FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

krcko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la krcko » 13 jul 2009, 19:33

Pa zar nismo vise elaborirali taj odnos izmadju nas i zagrabackog dinama.Partnerski odnosi,na istim pozicijama.Ja sam za a vjerujem svi istinski navijaci fcs.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 jul 2009, 19:47

ako janjoš ne postavi formaciju sa jednim napadačem onda možemo do pobjede ali pošto je to janjoš sumnjam da će biti dva napadača

na kladionici smo favoriti ali blagi:
FK Sarajevo - Spartak Trnava 16.07.09 20:15 2,20 3,20 2,75
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 13 jul 2009, 20:07

formance je napisao/la:ma bjezi covjece, ti nisi dobar, nemoj da te ko cuje, ponuda za filijalu ili mladjeg brata, kako ti volja, to se ne smije propustiti, a ti i dalje zivi u snovima drug, sarajevo, zeljo, sloboda,jedini je izlazda nas kakav stariji brat uzme po dvoje, u ovom slucaju mamici i company
Jesi ti dobar ba? Ili nisi navijac Sarajeva ili si totalno lud, *ebla te filijala.[/quote]

navijac sam i te kako, ali za razliku od vas, jedan od rijetkih realnih, pa zar ne vidis da je nas fudbal u kur.. i da mi nemamo sta izgubiti ukoliko napravimo nekusaradnju sa dinamom ili sa nekim drugim boljim klubom, samo mi dobijamo jer objektivno,kakve oni koristi tu imaju, a cinjenica je da su neki klubovi sa dna hnl-a za nase druga dimenzija (lokomotiva-zeljo 4:0). a isto tako bi se i mi proveli, trebamo biti realni i stvari gledati realno, mi saradnjom sa dinamom samo dobijamo, svatite to i nemojte biti slijepi[/quote]

Prvo nauci razlikovati rijec saradnja i filijala.Nemamo nista protiv saradnje,ali itekako imamo protiv filijale nekom Dinamu.Kad naucis sta je jedno,a sta drugo onda mozemo pricati! ;)[/quote]
ajde ti me nauci majketi, morati se sve objasnjavati, zar mislis da ce dinamo nama nuditi saradnju, zivis u oblacima, a menso se vadi sa saradnjom, e zato je i ja spominjem, a vi vatreni navijaci koji ne znate nabrojati tri igraca iz 80 i neke se lozite, svatite vise jednom, mali smo i to je gotova prica i bicemo mali dok god politiku kluba kroje navijaci, zato brate **** i moli se da mamic ponovo nesto tako predlozi jer to nam je jedini spas

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 13 jul 2009, 20:15

Hajde majketi nepametuj.Sa tim smo Dinamom bili ravnopravan protivnik i redovno ga pobjedzivali,sada sto smo u velikoj krizi ne znaci da je izlaz da postanemo filijala tom istom Dinamu.Izlaz je u tome da otjeramo ovu upravu i da dovedemo ljude koji ce znati kako da rade svoj posao.I to cemo abd uraditi,samo strpljenja!!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 jul 2009, 20:16

formance je napisao/la:Hajde majketi nepametuj.Sa tim smo Dinamom bili ravnopravan protivnik i redovno ga pobjedzivali,sada sto smo u velikoj krizi ne znaci da je izlaz da postanemo filijala tom istom Dinamu.Izlaz je u tome da otjeramo ovu upravu i da dovedemo ljude koji ce znati kako da rade svoj posao.I to cemo abd uraditi,samo strpljenja!!
Covjek ti je prije rekao da mi ne mozemo biti na gubitku u toj SARADNJI, a ja sam u petak objasnjavao zasto, vrati par stranica unazad pa procitaj

High

Post Postao/la High » 13 jul 2009, 20:18

U cetvrtak svi ocekujemo pobjedu.Nadam se da cemo pobjedom najaviti bolje partije,kako u Europskoj ligi,tako da se ta ''forma'' prenese i na predstojece utakmice nase lige.Ekipa i nije toliko izmjenjena,ali nekoliko igraca je povrijedjeno,na sefu strucnog staba je da ekipu dovede u red i da pokazu najbolje sto mogu.
Ocekujem dobru predstavu na terenu,te pobjedu Sara'jva.

Sto se situacije u klubu tice,kao i ostali premijerligasi klub ne stoji dobro sa novcem.Na upravi je red da prihode sa ovih utakmica potrose pametno.

