FK Rudar Prijedor

anti_zli
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la anti_zli » 07 jul 2011, 00:53

Hemuli je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:Igrali jos Karic u Prijedoru, zadnju polusezonu dosao iz Nk Podgrmeca?
I jeli jos 2 il i3 golman Podunavac?
Karić je dobio ispisnicu prije početka priprema i na njega se više ne računa. Za Podunavca ne znam...
Hvala,pozzz

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 11 jul 2011, 14:59

Jesu li danas trebali početi radovi na stadionu???
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 11 jul 2011, 16:18

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Jesu li danas trebali početi radovi na stadionu???
Ah valjda....sve cemo vidjeti :D

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 11 jul 2011, 16:21

Vastecija_GSE je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Jesu li danas trebali početi radovi na stadionu???
Ah valjda....sve cemo vidjeti :D

Pa ja danas ne vidje ništa..dal je to od sunca ili od piva? :lol: ili oboje ? :mrgreen:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 11 jul 2011, 23:02

mnogo_smo_jaki je napisao/la:

Pa ja danas ne vidje ništa..dal je to od sunca ili od piva? :lol: ili oboje ? :mrgreen:
Ja sam vidio da su nesto ogradili....sad jel to nesto vezano za robot ili se stvarno nesto pravi...ne znam. :D

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 11 jul 2011, 23:18

Ogradjeno je "mjesto" i gradnja treba da krene svaki dan. Samo sto je +1000 pa ne smiju da rade.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 12 jul 2011, 17:09

A hvala bogu da se počelo...pričaju o tome otkad smo ušli u PL.. :lol:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 13 jul 2011, 14:22

Odlična vijest za sve ljubitelje sporta u Prijedoru, a pogotovo za navijače i simpatizere našeg premijerligaša, Rudar Prijedora. U toku su pripreme za početak radova na izgradnji istočne tribine Gradskog stadiona Prijedor. Zvaničan početak radova na tribini koja će biti kapaciteta 1750 sjedećih mjesta zakazan je za petak, 15. juli ove godine. Na tenderu koji je raspisala opština Prijedor, najpovoljniju ponudu za izvođenje radova dalo je Građevinsko preduzeće „Knežević“ iz našeg grada. Radnici ovog preduzeća trenutno postavljaju sigurnosnu ogradu oko budućeg gradilišta i vrše pripremne radove.
Izgradnjom istočne tribine, prijedorski stadion će imati oko 3200 sjedećih mjesta i ispunjavaće sve kriterije potrebne za dobijanje dozvola za igranje. Nadamo se da će sam početak izgradnje, za šta je finansijska sredstva obezbjedila opština Prijedor iz svog budžeta, biti dovoljan znak da Komisija za licenciranje FS/NS BiH dozvoli da Rudar Prijedor svoje mečeve od početka sezone igra na domaćem terenu u gradu na Sani. Rok za dovršetak radova na ovoj tribini je 15.01.2012. godine.

Grad Prijedor
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 14 jul 2011, 10:41

Iskopali su travu gdje se do sada stojalo, i gdje su domaci navijaci navijali...Bas je napravljen fin prostor za jednu veliku tribinicu :D Mislim da ce izgledati mocno 8-)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 14 jul 2011, 11:29

Prijedor je napisao/la:Iskopali su travu gdje se do sada stojalo, i gdje su domaci navijaci navijali...Bas je napravljen fin prostor za jednu veliku tribinicu :D Mislim da ce izgledati mocno 8-)
Hell Yeah! ;)

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 14 jul 2011, 13:38

Rudaru pehar sa turnira na "Poljani"

Fudbaleri prijedorskog Rudara danas su u finalu Memorijalnog turnira "Dedo Crnalić" savladali FK Podgrmeč iz Sanskog Mosta rezultatom 3:0 i tako osvojili prvi trofej u ovoj sezoni.

Strijelci za prijedorčane na ovom meču su bili Neđo Šuka (dva puta) i Miodrag Bursać.

Ekipu je sa klupe predvodio Zoran Bujić, dok je šef stručnog štaba Dragan Radović ostao sa pojedinim igračima na Kozari gdje obavljaju posljednje treninge pred još nekoliko prijateljskih utakmica.

"Žuto-plavi" su u polufinalu trebali igrati protiv Jedinstva, ali su bišćani odustali od turnira tako da su se "Rudari" direktno plasirali u finale. U drugom polufinalu FK Podgrmeč je slavio nad OFK Berekom.

Ovo je bio četvrti Memorijalni turnir "Dedo Crnalić", a finalnu utakmicu pratilo je oko 100-tinjak gledalaca.

Za Rudar nastupali: Zoran Rodić, Nemanja Vejnović, Boris Muzgonja, Smail Šadić, Stevan Jovanović, Nemanja Pekija, Borislav Grahovac, Zoran Lukač, Amel Ramić, Miodrag Bursać, Goran Kecman, Nedeljko Radivojac, Neđo Šuka, Nemanja Marinović i Rastko Rokvić.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 14 jul 2011, 14:40

Hemuli je napisao/la:Rudaru pehar sa turnira na "Poljani"

Fudbaleri prijedorskog Rudara danas su u finalu Memorijalnog turnira "Dedo Crnalić" savladali FK Podgrmeč iz Sanskog Mosta rezultatom 3:0 i tako osvojili prvi trofej u ovoj sezoni.

