[youtube][/youtube]
jbga tugaa kako golove onako isprimašte....štetaa, moglo je gorit u BL idući tjedan ovako
Moderator/ica: vlakanje
Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.
Dobro kazes da vam je bio Jagodic i da je tu bio jos legendarni (bar po meni) Maletić vi bi njih nabusili 3 razlike! Ali budite optimisti ima jos jedna utakmica jos uvijek ima nade bar malo!Škripar 2 je napisao/la:Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.Defenzivna taktika Cvetkoviću se obila od glavu.
Papalukas je napisao/la:Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.
Da nisu primili onih pet golova,pobjedili bi.Papalukas je napisao/la:Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.
Aferim na postu, a šteta za sinoćnjih zadnjih 20 minuta. Ovaj Petrić što je ušao umjesto Markovića = 0 bodova, igrač s brojem 14 , mislim da je strijelac jedinog gola , čovjek totalno pao zadnjih pola sata, ni potrudio se nije da spriječi protivničke akcije kod golova. Šta da se kaže- od pozitivnog iznenađenja do razočarenja , sve u nekih 10-ak minuta.Valjda mi i Željo danas popravimo dojam od bh klubova.Armageddon2012 je napisao/la:Hvala svima koji su veceras navijali za Borac,hvala BHT za prenos,hvala komentatoru za iskreno navijanje za Borac,ali yebiga,ubise nas ljudi na kraju.
Bio sam totalno klonuo,ali Partizan mi je bar malo popravio vece,a nadam se da ce i sutra Zeljo i Sarajevo.
Nek vam je sa srecom,kad je vec mi nismo imali,od samog zrijeba pa do potopa 4 gola u 9 minuta.
PS Drago mi je kad vidim koliko ima dobrih ljudi,ali ona bolesna manjina je nazalost uvijek mnogo glasnija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.