Sto se tice postova tipa:''Ovo je moja tema,odbi sa iste'',zaboravite to.!Svako je dobrodosao nebitno na kojoj temi,ali sa postovima koji ne vrijedjaju niti provociraju.Uzivajte.Hvala
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 13 jul 2009, 20:21

e ljudi koje su cijene ulaznica?
hvala unaprijed!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2009, 20:25

spaha je napisao/la:e ljudi koje su cijene ulaznica?
hvala unaprijed!
Vjerovatno sjever 5,istok 7-ili 10,zapad 10 il 15...ako istok bude 7 onda je zapad 10 ,a ako bude istok 10 zapad je 15 ;) do sad je tako bilo nemislim da ce nesto mjenjati
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 jul 2009, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 13 jul 2009, 20:25

Jedno je saradnja,a drugo filijala.Niko nista nema protiv saradnje,ali vecina ima protiv filijale!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 13 jul 2009, 21:02

formance je napisao/la:Jedno je saradnja,a drugo filijala.Niko nista nema protiv saradnje,ali vecina ima protiv filijale!
vi stvarno niste realni, koji vam je klinac, kako ce arsenal nuditi saradnju blackpoolu (bezveze primjer), moramo biti realni i recida je nas fudbal u kur..nakon rata, ajde dajte mi jednog igraca kojeg je izbacila slavna skola sarajeva, kako necete da skontate, zamisli malog pandze, odigra u lokomotivi dobru sezonu, mamic ga dovede u dinamo i karakteristicno maminju tuhne ga za 10 miliona (lupam) i uzme sebi lovu, jasno kao dan, a sad zamisli mi kao neka filijala, opet lupam, imamo nakav dogovor da je od tih "nasih" igraca u slucaju prodaje nasih 20 posto, tesko je to zamisliti, ali to je neki banalni primjer, ili zamisli nekon novog mo0drica koji didje i igra dvije godine u sarajevu (zrinjski), sta mi tu gubimo, moze li mi iko reci, pustite proslost, gledajmo sadasnjost

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 jul 2009, 21:04

pinoche je napisao/la:
formance je napisao/la:Jedno je saradnja,a drugo filijala.Niko nista nema protiv saradnje,ali vecina ima protiv filijale!
vi stvarno niste realni, koji vam je klinac, kako ce arsenal nuditi saradnju blackpoolu (bezveze primjer), moramo biti realni i recida je nas fudbal u kur..nakon rata, ajde dajte mi jednog igraca kojeg je izbacila slavna skola sarajeva, kako necete da skontate, zamisli malog pandze, odigra u lokomotivi dobru sezonu, mamic ga dovede u dinamo i karakteristicno maminju tuhne ga za 10 miliona (lupam) i uzme sebi lovu, jasno kao dan, a sad zamisli mi kao neka filijala, opet lupam, imamo nakav dogovor da je od tih "nasih" igraca u slucaju prodaje nasih 20 posto, tesko je to zamisliti, ali to je neki banalni primjer, ili zamisli nekon novog mo0drica koji didje i igra dvije godine u sarajevu (zrinjski), sta mi tu gubimo, moze li mi iko reci, pustite proslost, gledajmo sadasnjost
A jarane, jesi i ti, sto mu vise ponavljas. Vidis da nece da shvati da SARAJEVO TU NE MOZE BITI NA GUBITKU

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 13 jul 2009, 21:20

Moze biti na gubitku itekako.Sarajevo gubi svoju dostojanstvenost i cast,sto je puno vaznije od tih stvari na koje vi mislite!

Profesionalnitenis.com

High

Post Postao/la High » 13 jul 2009, 21:29

@ formance slazem se s tobom.

Znamo svi kakva je situacija u klubovima koji se takmice u Premijer Ligi BiH,te je nerealno traziti neko izdizanje sa ovakvim nacinom rada,mislim na upravu.Koliko je para samo proslo a nije se uradilo definitivno nista.Potrebna je nova uprava,sa novom vizijom,na kraju,uprava koja voli ovaj klub,koja ce uraditi sve da vrati FK Sarajevo na put stare slave.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 jul 2009, 22:02

Slažem se da bi Sarajevo ulaskom u ovakvu "saradnju" izgubilo svoje dostojanstvo, jer nekad ste redovno dobivali Dinamo, a sad da budete njihova filijala. Volio bi da se Musemić vrati u Sarajevo pa da ponovo gledamo Sarajevo u trećem pretkolu Lige Prvaka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 13 jul 2009, 22:08

formance je napisao/la:Moze biti na gubitku itekako.Sarajevo gubi svoju dostojanstvenost i cast,sto je puno vaznije od tih stvari na koje vi mislite!
moje i tvoje sarajevo je izgubilo dostojanstvo ima 15 godina, koliko god ti ili mi to ne zelimo prihvatiti to je tako, ali ne samo sarajevo nego i drugi, zamisli rezultat lok-zeljo 4:0, e tu se ogleda nase dostojanstvo, a ne u saradnji sa "velikim", za moje i tvoje sarajevo "velikim" dinamom i zato jos jednom molim sve navijace da budu realni i prestanu zivjeti od stare slave, i ovo sto su uradili sa ovim pismom,to je u najmanju ruku smijesno i dokle god se budu horde ili ini pitali sta i kako, jadno li je nase sarajevo

