FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

al_akhisari
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la al_akhisari » 14 jul 2011, 12:49

...nemam naviku pisati na stranicama kluba/ova, sem zeljine :D , ipak ovaj put cu napraviti iznimku; utkamica ne bas plaho kvalitetna, sa solidnom fudbalskom atmosferom na stadionu; kvaltet na strani maccabia, iako se borac odlicno drzao nekih 75 minuta utkamice; rezultat ne daje gotovo nikakve sanse borcu da se moze nadati prolasku; razloge poraza, treba traziti u: kavlitetniji protivnik ( ali ne toliko koliko sugerise rezultat), vrucina, "nezrelost" ekipe borca, neadekvatne izmjene,...neki bi rekli sad "da je ostao jagodic, maletic i ostali igraci, sve bi bilo drugacije, ali ko zna sta bi bilo - kad bi bilo";sve u svemu, borac ima za cime zaliti :cry:
...treba li uopce kazati da sam zdusno navijao i podrzavao igrace borca ;)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 jul 2011, 12:52

Ma, sve je u redu.
Nisam ni očekivao argumentovane reakcije - nego upravo sve što je napisano od 'vidovitih' (nisam gledao utakmicu!!!), velikih znalaca fudbala sa finim kućnim odgojem i pravo 'bogatim vokabularom'.....
Barem imate o čemu pisati i svoj bijes iracionalno usmjeriti na 'pisca' a nastavite se lagiti i samozavaravati (manja grupa forumaša, uvijek isti, simptomatično) što se tiče ove katastrofe u Haifi.
Aklimatizacija...10 dana...svašta. Koji to klub putuje na utakmice 10 dana prije!??? :shock:
Pozz svima, nastavite ako vam to godi - nema ljutnje 8-)
Bosno moja poharana....

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 14 jul 2011, 13:11

Jel mi neko moze rec nesto vezano za vas dres u kojem ste sinoc igrali, pravo me zanima sta je ona plava cini mi se "fleka" iznad broja i isto tako naprijed, neki ko krug, grb, stali vec :?: :?:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 14 jul 2011, 13:16

Lijepa boja dresova u Hapoela, sto jest, jest

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 jul 2011, 13:19

Boje sa zastave Republike Srpske, crvena, plava i bijela...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 14 jul 2011, 13:39

& ¥ " " ?," & ¥.

% се " " $ врх су," $ " $ нас $ $. $ се $ - " " " у ??

- " ? се о " ? "?
& $ - & " - & - &
ФСРС

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 jul 2011, 13:41

drinin vuk je napisao/la:& ¥ " " ?," & ¥.

% се " " $ врх су," $ " $ нас $ $. $ се $ - " " " у ??

- " ? се о " ? "?
Biće nešto, samo nije za ovaj forum da se o tome piskara :lol: :lol: :lol:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 14 jul 2011, 13:43

Kako god bilo ispali ste mnogo ozbiljniji klub u odnosu na lanjskog prvaka. Pa šta je tu je. Barem se niste folirali po forumima pa naglo ušutili ko oni od lani.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 jul 2011, 14:17

Steta za sansu koju ste imali.Ocigledno da smo se priblizili kvalitetu fudbala u Izraelu za 20%,sto je po meni veliki napredak nase lige ;) .

A pisao sam i ranije sve dok se budemo radovali da komsiji crkne krava a mi mlijeka nemali jadna nam majka.

Iscupajte bar bod u revansu....

Sretno nama i pitarima veceras
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 jul 2011, 14:59

CoDe je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Niko ne spori da je kvalitet na njihovoj strani niti je neko rekao da ce Borac proci njih, ne racunam komentare u sali, ali ovolika razlika sigurno nije ;)
Ma Srdzane ja sam gledao utakmicu normalno je da ce oni napadati pusti sta oni pricaju moje misljenje je da je temperatura uticala na igrace jer vidljivo je kad su stali i naravno vidio se nedostatak jakog ritma sto kod nase lige nemaju igraci Borca znaci nasi klubovi bi bili puno jaci i uspjeli bi sigurno da se plasiraju u 3 Pretkolo LP , Kupa i u to samo takmicenje da je samo jaca liga i da su bolji uslovi .

Cestitam opet Borcu dobro su igrali ali nesreca ****.
Ovo mi je jedan od realnijih komentara, mislim pričati da Borac nema snage ili nešto drugo a barem ne spomenuti toliko dugačak put i ekstremno teške uslove i sparinu to je stvarno licemjerno. Znate i sami da ta procedura oko aklimatizacije na onako teške uslove traje bar 4-7 dana. I onda još klupa ne odradi svoje, kad su se nakon 65 poneki već zagušili i to je to.

