Nisu ovi Šveđani ništa posebno,a i previše su se digli,misle lako će ovo proći.Razvalite ih,uz naravno jedan pogodak Haskića ili Šmigalovića.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno večeras da izvučete povoljan rezultat.Mislim da možete i do pobijede jer imate veoma kvalitetnu ekipu.
Nisu ovi Šveđani ništa posebno,a i previše su se digli,misle lako će ovo proći.Razvalite ih,uz naravno jedan pogodak Haskića ili Šmigalovića.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- ultra_CImanija
a tvoje misljenje je pravo strucno... sretno pitarima a i nama a vi uvijek pogresne prognoze dajete sjetite se samo finala kup-a robijasi i prouka zgazit cemo vas i zdrobicemo vas pa sta bi na kraju.... tako da vase misljenje nas iskreno ne interesuje nikoga u saflash je napisao/la:Po mom misljenju jedino vi i mozete proci dalje.
Sretno vam!!!
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
...vidim da tebe interesuje...uglavnom dosadan si a tema je ionako F.K Sarajevo...haj zdraoultra_CImanija je napisao/la:a tvoje misljenje je pravo strucno... sretno pitarima a i nama a vi uvijek pogresne prognoze dajete sjetite se samo finala kup-a robijasi i prouka zgazit cemo vas i zdrobicemo vas pa sta bi na kraju.... tako da vase misljenje nas iskreno ne interesuje nikoga u saflash je napisao/la:Po mom misljenju jedino vi i mozete proci dalje.
Sretno vam!!!
Nema vise :P
misljenje je ko guzica svako ga ima !!flash je napisao/la:Po mom misljenju jedino vi i mozete proci dalje.
Sretno vam!!!
a komsijama sretno vcrs
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.Limvo te rajvosa do bagro.
...pa tako i ti...i ne znam koji qrac replicirate moj post kad se na vas ne odnosi...zdrao opetEmirTM87 je napisao/la:misljenje je ko guzica svako ga ima !!flash je napisao/la:Po mom misljenju jedino vi i mozete proci dalje.
Sretno vam!!!
a komsijama sretno vcrs
Nema vise :P
- drinin vuk
- Kontakt:
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Samo nam Hadzija nedostaje-SiviSoko- je napisao/la:-------------------------Hamzic-------------------------
----------------------------------------------------------
----Comor-----Torlak-------Dupovac---Belosevic----
--Smigalovic--Scepanovic--K.Handiz--Kojasevic---
----------Obuca--------------------H.Handiz----------
Jos je moguce umjesto Kene da zaigra Bajraktarevic... Tako je izaslo u Avazu jutros... I ja bi volio da Haskic igra umjesto Harisa ali ipak Plisek zna najbolje
MI SMO DIVOVI
ako si rekao da samo oni imaju sansu to znaci da si nas (Zelju) otpisao,i to se onda odnosi na nasflash je napisao/la:...pa tako i ti...i ne znam koji qrac replicirate moj post kad se na vas ne odnosi...zdrao opetEmirTM87 je napisao/la:misljenje je ko guzica svako ga ima !!flash je napisao/la:Po mom misljenju jedino vi i mozete proci dalje.
Sretno vam!!!
a komsijama sretno vcrs
ja i njima zelim prolaz al nemoj da lupetas da samo oni imaju sanse, to mi se ne svidja
iskulirajte trola...
Još samo fali da počne pisati referate alternativne historije Balkana od prvih ameba do prvih demokratskih izbora.
Još samo fali da počne pisati referate alternativne historije Balkana od prvih ameba do prvih demokratskih izbora.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
XVanBasten je napisao/la:iskulirajte trola...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Zar nije DETEdrinin vuk je napisao/la:" ? $ & ? Сарајево,& ? $ " %.
" ' - " за &.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da li se sad moze gdje kupiti original dresovi Sarajeva? po mogucnosti novi, a i mogu iz prosle sezone, da se pripremim za utakmicu
Bordo boja to je ljubav moja
U skenderiji imas starijih dresova, od prve garniture nike-a, pa do zadnje, ja prije neki dan gledao, mora biti jos da ga hebesQUARESMA 18<<< je napisao/la:da li se sad moze gdje kupiti original dresovi Sarajeva? po mogucnosti novi, a i mogu iz prosle sezone, da se pripremim za utakmicu![]()
Imas u Skenderiji kupiti Nike dresove, a uskoro ce se moci kupiti novi dres FKS, tj. nakon sto ga predstave poslije tekme sa Orebrom.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da li se sad moze gdje kupiti original dresovi Sarajeva? po mogucnosti novi, a i mogu iz prosle sezone, da se pripremim za utakmicu![]()
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Nisam vidio da ste pisali pa se unaprijed izvinjavam ako je već napisano ali, ima li TV prenos?
U mom svijetu važe moja pravila
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Vidim utakmica se igra na umjetnoj travi.Koliko je to otežavajuća okolnost za Sarajevo?Mislim da je pomoćno na Koševu (gdje treniraju) sa umjetnom travom?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
http://www.tv1.ba/televizija/press/3893 ... Mrezi.html" onclick="window.open(this.href);return false;TheDinoRules je napisao/la:Nisam vidio da ste pisali pa se unaprijed izvinjavam ako je već napisano ali, ima li TV prenos?
Tekma pocinje u 19:00, a prenos u 18:50!
A na netu?Na moru sam, a nema ove MrezeBegAx je napisao/la:http://www.tv1.ba/televizija/press/3893 ... Mrezi.html" onclick="window.open(this.href);return false;TheDinoRules je napisao/la:Nisam vidio da ste pisali pa se unaprijed izvinjavam ako je već napisano ali, ima li TV prenos?
Tekma pocinje u 19:00, a prenos u 18:50!
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray