...treba li uopce kazati da sam zdusno navijao i podrzavao igrace borca

Moderator/ica: vlakanje
Biće nešto, samo nije za ovaj forum da se o tome piskaradrinin vuk je napisao/la:& ¥ " " ?," & ¥.
% се " " $ врх су," $ " $ нас $ $. $ се $ - " " " у ??
- " ? се о " ? "?
Ovo mi je jedan od realnijih komentara, mislim pričati da Borac nema snage ili nešto drugo a barem ne spomenuti toliko dugačak put i ekstremno teške uslove i sparinu to je stvarno licemjerno. Znate i sami da ta procedura oko aklimatizacije na onako teške uslove traje bar 4-7 dana. I onda još klupa ne odradi svoje, kad su se nakon 65 poneki već zagušili i to je to.CoDe je napisao/la:Ma Srdzane ja sam gledao utakmicu normalno je da ce oni napadati pusti sta oni pricaju moje misljenje je da je temperatura uticala na igrace jer vidljivo je kad su stali i naravno vidio se nedostatak jakog ritma sto kod nase lige nemaju igraci Borca znaci nasi klubovi bi bili puno jaci i uspjeli bi sigurno da se plasiraju u 3 Pretkolo LP , Kupa i u to samo takmicenje da je samo jaca liga i da su bolji uslovi .SrdjanBL je napisao/la:Niko ne spori da je kvalitet na njihovoj strani niti je neko rekao da ce Borac proci njih, ne racunam komentare u sali, ali ovolika razlika sigurno nije
Cestitam opet Borcu dobro su igrali ali nesreca ****.
Al kako uopste imas obraza?Ajde da vi niste izgubili 5:0,i to do kraja prvog poluvremena,pa onda da i shvatim.Da mi kaze navijac Sarajeva,jeste debili,pa i nekako,bar su ljudi odigrali odlicnu Evropu,svaka im cast.Ali ti da se javljas,e to nikako ne mogu svariti.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim da se i najoptimističniji navijači Borca nisu nadali sinočnjem rezultatu
mislim da nakon onoga sto su navijaci borca pisali po temi fk zeljeznicara prosle godine nakon poraza od hapoela ne bi smjeli imati obraza da se cude sto su pojedinci jedva docekali da se nasladjuju ove godine na njihovoj temiDevil je napisao/la:Steta za sinoc,prava steta.Malo je nedostajalo da se izdrzi,pa i castan poraz od jedno 3:1 mislim da bi bio dovoljan svima,ali kada krene krene ili kada stane stane.
Malo je proslo od utakmice,nisam ni pogledao snimak,a bgm ni citavu utakmicu da bi se doslo do konkretne analize,ali kako uvek biva u fudbalu uvek postoji mnogo DA JE...Sta bi bilo da je Borac na poluvreme otisao sa prednoscu,sta bi bilo da je Borac malo vise fizicki spremni,sta bi bilo da je Cvetkovic vukao poteze na vreme....
To cemo ostaviti za neku drugu priliku kada se izlece rane iz ovoga meca.Borac je nazalost ovime izgubio nadu za prolaz dalje,ostaje im da se okrenu prvenstvu BIH te da casno odigraju mec u Banja Luci,nadam se da ce i pored ovakvog rezultata Gradski da bude pun.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.