NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
ajde svi znamo vidacka kakav je,necemo dopustiti da nas glavonja kao sto je on zavadi

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Svaka cast majstore,svaka ti dala!!!!Rosas7 je napisao/la:ajde svi znamo vidacka kakav je,necemo dopustiti da nas glavonja kao sto je on zavadi![]()
iz tvojih usta u bozje usiŠB.TRN je napisao/la:Svaka cast majstore,svaka ti dala!!!!Rosas7 je napisao/la:ajde svi znamo vidacka kakav je,necemo dopustiti da nas glavonja kao sto je on zavadi![]()
![]()
![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma na likove poput Vidacka se svaki normalan Mostarac grozi, rastjerao sve oko sebe da moze neku svoju politiku provoditi, davno procitan lik, a sad bi jos komplekse prosipao i krivio druge za svoje neuspjehe i svoje neznanje. E pa brate nisi ga gledao taj film, zalim samo onu manjinu koja pusi ove njegove fore i nasjeda, al dobro. Samo polako, jaci je Zrinjski od Vidacka, ne predvidjam mu jos dugo. 
...Život za Široki...
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Jel mislis da je Mijo Jelic kvalitetnij i bolji od Ante Vidacka?!ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma na likove poput Vidacka se svaki normalan Mostarac grozi, rastjerao sve oko sebe da moze neku svoju politiku provoditi, davno procitan lik, a sad bi jos komplekse prosipao i krivio druge za svoje neuspjehe i svoje neznanje. E pa brate nisi ga gledao taj film, zalim samo onu manjinu koja pusi ove njegove fore i nasjeda, al dobro. Samo polako, jaci je Zrinjski od Vidacka, ne predvidjam mu jos dugo.
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ti mislis da nije? Doduse, ovo je vrlo, vrlo neprecizan pojam za raspravu uopce, i sirok.
Medjutim, Mijo Jelic je stotinu stvari i stotinu stvari cu mu uvijek zamjeriti i reci (pocevsi od politike, nepostojanja marketinga, nemara u brojnim segmentima, itd.), ali cinjenicno, realno ja mu nemam sta reci, ni bilo tko ovdje, istina vise Grbesicu nego njemu, no s obzirom da je Široki jedan od najkonstantnijih klubova u premijer ligi, prvi ili drugi na toj ''vjecnoj tabeli'', s obzirom na skoro desetljece zaredom u Europi, s obzirom da nema prevelikih oscilacija tipa pojedini velikani koji jedne godine najavljuju Europu, a druge se vec bore s ispadanjem ili ispadaju iz lige, s obzirom da ima ponajbolji stadion, s obzirom da klub ima sredjene racune i vjerujem da je jedini koji je izvrsio sve obveze prema drzavi, s obzirom da Široki ima sportsko-rekreacijski centar vlastiti kakav ima jos jedino Partizan u cijeloj ex-yu, da ne nabrajam dalje, naravno da je vise toga napravio i uradio, odnosno veci doprinos ima na dizanje tog kluba i njegovo organizacijsko i infrastrukturalno stanje, a i sposobniji je i u poslovnom smislu. Ne znam kako ces usporediti to uopce, Vidacka pola Mostara ne moze smisliti, da ne govorim navijaci i simpatizeri Zrinjskog, s punim pravom.
edit : uostalom, vidim da si negdje napisao i kako je Ante prozvao ove i one, kako je vratio zastavu, itd., pa Jelic prvi je prije toga isticao npr. da se Zrinjskom, odnosno Ultrasima ne dopusta unijeti zastava hrvatskog naroda na stadion pri gostovanju ili kako se skida zastava HVO-a prilikom obljetnice kad je pricao o neravnopravnosti i diskrminaciji 'hrvatskih' klubova, i druge primjere (slobodno trazi), dok su u Upravi Zrinjskog sutjeli kao ''zaliveni''. Jest on stotinu stvari, ponavljam, al opet ce i reci kako jest, i sta mu ima tko reci kad ima jedno 50 puta gorih po bh premijerligasima, sto se uostalom i vidi po dereliktnim stanjima unutar istih.
