Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hajd nabacite 6-7 parova za večeras. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Ferencvaros - Aalesunds FK 3+
Duel dve ekipe koje znaju odigrati utakmice sa puno golova tako da mislim da bi ovde trebalo doci 3+. Ferencvaros je prosle godine igrao stvarno lep fudbal,mozda cak i najlepsi uz Keckemet naseg trenera Sivica. Gledao sam prosle godine Ferencvaros na par utakmica i zaista igraju lepo za oko i napadaju svih devedeset minuta. Po meni ovde dolazi kec a tacan rezultat 2-1 ili 3-1 za ferencvaros. Poz svima i srecno.
BK Häcken - FC Honka Espoo 1
Obije ekipe su u takmicarskom pogonu jer se i u Svedskoj i u Finskoj igraju nacionalni sampionati.Razlog zasto tipujem keca na ovaj par je taj sto mislim da je domaca ekipa pored toga sto ima prednost domaceg terena kvalitetnija i dolazi iz jace lige u kojoj pruza sasvim solidne partije.Finski sampionat je manje kvalitetan i u takvom kakav jeste Honka se ne snalazi bas najbolje.Meni su ovi razlozi dovoljni da tipujem na pobjedu domacina.
Zeljeznicar - FC Sheriff 2
Smatram da je Serif iz Tiraspolja favorit u ovom mecu. Ekipa koja iz godine u godinu ulaze sve vise u svoju ekipu, smatram da ce svoj kvalitet potvrditi na dvomecu sa Zeljeznicarom i da ce u oba meca pobediti Serif. Bosanska liga nije na nekom zavidnom kvalitetu, ne ulazu toliko u fudbal koliko gostujuca ekipa tako sem poraza u ovom mecu, smatram da bi za domacu ekipu sve drugo bilo uspeh.
Crusaders - Fulham FC 3+
Fulam je u jednom od posljednjih kola u ligi uspio da se domogne zone Lige Evrope i zato sada igraju vec u drugom kolu kvalifikacija.. naravno veliki su favoriti u ovom mecu s obzirom da su prije samo 2 sezone stigli do finala ovog takmicenja a takodje biti medju 8 najboljih timova u premier ligi nije mali uspjeh.. mislim da realno domacini u ovom dvomecu nemaju sta da traze i da ce fulam rijesiti pitanje pobjednika vec u prvom mecu
SK Liepajas Metalurgs - Red Bull Salzburg 2
Liepajas se redovni ucesnici vo evropskite kupovi od 2007 godina. No nemaat nekoj po znacitelen uspeh. Edinstveno vo 2008 godina go pominale prvoto kolo od kvalifikaciite za Evropa ligata. Salzburg e i igracki i finansiski daleku po moken i ne bi trebalo Liepajas da mu pretstavuva problem. Edinstveno od Salzburg si zamina prviot golman Gerhard Tremmel (28/0) vo Sturm Graz. A pred samo nekolku dena Salzburg go resi problemot vo napadot koj go imaa so donesuvanjeto na pozajmica Leonardo, fudbaler na NAC Breda. Ocekuvam lesna i sigurna pobeda na Salzburg.
Maccabi Tel Aviv - FK Khazar Länkäran 1
Makabi je sjajna ekipa i ponos Izraela,ali je prosle sezone podbacio i u Evropi i u domacem sampionatu pa zato igra kvalifikacije za Ligu Evrope,a svi smo ocekivali da ga vidimo u LS.Ja sam prosle sezone imao priliku da ih uzivo gledam na svom terenu i bio sam zapanjen podrskom koju im pruzaju fanaticni navijaci.To je pakao za protivnike i mislim da ce u toj atmosferi izgoreti neiskusna ekipa Kazara i da je ovo za njih kraj puta sto se tice evropskih meceva.
Duel dve ekipe koje znaju odigrati utakmice sa puno golova tako da mislim da bi ovde trebalo doci 3+. Ferencvaros je prosle godine igrao stvarno lep fudbal,mozda cak i najlepsi uz Keckemet naseg trenera Sivica. Gledao sam prosle godine Ferencvaros na par utakmica i zaista igraju lepo za oko i napadaju svih devedeset minuta. Po meni ovde dolazi kec a tacan rezultat 2-1 ili 3-1 za ferencvaros. Poz svima i srecno.
BK Häcken - FC Honka Espoo 1
Obije ekipe su u takmicarskom pogonu jer se i u Svedskoj i u Finskoj igraju nacionalni sampionati.Razlog zasto tipujem keca na ovaj par je taj sto mislim da je domaca ekipa pored toga sto ima prednost domaceg terena kvalitetnija i dolazi iz jace lige u kojoj pruza sasvim solidne partije.Finski sampionat je manje kvalitetan i u takvom kakav jeste Honka se ne snalazi bas najbolje.Meni su ovi razlozi dovoljni da tipujem na pobjedu domacina.
Zeljeznicar - FC Sheriff 2
Smatram da je Serif iz Tiraspolja favorit u ovom mecu. Ekipa koja iz godine u godinu ulaze sve vise u svoju ekipu, smatram da ce svoj kvalitet potvrditi na dvomecu sa Zeljeznicarom i da ce u oba meca pobediti Serif. Bosanska liga nije na nekom zavidnom kvalitetu, ne ulazu toliko u fudbal koliko gostujuca ekipa tako sem poraza u ovom mecu, smatram da bi za domacu ekipu sve drugo bilo uspeh.
Crusaders - Fulham FC 3+
Fulam je u jednom od posljednjih kola u ligi uspio da se domogne zone Lige Evrope i zato sada igraju vec u drugom kolu kvalifikacija.. naravno veliki su favoriti u ovom mecu s obzirom da su prije samo 2 sezone stigli do finala ovog takmicenja a takodje biti medju 8 najboljih timova u premier ligi nije mali uspjeh.. mislim da realno domacini u ovom dvomecu nemaju sta da traze i da ce fulam rijesiti pitanje pobjednika vec u prvom mecu