Strijelci za prijedorčane na ovom meču su bili Neđo Šuka (dva puta) i Miodrag Bursać.

Ekipu je sa klupe predvodio Zoran Bujić, dok je šef stručnog štaba Dragan Radović ostao sa pojedinim igračima na Kozari gdje obavljaju posljednje treninge pred još nekoliko prijateljskih utakmica.

"Žuto-plavi" su u polufinalu trebali igrati protiv Jedinstva, ali su bišćani odustali od turnira tako da su se "Rudari" direktno plasirali u finale. U drugom polufinalu FK Podgrmeč je slavio nad OFK Berekom.

Ovo je bio četvrti Memorijalni turnir "Dedo Crnalić", a finalnu utakmicu pratilo je oko 100-tinjak gledalaca.

Za Rudar nastupali: Zoran Rodić, Nemanja Vejnović, Boris Muzgonja, Smail Šadić, Stevan Jovanović, Nemanja Pekija, Borislav Grahovac, Zoran Lukač, Amel Ramić, Miodrag Bursać, Goran Kecman, Nedeljko Radivojac, Neđo Šuka, Nemanja Marinović i Rastko Rokvić.
Ko je Amel Ramic??I kako se zove ovaj Maksimovic sto je dosao iz Uzica,tog lika ne mogu nigdje naci.Da nije iz nekog srbijanskog nizeligasa,a ne iz Slobode.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 14 jul 2011, 19:35

FK Sarajevo je napisao/la:
Hemuli je napisao/la:Rudaru pehar sa turnira na "Poljani"

Ko je Amel Ramic??I kako se zove ovaj Maksimovic sto je dosao iz Uzica,tog lika ne mogu nigdje naci.Da nije iz nekog srbijanskog nizeligasa,a ne iz Slobode.
Ne znam za Ramića, čuo sam da je došao iz Slovenije, ali moguće je i da je iz klubova iz okoline Prijedora. Uglavnom, nije loš igrač. A Maksimović je došao iz Borca iz Čačka. Odličan napadač, pojavio se na par treninga u Ljubiji, rasturao i na kraju otišao na prozivku u Radnički (Kragujevac) i tamo se zadržao. Vjerovatno je i potpisao za Kragujevčane. Sve u svemu, imamo i više nego solidnu ekipu za sljedeću sezonu, ali mislim da će nam faliti Džafić i njegova realizacija. :|

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 15 jul 2011, 04:31

zna li iko kako ce izgledati nova tribina , koliko redova ce imati....

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 15 jul 2011, 10:23

prijedoruberalles je napisao/la:zna li iko kako ce izgledati nova tribina , koliko redova ce imati....
Pa sad , neki prvi dojam sa pocetka kopanja je da ce biti priblizno dugacka koliko i sve tri na zapadu , a koliko ce redova imati sad neam pojma i to nije toliko vazno , vazno je da cemo imati tu **** tribinu napokon! :D

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 15 jul 2011, 11:44

Pa tribina bi trebala da ima veci kapacitet od "a,b,c" zajedno. Bice iste duzine, par redova vise.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 16 jul 2011, 13:11

Šta je bilo sa Džafićem?? Jel ostao ili?? 8-)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 17 jul 2011, 20:57

‎FK Sloboda Novi Grad 0-2 FK Rudar Prijedor

Prijedorski Rudar je u drugoj pripremnoj utakmici ove sezone u kombinovanom sastavu savladao novogradsku Slobodu rezultatom 2-0.

Golove za "Rudare" su postigli Neđo Šuka i Rastko Rokvić.

Šef stručnog štaba prijedorskog premijerligaša Dragan Radović, u prvom poluvremenu, na teren je izveo 11 igrače za koje se pretpostavlja da će činiti kostur ekipe Rudara u nerednoj sezoni, dok su u drugom poluvremenu šansu dobili i ostali igrači koje se bore za svoje mjesto u "žuto-plavim".

Ovu utakmicu koja je odigrana na stadinu "Mlakve" u Novom Gradu pratilo je oko 100-tinjak gledalaca među kojima su bili i članovi Alcohol Boysa koji su stigli iz Prijedora da podrže svoje ljubimce.

Za Rudar nastupali:

1. poluvrijeme - Bojan Tripić, Nebojša Šodić, Dalibor Dragić, Marko Jevtić, Goran Kotaran, Dalibor Krezović, Amel Ramić, Nedžad Žerić, Vedran Kantar, Zlatko Đorić i Neđo Šuka

2. poluvrijeme - Zoran Rodić, Smail Šadić, Boris Muzgonja, Nemanja Vejnović, Stevan Jovanović, Goran Kecman, Zoran Lukač, Miodrag Bursać, Miloš Srndović, Nemanja Marinović, Rastko Rokvić, Nemanja Pekija, Borislav Grahovac i Nedeljko Radivojac.

Džafić će se valjda vratiti, a treba doći i još neki drugi Maksimović iz Kragujevca.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 18 jul 2011, 09:26

Bome Rošula(Roki) kako je krenuo zabijati mogli bi i njega vidjati ove sez na nekim utakmicama.... :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 18 jul 2011, 12:29

Cini mi se da i ovaj Suko (**** ga u prezime, bas mi nesto ne lezi) pegla...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, ristagrad i 30 gostiju.