To je i više nego očigledno jer Borac je pao pred kraj što kaže Boka kad organizam više nije mogao da izdrži takve uslove a ne u 1 ili 5. minuti

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 14 jul 2011, 16:14

Trebali ste 15 dana prije otici,i opet nebi mogli hodati od 70 min.
Sta sve neces procitati :roll:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 jul 2011, 16:20

Ne, da smo igrali po Evropi, u Sloveniju npr. smo mogli i na dan utakmice nikakav problem. Sve u svemu ja zadovoljan ;) Velikim ekipama koje imaju 20 igrača vrhunskog kvaliteta to ništa ne znači ali nama sve te neke "sitnice" su prevaga na vagi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 jul 2011, 16:46

Ja mislim da se i najoptimističniji navijači Borca nisu nadali sinočnjem rezultatu :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 14 jul 2011, 17:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim da se i najoptimističniji navijači Borca nisu nadali sinočnjem rezultatu :lol:
Al kako uopste imas obraza?Ajde da vi niste izgubili 5:0,i to do kraja prvog poluvremena,pa onda da i shvatim.Da mi kaze navijac Sarajeva,jeste debili,pa i nekako,bar su ljudi odigrali odlicnu Evropu,svaka im cast.Ali ti da se javljas,e to nikako ne mogu svariti.

Ponovicu jos jednom,ljudi su jaci,skuplji,kvalitetniji,spremniji,sa duzom klupom,boljim budzetom,boljim igracima,jednostavno za par klasa iznad nas,ne samo Borca,nego i svake lige.Ja sam iskreno ocekivao negdje 3:1,da izgubimo,i to mi je sasvim realno.Mislim da pet golova nismo zasluzili.I jos jedna stvar,osjecaj nakon sto smo poveli se nicim ne moze porediti,nikako opisati.To je nesto prelijepo,i drago mi je da smo muski igrali do 70.minute,sanjali jedan sad,drzali nadu za cudo.Sad sto je dosao hladan tus i raspad sistema,jbg...

Da sam ponosan jesam,i to veoma.Ko god je gledao utakmicu,misli isto.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 14 jul 2011, 18:46

Bolje sto je ispao nego da huliganisete i dizete zastave srbije i mladica. Hvala Jevreji sto ih isprasite.
BLUE NATION.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 14 jul 2011, 18:49

Kako ne kontate da se ovi jevreji daleko bolji i uređeniji klubovi, jaci igraci individualno, veci budžeti, daleko veca ulaganja u fudbal :?: :?:
I prošle godine je moj Željo fasovao peticu po guzovima za jedno poluvrijeme, zašto?? zato što su ti klubovi jednostavno mnogo BOLJI - po svemu.
I onaj ko likuje nad ovim porazom Borca, je neznalica i laik...mislim boli me qurac za Borac, ali cinjenica je da bi ovi jevreji prekucali uzduž i poprijeko cijelu našu Premier ligu....pa eto kad Borcu i Želji koji su najbolji klubovi u državi trpaju po 5 komada, šta bi tek drugima...zapitajte se malo oko toga ,ako ste imalo realni.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jul 2011, 23:29

Steta za sinoc,prava steta.Malo je nedostajalo da se izdrzi,pa i castan poraz od jedno 3:1 mislim da bi bio dovoljan svima,ali kada krene krene ili kada stane stane.
Malo je proslo od utakmice,nisam ni pogledao snimak,a bgm ni citavu utakmicu da bi se doslo do konkretne analize,ali kako uvek biva u fudbalu uvek postoji mnogo DA JE...Sta bi bilo da je Borac na poluvreme otisao sa prednoscu,sta bi bilo da je Borac malo vise fizicki spremni,sta bi bilo da je Cvetkovic vukao poteze na vreme....
To cemo ostaviti za neku drugu priliku kada se izlece rane iz ovoga meca.Borac je nazalost ovime izgubio nadu za prolaz dalje,ostaje im da se okrenu prvenstvu BIH te da casno odigraju mec u Banja Luci,nadam se da ce i pored ovakvog rezultata Gradski da bude pun.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 15 jul 2011, 02:23

Devil je napisao/la:Steta za sinoc,prava steta.Malo je nedostajalo da se izdrzi,pa i castan poraz od jedno 3:1 mislim da bi bio dovoljan svima,ali kada krene krene ili kada stane stane.
Malo je proslo od utakmice,nisam ni pogledao snimak,a bgm ni citavu utakmicu da bi se doslo do konkretne analize,ali kako uvek biva u fudbalu uvek postoji mnogo DA JE...Sta bi bilo da je Borac na poluvreme otisao sa prednoscu,sta bi bilo da je Borac malo vise fizicki spremni,sta bi bilo da je Cvetkovic vukao poteze na vreme....
To cemo ostaviti za neku drugu priliku kada se izlece rane iz ovoga meca.Borac je nazalost ovime izgubio nadu za prolaz dalje,ostaje im da se okrenu prvenstvu BIH te da casno odigraju mec u Banja Luci,nadam se da ce i pored ovakvog rezultata Gradski da bude pun.
mislim da nakon onoga sto su navijaci borca pisali po temi fk zeljeznicara prosle godine nakon poraza od hapoela ne bi smjeli imati obraza da se cude sto su pojedinci jedva docekali da se nasladjuju ove godine na njihovoj temi :mrgreen: , uostalom to je i sastavni dio rivalstva :mrgreen:

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 15 jul 2011, 12:15

nakon ovog izvlacenja jos je gore sto niste izdrzali do kraja...

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 15 jul 2011, 14:36

Steta za Borac. Imali bi dobre sanse proci u playoffu i zagarantovano mjesto u EL.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.