FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

silenT
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la silenT » 14 jul 2011, 01:05

dobroooooo ste prošli mogo vas je samo ŽIK..... :lol:
[youtube][/youtube]

jbga tugaa kako golove onako isprimašte....štetaa, moglo je gorit u BL idući tjedan ovako :cry: :cry:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 14 jul 2011, 01:08

Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 14 jul 2011, 01:09

Škripar 2 je napisao/la:Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.Defenzivna taktika Cvetkoviću se obila od glavu.
Dobro kazes da vam je bio Jagodic i da je tu bio jos legendarni (bar po meni) Maletić vi bi njih nabusili 3 razlike! Ali budite optimisti ima jos jedna utakmica jos uvijek ima nade bar malo!
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 14 jul 2011, 01:23

Hvala svima koji su veceras navijali za Borac,hvala BHT za prenos,hvala komentatoru za iskreno navijanje za Borac,ali yebiga,ubise nas ljudi na kraju.

Bio sam totalno klonuo,ali Partizan mi je bar malo popravio vece,a nadam se da ce i sutra Zeljo i Sarajevo.

Nek vam je sa srecom,kad je vec mi nismo imali,od samog zrijeba pa do potopa 4 gola u 9 minuta.

PS Drago mi je kad vidim koliko ima dobrih ljudi,ali ona bolesna manjina je nazalost uvijek mnogo glasnija.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 14 jul 2011, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2011, 01:26

ma nije borac nespreman nit su ovi prejaka ekipa,jednostavno moras tamo provest 5 dana da se naviknes na klimu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jul 2011, 01:35

gledao sam tekmu i prijatno sam iznenađen, jer bez obzira na neshvatljiv pad, Borac nije uopšte odigrao loše, čak šta više bili su u pojedinim segmentima utakmice i bolji, zato sam mogao vidjeti večeras, da mi uopšte ne zaostajemo puno za drugim ligama u evropi, kao što se priča, i to je dokaz da ovaj novi savez, očigledno planira dići fudbal na viši rang, pa bi se ovakvi protivnici, donekle i s lahkoćom prolazili..

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 jul 2011, 01:43

Vjerovali ili ne, zaista mi je žao ovog debakla Borca, jer sam to već napisao (replika onom ogorčenom na sve 'licemjere'...) da ću (i jesam) navijati za Borac kao predstavnika i prvaka Bosne i Hercegovine, a ne zbog tog što je Borac ''njegov klub'' ili što mi je Borac, navodno, ''rak-rana' kako napisa onaj nervozni srditi mladac...

Znam da malo ko voli da čita postove sa prethodnih stranica, a mnogi pišu nedosljedno računajući baš na to, i na ''kratko pamćenje' nekih.
Međutim, kad sam na stranici 1011, post 17. napisao o stanju u klubu i mnogim nelogičnostima – krenula je lavina što napada što ismijavanja raznih srdjana.....
Neki su mi zamjerili što iznosim ''crnjake'' o Borcu, neki sve napisano.... a skoro svi znate da nisam imao loše namjere i da sam pisao činjenice i logične prepostavke i zaključke.

Ni ovo sad ne pišem radi 'likovanja' niti da 'pametujem' nakon debakla, nego da se svi vi 'Borčevci' zamislite i počnete realno i objektivno sagledavati mnoga dešavanja u Borcu, nakon osvojene titule, i da budete objektivniji i manje euforični...
Priče kako je Borac igrao dobro...kako ste zadovoljni (!!!) :shock: ... kako ovo kako ono.... su samo jedna velika obmana samih sebe. Rezultat je mjerilo, a opasan simptom 'stanja' je: vođstvo pa onda strašan pad u igri i 3 u 3 (3 gola u tri minuta)!
Nije to samo plod 'slučajnosti', to zna svako ko prati i iole poznaje fudbalsku igru....

Činjenica je da Borac sada nema šampionsku ekipu, da je povučen veliki broj pogrešnih poteza, da je trener promašaj, totalni, da klub nije doveo niti jedno istinsko pojačanje, naprotiv otišli ili otjerani oni koji su bili međiu najboljima... Pripreme nikad slabije odrađene, kontrolne utakmice bez iole kvalitetnijeg suparnika....

Sve se ovo 'iskazalo' u 3 minute prosječne utakmice protiv prosječne ekipe u Haifi!
To je istina ma kako reagovali mnogi nakon ovog posta.

Volio bi da nisam u pravu, ali vrijeme je najbolji 'pokazatelj'.
Vrijeme je već dalo prvi 'dokaz' – Haifa. :cry:
Kamo sreće da bude i zadnji, ali s obzirom da je Muhamed-Fišer Ibrahimbegović postao stvarni 'gazda' kluba (uz punu podršku 'mentora' Kopanje, 'sive eminencije'), a uvijek je samo bio ili marioneta ili 'kvisko', ne pruža baš optimizam.
Šipovac je sad samo 'paravan' koji skoro više ništa i ne odlučuje a Ljubojeviću su ''ruke svezane'' na perfidniji način.
Drago bi mi bilo da sam potpuno 'u krivu', i da je ovo bio samo 'trenutak slabosti', ali sam ubjeđen da bi se ona šampionska ekipa sa Jagodićem vratila iz Haife uzdignute glave pa ne bi "Borčevci" klasični debakl, katastrofu, proglašavali 'zadovoljstvom' i još malo pa i uspjehom, kako određeni komentarišu ovaj poraz!
Sretno vam bilo u vremenu dolazećem.....
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 14 jul 2011, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 jul 2011, 01:48

ZAMAL' :lol:
1947!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 jul 2011, 03:54

i ja sam Bosanac-musliman al veceras sam bas ono iskreno navijo za Borac i nerviro se ko pravi navijac...mislim da nas najvise hebe sto psihicki padnemo u utakmicama,znam prije Nijemci hbt svih 90 minuta igraju hladni ko spricer dal gubili vodili...a mi inace balkanci osobito bosanci(dinamo i partizan vec nemaju tolikih problema) se izgubimo na trenutke totalno da nas nema ni na mapi zato naprimjer ciro je beton za psihu on kad vidi da igraci lutaju odma drekne pi cka ti materina ili igraj il izadji ,a vecina nasih trenera se skupe na klupi ko kakva sirotinja...veceras je Borac sam pobijedio sebe kako neko vec rece

Dejo
Kontakt:

Post Postao/la Dejo » 14 jul 2011, 03:55

Zaista steta, zao mi je Borca, navijao sam za njih ali ocekivao sam poraz, ljudi su ipak klasa za bilo koji nasi klub !

Ali mi je nevjerovatno da se nesto onako moze desiti za 3 minute ali to je taj nas **** balkanski mentalitet !

Nadam se da ce moj Zeljo sutra bolje proci i donijeti koji bod nasoj drzavi!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 14 jul 2011, 08:11

Evo,sada su se utisci slegli konacno,pa da eto,napisem nesto i ja.Ljudi stvarno sam utucen,razocaran,ne znam,ne mogu opisati.Toliko smo dobro igrali tih 70 minuta,doduse branili smo se,ali drzali smo tu kontrolu neku prividnu,oni ne znaju sta ce sa loptom,ekipa se nasa odlicno kretala,svako je znao sta radi,a onda...2:1.Ja gledam i reko,ma ocekivano,**** to,nek samo nije debakl.Zatim,3:1,4:1.Suze su same krenule.Nisam ja ocekivao nesto posebno,ali ovako visok poraz,nakon svog onog truda i radosti,kada smo poveli.Jos udjem na forum,i vidim milion ljudi,koji ne vole Borac,ne vole RS,nebitno,ali su uz nas,kazu ma razbite ih ko im hebe mame.Meni toplo oko srca,drago mi je sto je moj Borac dobar,sto je sve pozitivno iznenadio,i sto su svi uz njega,eto bar na tih 90.minuta.Zaboravljamo sve nesuglasice,svu mrznju,ako je ima...2 minuta,3 gola,nema se sta vise reci.

Onaj peti gol me je samo dotukao...Stvarno nismo zasluzili tu petardu,bili su ljudi bolji,zasluzili su pobjedu,ubjedljivu,igraju bolje,krecu se bolje,napadaju,ma sve.Ali pet golova...Jbg.Odigrati casno revans,pokusati pobjediti povecati koeficijent,to je to.

Hvala svima na podrsci,ja cu malo odmoriti od foruma.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 14 jul 2011, 08:16

Papalukas je napisao/la:
Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.
:lol: :lol: :lol: :lol:
budite malo realni ovi zidovi su za nase klubove prejaki, pa borac je 2-3 puta prisao golu ostatak utakmice nisu vidjeli centra kako treba, mora se dogoditi neko cudo pa da se mozemo nositi sa njima

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 14 jul 2011, 08:24

šta reći poslije onog sinoć... :(

Ima ona najgora kletva na svijetu koja kaže :

DaBogda im`o pa nem`o ... Sinoć su navijači Borca osjetili snagu te kletve. Iako navijač Čelika, tužan sam i ja, moje simpatije su bile sinoć na strani Borca i svim srcem sam navijao za našeg šampiona!