Medjutim, Mijo Jelic je stotinu stvari i stotinu stvari cu mu uvijek zamjeriti i reci (pocevsi od politike, nepostojanja marketinga, nemara u brojnim segmentima, itd.), ali cinjenicno, realno ja mu nemam sta reci, ni bilo tko ovdje, istina vise Grbesicu nego njemu, no s obzirom da je Široki jedan od najkonstantnijih klubova u premijer ligi, prvi ili drugi na toj ''vjecnoj tabeli'', s obzirom na skoro desetljece zaredom u Europi, s obzirom da nema prevelikih oscilacija tipa pojedini velikani koji jedne godine najavljuju Europu, a druge se vec bore s ispadanjem ili ispadaju iz lige, s obzirom da ima ponajbolji stadion, s obzirom da klub ima sredjene racune i vjerujem da je jedini koji je izvrsio sve obveze prema drzavi, s obzirom da Široki ima sportsko-rekreacijski centar vlastiti kakav ima jos jedino Partizan u cijeloj ex-yu, da ne nabrajam dalje, naravno da je vise toga napravio i uradio, odnosno veci doprinos ima na dizanje tog kluba i njegovo organizacijsko i infrastrukturalno stanje, a i sposobniji je i u poslovnom smislu. Ne znam kako ces usporediti to uopce, Vidacka pola Mostara ne moze smisliti, da ne govorim navijaci i simpatizeri Zrinjskog, s punim pravom.
edit : uostalom, vidim da si negdje napisao i kako je Ante prozvao ove i one, kako je vratio zastavu, itd., pa Jelic prvi je prije toga isticao npr. da se Zrinjskom, odnosno Ultrasima ne dopusta unijeti zastava hrvatskog naroda na stadion pri gostovanju ili kako se skida zastava HVO-a prilikom obljetnice kad je pricao o neravnopravnosti i diskrminaciji 'hrvatskih' klubova, i druge primjere (slobodno trazi), dok su u Upravi Zrinjskog sutjeli kao ''zaliveni''. Jest on stotinu stvari, ponavljam, al opet ce i reci kako jest, i sta mu ima tko reci kad ima jedno 50 puta gorih po bh premijerligasima, sto se uostalom i vidi po dereliktnim stanjima unutar istih.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 jul 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- mostarskiplemic
- Kontakt:
E ovako,Miju Jelica u Sirokom mogu smisliti ,narod ga voli i cijeni?!Pitaj malo Pinjuha kako je dosao do minutaze u NK Sirokom Brijegu,pitaj malog Glavinu zasto je napustio klub ,zbog ovakvih javni tajni Siroki u kosarci i nogometu je nebo i zemlja!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A toga nema u drugim klubovima ili nogometu uopce?
Pa mislim da sam lijepo rekao to vec gore sve, to bi bilo jedno od ''stotinu stvari'', sto cu mu uvijek spocitati i reci, al ne vidim po cemu se to razlikuje od bilo kojeg drugog balkanskog kluba, al doslovno. Naravno da ga nece svi kovati u zvijezde, pogotovo u manjoj sredini gdje valjda svi kontaju kako je njihov sin/zet/rodjak/susjed Messi za bilo koga tko igra, ali, realno kad sagledas, napravio je nesto sto ostali u BiH (dakle u ovoj drzavi) mogu samo kopirati i uciti na datom primjeru, nebitno zvali se Zeljeznicar ili Donja Vrbanjusa. To je sustina price i cinjenica.
A usporediti nogomet i kosarku, hmm. Ne mozes nikako. Sto zbog financijskog faktora i potrebnih sredstava, pa sve do klase lige u kojoj nastupaju, plus Široki je uvijek bio tradicionalnije kosarkaska sredina, uostalom i navijaci su formirani na kosarci, 89e. Usporediti premijer ligu BiH sa NLB ligom koja je vjerovatno treca po snazi u Europi - takodjer nemoguce. Nije to za usporedbe.
Pa mislim da sam lijepo rekao to vec gore sve, to bi bilo jedno od ''stotinu stvari'', sto cu mu uvijek spocitati i reci, al ne vidim po cemu se to razlikuje od bilo kojeg drugog balkanskog kluba, al doslovno. Naravno da ga nece svi kovati u zvijezde, pogotovo u manjoj sredini gdje valjda svi kontaju kako je njihov sin/zet/rodjak/susjed Messi za bilo koga tko igra, ali, realno kad sagledas, napravio je nesto sto ostali u BiH (dakle u ovoj drzavi) mogu samo kopirati i uciti na datom primjeru, nebitno zvali se Zeljeznicar ili Donja Vrbanjusa. To je sustina price i cinjenica.