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 13 jul 2009, 22:10

vidim da se " otegla" ova tema oko toga da li treba biti filijala ili saradnja s dinamom , i moje misljenje ja da nije problem oko tih stvari vec do nesposobne uprave koja nezna kako da vodi klub prvo to , drugo s prvim se nikako ne slazem da budemo filijala,prvo nismo tako mali klub pa da jednom "velikom" dinamu budemo nesto tako jer ovaj klub sigurno ima potencijala da bude jedan jak i stabilan klub,al je problem sto nema pravih ljudi u klubu i to je nas problem s koji treba da rijesimo a sto se tice saradnje i za to ne ,sta mi ima da saradjujemo s hrvatskim i srpskim klubovima,neka hvala ne treba, vec kao sto neko rece, ponos ,tradiciju i prije svega ime i cast nisu niti ce ikad biti na prodaju :evil:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 13 jul 2009, 22:14

el-fighter je napisao/la:Slažem se da bi Sarajevo ulaskom u ovakvu "saradnju" izgubilo svoje dostojanstvo, jer nekad ste redovno dobivali Dinamo, a sad da budete njihova filijala. Volio bi da se Musemić vrati u Sarajevo pa da ponovo gledamo Sarajevo u trećem pretkolu Lige Prvaka.
nekad je qpr bio prvak evrope, a sta bi sad dao da mu tottenham ponudi neku saradnju, sta ti mislis?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 13 jul 2009, 22:22

i zamisli rezultat lok-zeljo 4:0, e tu se ogleda nase dostojanstvo, i ovo sto su uradili sa ovim pismom,to je u najmanju ruku smijesno i dokle god se budu horde ili ini pitali sta i kako, jadno li je nase sarajevo[/quote]
ne znam sto je sad bitan ovaj rezultat selje to njiihov problem , ako i ikako pratis fudbal onda bi trebao znati da se navijaci itekako pitaju(pitaj berluskonija) :lol: i na kraju krajeva valjda se fudbal igra zbog navijaca pa je onda red i da se oni nesto pitaju
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 13 jul 2009, 22:44

Slobodno zaboravite na to da Sarajevo bude filijala Dinamu,nema teorije.U teskoj smo situaciji to je ocito,do te situacije nas je dovela ova nesposobna uprava.Lazu,supljiraju,kradu,ko zna vise sta ne rade.Izlaz nije u tome da budemo filijala Dinamu.Izlaz je da ove nesposobnjakovice otjeramo i da dovedemo sposobne ljude koji znaju sta im je raditi i pinoche vjeruj mi da se sada navijaci nisu oglasili ovim pismom,ko zna sta bi se jos izdesavalo u nasem svetom klubu.Nase dostojanstvo se ogleda u borbi i strpljenju(HZ su to pokazale),a borba nije biti filijala tamo onima,vec to je samo jos vece gubljenje casti i dostojanstva naseg kluba .Pa reci mi,ko ce ako nece navijaci mijenjati stvari,reci mi!!

Profesionalnitenis.com

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 13 jul 2009, 22:47

adnanhz je napisao/la:i zamisli rezultat lok-zeljo 4:0, e tu se ogleda nase dostojanstvo, i ovo sto su uradili sa ovim pismom,to je u najmanju ruku smijesno i dokle god se budu horde ili ini pitali sta i kako, jadno li je nase sarajevo
ne znam sto je sad bitan ovaj rezultat selje to njiihov problem , ako i ikako pratis fudbal onda bi trebao znati da se navijaci itekako pitaju(pitaj berluskonija) :lol: i na kraju krajeva valjda se fudbal igra zbog navijaca pa je onda red i da se oni nesto pitaju[/quote]
tajpi ga ti, da suse oni pitali kaka bi ostao do kraja karijere, nema se sta navijac pitati, pravi navijac kupi godišnju kartu, sal i dres svake godine i tako bar na simbolican nacin pomogne klubu kojeg vole, e sad, druga je stvar sto si ti navijac koji trazi od uprave da uvijek djaba ulazi, da mu plate sendvic na gostovanju ili cak i gorivo, e to nisu navijaci, to su paraziti, zato drug kupi godišnju, dres i sal i pomozi klubu kojeg volis, a nemoj pisati nebuloze, pozdravlja te kaka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, Seipronto, skoJaa, Varijantas8 i 79 gostiju.