Pozz iz Zenice

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 14 jul 2011, 08:30

ne kontam sta ste ocekivali?? Borac drugi put u historiji izlazi u evropu, pa naravno da ce se dogoditi ovako nesto. Neiskustvo je ucinilo svoje. Igras dobro do jednog momenta i onda raspad. Slicne stvari su se dogadjale svim klubovima u poslijratnim nastupima u evropi. Jednostavno, iskustvo dolazi sa vremenom. bice bolje

p.s. za ono jucer - pa malo provokacija nije na odmet. sta drugo raditi u ovim uzasno toplim ljetnim danima :D
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 14 jul 2011, 08:31, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2011, 08:31

Papalukas je napisao/la:
Da nisu primili onih pet golova,pobjedili bi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 jul 2011, 08:44

Ma sada ce razni Triggeri da dolaze i pisu postove od kilometar u kojem ce reci kako su oni to boze znali, jer znaju, naravno preko POSLOVNIH partnera kakvo je stanje u klubu, a veze nemaju.... Bitno je da nesto napisu kao pametno i najbitnije da spomenu kako su znali.....

Ali dobro to je prokletstvo BIH raduj se kada komsiji crkne krava... Ali ja opet kazem ponosan sam na one momke od sinoc, drzali smo ih do 70 min. imali su bolju klupu sa dve izmjene su nas unistili.

Samo znam da cemo se prosetati kroz ligu... Ali opet ce doci razni Triggeri i reci kako su znali da ce tako biti jer imaju POSLOVNE partnere koji naravno sve znaju sta se desava u Borcu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, i obavezno ce iz Banjaluke pratiti neki od derbija PL, ili Borac-Zeljo ili Borac-Sarajevo ipak je to POSLOVNA saradnja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.
Cvetkovic je sjajno postavio taktiku, ko to nije vidio neka predje da prati juniorsko prvenstvo u kajaku i kanu ;)
Tu mu se nema sta prigovoriti, jedino za izmjenu malog Grahovca i ulazak Sakana to mi nije bilo jasno, a Petric je morao uci boljeg nismo imali a Markovic je morao izaci covjek vise nije mogao hodati, **** kasno je dosao u ekipu 8-)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 jul 2011, 09:10

Iskreno, odigrali ste bolje nego što sam mislio da možete.. a ostvarili gori rezultat nego što sam mislio da možete :roll:
Primili ste 2-3 gola više nego što ste trebali iz istog razloga zbog kojeg i ostali naši timovi kad nalete na jačeg- ukratko, zbog fizičke spremnosti.. oni su puno spremniji.. i to je to.. Borac bi se trebao potruditi da pobijedi u BL radi svog i koeficijenta lige. Sretno ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 14 jul 2011, 09:13

Armageddon2012 je napisao/la:Hvala svima koji su veceras navijali za Borac,hvala BHT za prenos,hvala komentatoru za iskreno navijanje za Borac,ali yebiga,ubise nas ljudi na kraju.

Bio sam totalno klonuo,ali Partizan mi je bar malo popravio vece,a nadam se da ce i sutra Zeljo i Sarajevo.

Nek vam je sa srecom,kad je vec mi nismo imali,od samog zrijeba pa do potopa 4 gola u 9 minuta.

PS Drago mi je kad vidim koliko ima dobrih ljudi,ali ona bolesna manjina je nazalost uvijek mnogo glasnija.
Aferim na postu, a šteta za sinoćnjih zadnjih 20 minuta. Ovaj Petrić što je ušao umjesto Markovića = 0 bodova, igrač s brojem 14 , mislim da je strijelac jedinog gola , čovjek totalno pao zadnjih pola sata, ni potrudio se nije da spriječi protivničke akcije kod golova. Šta da se kaže- od pozitivnog iznenađenja do razočarenja , sve u nekih 10-ak minuta.Valjda mi i Željo danas popravimo dojam od bh klubova.

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 14 jul 2011, 09:28

Evo golovi 8-)

[youtube][/youtube]

Nije mi vas zao,osjetite kako je bilo nama prosle sezone..i nek vam bude skola :!:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 jul 2011, 09:53

Poraz je slican, rekao bi isti, rezultatski, ostalo je sve nebo i zemlja, ali **** se osjecam to nema zbora ;)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.