A usporediti nogomet i kosarku, hmm. Ne mozes nikako. Sto zbog financijskog faktora i potrebnih sredstava, pa sve do klase lige u kojoj nastupaju, plus Široki je uvijek bio tradicionalnije kosarkaska sredina, uostalom i navijaci su formirani na kosarci, 89e. Usporediti premijer ligu BiH sa NLB ligom koja je vjerovatno treca po snazi u Europi - takodjer nemoguce. Nije to za usporedbe.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 jul 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Hoce biti u Sirokom jos dolazaka ili je to ovaj kadar koji ce igrati premier ligu?jel dosao luka ?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dolazi stoper, pregovara se sa jos tri, cetiri igraca, pretpostavljam/nadam se da dolazi jos bar jedno pojacanje, vjerovatno u napadu, ili drugi stoper, po zeljama Karacica koji je istaknuo sta mu treba : dva stopera, golman, napadac.
...Život za Široki...
Što će nam sad pojačanja kad ih nisu doveli kad smo igrali protiv Olimpije?ŠB_Fidelis je napisao/la:Dolazi stoper, pregovara se sa jos tri, cetiri igraca, pretpostavljam/nadam se da dolazi jos bar jedno pojacanje, vjerovatno u napadu, ili drugi stoper, po zeljama Karacica koji je istaknuo sta mu treba : dva stopera, golman, napadac.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ljudi veoma mi je zao sto ste ispali od Olimpije! Imali ste dobar igracki sastav volju za igru pa cak i neke sanse ali sreca nije bila na vasoj strani! Sta se moze nadam se da cete sljedece godine proci!
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
imali smo qrac.The Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi veoma mi je zao sto ste ispali od Olimpije! Imali ste dobar igracki sastav volju za igru pa cak i neke sanse ali sreca nije bila na vasoj strani! Sta se moze nadam se da cete sljedece godine proci!
imali smo mijine fiks ideje oko trenera
ćutuka sa fiks idejom oko momčadi
i beko koji je odlučio da svaka lopta mora biti izbijenA
i maju kojem moram marku dati svaki dan
ima ducu za stopera, a naš je i toni markić iz zrinjskog (ŠB_Fidelis je napisao/la:Dolazi stoper, pregovara se sa jos tri, cetiri igraca, pretpostavljam/nadam se da dolazi jos bar jedno pojacanje, vjerovatno u napadu, ili drugi stoper, po zeljama Karacica koji je istaknuo sta mu treba : dva stopera, golman, napadac.
ima bandovića za golmana
ima našeg napadača u branitelju
koliko čujem..trener nam odličan, odlično se radi..
dolazi stoper koji je igrao proslih sezona u njemackoj 2. i 3. ligi,a trebalo bi jos jedno pojacanje pravo doc..pregovara se sa nekoliko igraca
dolazi stoper koji je igrao proslih sezona u njemackoj 2. i 3. ligi,a trebalo bi jos jedno pojacanje pravo doc..pregovara se sa nekoliko igraca
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ove godine nalov je naš.Šteta što nisu Karačića doveli prije Olimpije.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Znas za ikakvog napadaca kevine? Znam za stopera, mislim da je rijec o jednom kapetanu kluba iz druge bundeslige.
A o treneru sam cuo od rodjaka mu sve sto je rekao i o struci i igracima. U dva dana je tocno procijenio sve igrace i tocno rekao sta mu treba i gdje, ja sam paf ostao.
A o treneru sam cuo od rodjaka mu sve sto je rekao i o struci i igracima. U dva dana je tocno procijenio sve igrace i tocno rekao sta mu treba i gdje, ja sam paf ostao.
...Život za Široki...
Karačić bolji od Ćutuka
Bilobrk (nikad ga vidio) sigurno bolji od Bačka
Marko Kopilaš igrao u 2. i 3. Njemačkoj ligi, visok 1.95 m. Zna li iko valja li, vjerujem da je bolji bar od ovih naših stopera?
Marko Kopilaš igrao u 2. i 3. Njemačkoj ligi, visok 1.95 m. Zna li iko valja li, vjerujem da je bolji bar od ovih naših stopera?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne mogu nikako biti losiji od svojih prethodnika.
Samo eto ja bi jos jednog pravog stopera i napadaca. Ostalo prebaci u svoj romb sustav, uz Wagnera obavezno iza dva napadaca, i igraj konacno nogomet brz sa jakim presingom.
Samo eto ja bi jos jednog pravog stopera i napadaca. Ostalo prebaci u svoj romb sustav, uz Wagnera obavezno iza dva napadaca, i igraj konacno nogomet brz sa jakim presingom.
...Život za Široki...
ko ce ga znat..dok ga ne vidim na terenu nevjerujem nista..iako decko je iz Graza (širokobriješkog)Galion je napisao/la:Karačić bolji od Ćutuka
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.