I piše se da će nam Montolivo doći 99,9% i to s Cassano u Fiorentini ili bez
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Boateng_27
- Kontakt:
Re: AC Milan
Na milannews.it piše da je jucer bio sastanak izemdju Braide i Simoniana (Agenta Pastorea) . Navodno Braida je spustio cijenu i mogao bi se dovesti za 25-30 miliona i to tek Poslije 6. Avgusta
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
A kako su mi ove izjave poznate ,potpuno odgovaraju ovom :Tevez u INter stigao na veceru s Morratiem sve odluceno dolazi 99 % ,Sanchez potpiso za Inter 35 mil.. MOntolivo za 15 mil ..Pastore izjavio da mu se svida Inter a ove sve gluposti su s INternews .itBoateng_27 je napisao/la:Na milannews.it piše da je jucer bio sastanak izemdju Braide i Simoniana (Agenta Pastorea) . Navodno Braida je spustio cijenu i mogao bi se dovesti za 25-30 miliona i to tek Poslije 6. Avgusta
Zakljucak :svako svog konja hvali i njemu "uvaljuje "
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Boateng_27
- Kontakt:
tako je, sad idi vidi imal me na Interovoj temi pa tamo uvaljuj kome hoćeš. Zna se ovdje ko laže a ko kradewarden je napisao/la:A kako su mi ove izjave poznate ,potpuno odgovaraju ovom :Tevez u INter stigao na veceru s Morratiem sve odluceno dolazi 99 % ,Sanchez potpiso za Inter 35 mil.. MOntolivo za 15 mil ..Pastore izjavio da mu se svida Inter a ove sve gluposti su s INternews .itBoateng_27 je napisao/la:Na milannews.it piše da je jucer bio sastanak izemdju Braide i Simoniana (Agenta Pastorea) . Navodno Braida je spustio cijenu i mogao bi se dovesti za 25-30 miliona i to tek Poslije 6. Avgusta
I piše se da će nam Montolivo doći 99,9% i to s Cassano u Fiorentini ili bez![]()
Evo sad sam provjerio , i vidi cuda ima te pa sam ti tamo uvalioBoateng_27 je napisao/la:tako je, sad idi vidi imal me na Interovoj temi pa tamo uvaljuj kome hoćeš. Zna se ovdje ko laže a ko kradewarden je napisao/la:A kako su mi ove izjave poznate ,potpuno odgovaraju ovom :Tevez u INter stigao na veceru s Morratiem sve odluceno dolazi 99 % ,Sanchez potpiso za Inter 35 mil.. MOntolivo za 15 mil ..Pastore izjavio da mu se svida Inter a ove sve gluposti su s INternews .itBoateng_27 je napisao/la:Na milannews.it piše da je jucer bio sastanak izemdju Braide i Simoniana (Agenta Pastorea) . Navodno Braida je spustio cijenu i mogao bi se dovesti za 25-30 miliona i to tek Poslije 6. Avgusta
I piše se da će nam Montolivo doći 99,9% i to s Cassano u Fiorentini ili bez![]()
IO SONO INTERISTA
- Boateng_27
- Kontakt:
Ma bmk za Kaznu ...
Romi koji nose Interove dresove kazem da nose dres od Nazaria a ne Cristiana
odkud im Interov dres sa C.Ronaldom na leđima
ovaj od Ronalda su našli negdje ili im je neko dao jer ne žele da nose stari dres ...
Nikog ja ovdje nisam uvrijedio ...
To što sam rekao da sam čuo da Cigani navijaju za Inter nisam rekao da si to ti ili neki drugi sa foruma ili nebitno ... vidiš da ima iznimki
Nisam Licemjer ne prepisujem tebi nesto sto sam ja rekao, samo kazem AKO SAM JA RASISTA JER SAM REKAO DA SU INTEROVI NAVIJACI CIGANI ONDA SI I TI RASISTA JER SI TO ISTO REKAO NAMA
btw: Znaš li Admira Herića iz Zavidovića ?
Romi koji nose Interove dresove kazem da nose dres od Nazaria a ne Cristiana
To što sam rekao da sam čuo da Cigani navijaju za Inter nisam rekao da si to ti ili neki drugi sa foruma ili nebitno ... vidiš da ima iznimki
Nisam Licemjer ne prepisujem tebi nesto sto sam ja rekao, samo kazem AKO SAM JA RASISTA JER SAM REKAO DA SU INTEROVI NAVIJACI CIGANI ONDA SI I TI RASISTA JER SI TO ISTO REKAO NAMA
- Boateng_27
- Kontakt:
Beton

Ljevica

Ljevica

haman ko seedorf kad je imao 13 godina 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ne bih volio da dovedemo Pastorea, pogotovo ne za cjenu od 40mil. eura ,previse precjenjen igrac
Inter je doveo Ricarda Alvareza za 15 mil ,a ne vjerujem da je ista losiji od pastorea
- Boateng_27
- Kontakt:
Tu su negdjebaresi#6 je napisao/la:haman ko seedorf kad je imao 13 godina
1. Snizena mu je cijena na 27miliona 2. Nije precijenjen 3. Kažeš Alvarez i Pastore isti ?? E pa to ti je kao da kažeš da su Thiago Silva i Bonera istiACMTomo je napisao/la:ne bih volio da dovedemo Pastorea, pogotovo ne za cjenu od 40mil. eura ,previse precjenjen igracInter je doveo Ricarda Alvareza za 15 mil ,a ne vjerujem da je ista losiji od pastorea
1. Snizena mu je cijena na 27miliona 2. Nije precijenjen 3. Kažeš Alvarez i Pastore isti ?? E pa to ti je kao da kažeš da su Thiago Silva i Bonera istiACMTomo je napisao/la:ne bih volio da dovedemo Pastorea, pogotovo ne za cjenu od 40mil. eura ,previse precjenjen igracInter je doveo Ricarda Alvareza za 15 mil ,a ne vjerujem da je ista losiji od pastorea
a ti si gledao Alvareza na telki pa kao znas da je toliko losiji od pastorea?
- Boateng_27
- Kontakt:
Nisam ga gledao pogledao sam par klipova na Youtube ali da je dobar kao Pastore cijenili bi ga 25-30 miliona a ne 15 ... Pastore je dokazan igrač u Seriji A a Alvarez nije ... Eto nek si mi ti gledao Alvareza, vjerovatno ti neznaš kakav je Pastore jer ga nisi ni gledaoACMTomo je napisao/la:a ti si gledao Alvareza na telki pa kao znas da je toliko losiji od pastorea?
Neke stvari stvaaarno nije teško Prokontat
Ma naravno da si mislio na starog ROnalda ,a ne na ovog pecenog ,nego falsovi su dresovi pa cijena je ista 15 kmBoateng_27 je napisao/la:Ma bmk za Kaznu ...
Romi koji nose Interove dresove kazem da nose dres od Nazaria a ne Cristianaodkud im Interov dres sa C.Ronaldom na leđima
ovaj od Ronalda su našli negdje ili im je neko dao jer ne žele da nose stari dres ...
To što sam rekao da sam čuo da Cigani navijaju za Inter nisam rekao da si to ti ili neki drugi sa foruma ili nebitno ... vidiš da ima iznimki![]()
Nisam Licemjer ne prepisujem tebi nesto sto sam ja rekao, samo kazem AKO SAM JA RASISTA JER SAM REKAO DA SU INTEROVI NAVIJACI CIGANI ONDA SI I TI RASISTA JER SI TO ISTO REKAO NAMA![]()
Nije rasista onaj ko uzvrati rasisti
A taj heric ima ovdje neki Kid na fb s kapuljacom(duxericom) ,ako je taj znam ga ,zovu ga hera ,onako izvidena nista licno- neki kontakt .
PS :ja kad sam reko da su MIlanovi navijaci cigani misio sam na sve navijace pa i forumase
Zadnja izmjena: warden, dana/u 14 jul 2011, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Ma PAsotre je bolji uasad ,jer se ovaj vec dokazo u Ligi ,dok ovaj ....vidjet cemo kako ce sve ispast ....ja bi prije PAstorea recimo ,naravno skuplji je i sve ,,,cijeni ga onaj glavonja 50 mil ..moze se max spustit na 35 mil ,,a 27 boga mi ved je premalo jos kad je vidio kako POzzo Sancheza ,,,misilm da ce i ovaj postupiti isto .Boateng_27 je napisao/la:Nisam ga gledao pogledao sam par klipova na Youtube ali da je dobar kao Pastore cijenili bi ga 25-30 miliona a ne 15 ... Pastore je dokazan igrač u Seriji A a Alvarez nije ... Eto nek si mi ti gledao Alvareza, vjerovatno ti neznaš kakav je Pastore jer ga nisi ni gledaoACMTomo je napisao/la:a ti si gledao Alvareza na telki pa kao znas da je toliko losiji od pastorea?![]()
Neke stvari stvaaarno nije teško Prokontat
IO SONO INTERISTA
- Boateng_27
- Kontakt:
Spuštena je cijena Pastoreu, tj. Ariedo Braida mu je spustio na 27miliona ... Danas imali sastanak Agent Pastorea i A. Braidawarden je napisao/la:cijeni ga onaj glavonja 50 mil ..moze se max spustit na 35 mil ,,a 27 boga mi ved je premalo jos kad je vidio kako POzzo Sancheza ,,,misilm da ce i ovaj postupiti isto .
Evo ti link http://translate.googleusercontent.com/ ... S9t_wJcc6A" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S : Ponovo Attack na Fabregasa od strane naših
http://translate.googleusercontent.com/ ... nFBUENzR-A" onclick="window.open(this.href);return false;
A jel spustena samo za vas il za sveBoateng_27 je napisao/la:Spuštena je cijena Pastoreu, tj. Ariedo Braida mu je spustio na 27miliona ... Danas imali sastanak Agent Pastorea i A. Braidawarden je napisao/la:cijeni ga onaj glavonja 50 mil ..moze se max spustit na 35 mil ,,a 27 boga mi ved je premalo jos kad je vidio kako POzzo Sancheza ,,,misilm da ce i ovaj postupiti isto .
Evo ti link http://translate.googleusercontent.com/ ... S9t_wJcc6A" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S : Ponovo Attack na Fabregasa od strane naših![]()
http://translate.googleusercontent.com/ ... nFBUENzR-A" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemam nista protiv milanovog portala ,al nevjerujem ni ovim nasim na internews a kamo li ....jer se ispostavilo u vise navrata i za Milan da je gotova stvar NAsri ,te Hamsik te Ganso itd.. nije provkacijski post samo ono sto se desava svake godine na polju transfera
IO SONO INTERISTA
Eh o ovome ti ja govrim BOa : PALERMO, Pastore's agent: "No contacts with Inter and AC Milan"
Interviewed by FCInterNews.it, Marcelo Simonian, agent of Palermo attacking midfielder Javier Pastore, has declared: "President Zamparini has set his price at 50 million euros, an evaluation that I totally agree. We both know Pastore's potentials, so we are not on a hurry. And Javier is not anxious to leave eather, He could remain for another season at Palermo and be happy. In any case, I can say that there have been no contacts with Inter, AC Milan and Chelsea".
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=89013" onclick="window.open(this.href);return false;
Interviewed by FCInterNews.it, Marcelo Simonian, agent of Palermo attacking midfielder Javier Pastore, has declared: "President Zamparini has set his price at 50 million euros, an evaluation that I totally agree. We both know Pastore's potentials, so we are not on a hurry. And Javier is not anxious to leave eather, He could remain for another season at Palermo and be happy. In any case, I can say that there have been no contacts with Inter, AC Milan and Chelsea".
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=89013" onclick="window.open(this.href);return false;
IO SONO INTERISTA
- Boateng_27
- Kontakt:
Znači ovi lazu da su imali sastanke ??? Niđe veze, pa ako su imali sastanak znači da ima nešto a i danas je na milannews.it bio i video u kojem Braida daje intervju poslije sastangka sa Pastoreovim agentom 
Neznam stari ,al nije im prvi put da lazu ,eto ti link provjeriBoateng_27 je napisao/la:Znači ovi lazu da su imali sastanke ??? Niđe veze, pa ako su imali sastanak znači da ima nešto a i danas je na milannews.it bio i video u kojem Braida daje intervju poslije sastangka sa Pastoreovim agentom
A jesi siguran da si razumeo o cemu je pricao Braida ?
IO SONO INTERISTA
- Boateng_27
- Kontakt:
vidio sam Naslov, a i procitao sam sazetak na engleskomwarden je napisao/la:Neznam stari ,al nije im prvi put da lazu ,eto ti link provjeriBoateng_27 je napisao/la:Znači ovi lazu da su imali sastanke ??? Niđe veze, pa ako su imali sastanak znači da ima nešto a i danas je na milannews.it bio i video u kojem Braida daje intervju poslije sastangka sa Pastoreovim agentom![]()
Ma eto ,neznam stari sam odluciBoateng_27 je napisao/la:vidio sam Naslov, a i procitao sam sazetak na engleskomwarden je napisao/la:Neznam stari ,al nije im prvi put da lazu ,eto ti link provjeriBoateng_27 je napisao/la:Znači ovi lazu da su imali sastanke ??? Niđe veze, pa ako su imali sastanak znači da ima nešto a i danas je na milannews.it bio i video u kojem Braida daje intervju poslije sastangka sa Pastoreovim agentom![]()
IO SONO INTERISTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.