SK Liepajas Metalurgs - Red Bull Salzburg 2
Liepajas se redovni ucesnici vo evropskite kupovi od 2007 godina. No nemaat nekoj po znacitelen uspeh. Edinstveno vo 2008 godina go pominale prvoto kolo od kvalifikaciite za Evropa ligata. Salzburg e i igracki i finansiski daleku po moken i ne bi trebalo Liepajas da mu pretstavuva problem. Edinstveno od Salzburg si zamina prviot golman Gerhard Tremmel (28/0) vo Sturm Graz. A pred samo nekolku dena Salzburg go resi problemot vo napadot koj go imaa so donesuvanjeto na pozajmica Leonardo, fudbaler na NAC Breda. Ocekuvam lesna i sigurna pobeda na Salzburg.
Maccabi Tel Aviv - FK Khazar Länkäran 1
Makabi je sjajna ekipa i ponos Izraela,ali je prosle sezone podbacio i u Evropi i u domacem sampionatu pa zato igra kvalifikacije za Ligu Evrope,a svi smo ocekivali da ga vidimo u LS.Ja sam prosle sezone imao priliku da ih uzivo gledam na svom terenu i bio sam zapanjen podrskom koju im pruzaju fanaticni navijaci.To je pakao za protivnike i mislim da ce u toj atmosferi izgoreti neiskusna ekipa Kazara i da je ovo za njih kraj puta sto se tice evropskih meceva.
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
deno_TM87 je napisao/la:Željezničar - Sheriff T. 1X
Crusaders - Fulham 2
Rudar P. - Austria Beč 2
Taurus - Den Hag 2
Metalurgs - RB Salzburg 2
Hafnarfjordu - Nacional 2
Reykjavik - Žilina pik 2
Rad - Olympiakos V./Gost daje gol
Kvota 21.85 Uplata 1.45
Orebro - Sarajevo X2
Flamanturi - Jablonec pik 2
TPS Turku - Westerlo pik 2
Streymur - Karabakh 2
Sudova - Elfsborg 2
Chemnitzer - Werder 2
Etoile - B.Khalsa 3+
Tampa Bay - Bolton Oba daju gol
Kvota 72.50 Uplata 0.65
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Robija,gdje si ti to gledao Maccabia uzivo i zasto si o utakmici SK Liepajas Metalurgs - Red Bull Salzburg pisao nekim cudnim jezikom 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Vjerovatno zato sto sam negdje "pokupio" analizeDylan Dog je napisao/la:Robija,gdje si ti to gledao Maccabia uzivo i zasto si o utakmici SK Liepajas Metalurgs - Red Bull Salzburg pisao nekim cudnim jezikom

Bnei Yehuda H2
Elfsborg 2
Karabah H2
Rabotnicki H2
Nacional 2
Kvota:7.84 Ulog:10 Dobitak:78.40
Austria B. 2
Den Haag 2
AEK L. 2
Dinamo Tb. 2
Olimpija 1
Salzburg 2
Vorskla 2
Anorthosis H1
Fulham H2
32.01 na 2 km 64.02
Elfsborg 2
Karabah H2
Rabotnicki H2
Nacional 2
Kvota:7.84 Ulog:10 Dobitak:78.40
Austria B. 2
Den Haag 2
AEK L. 2
Dinamo Tb. 2
Olimpija 1
Salzburg 2
Vorskla 2
Anorthosis H1
Fulham H2
32.01 na 2 km 64.02
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Makedonski jezikVjecna Robija je napisao/la:Vjerovatno zato sto sam negdje "pokupio" analizeDylan Dog je napisao/la:Robija,gdje si ti to gledao Maccabia uzivo i zasto si o utakmici SK Liepajas Metalurgs - Red Bull Salzburg pisao nekim cudnim jezikom

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Udarilo mi sunce u glavu,kad sam dobio tiket vidio sam da je pola drugacije nego sto sam htio odigrati
Na kraju je ovako ispalo:
domzale-split x2
cz jena-bayern-2
zeljeznicar-sheriff 1x
orebro-sarajevo 1
vaduz-vojvodina-2
olimpija-bohemians 1
bih/u20-island/u20-1
koeficijent 11,98 uplata 3,60 moguci dobitak 43.13

domzale-split x2
cz jena-bayern-2
zeljeznicar-sheriff 1x
orebro-sarajevo 1
vaduz-vojvodina-2
olimpija-bohemians 1
bih/u20-island/u20-1

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Pao dabogda na trecem paru a sve ostalo prosao 

Vjecna Robija je napisao/la:Pao dabogda na trecem paru a sve ostalo prosao
Dabogda ti pao,ako si igrao Konjevica

P.S. ADILOVIC ELDIN JEDAN JE OD NAS! BOLI,znam

joj bavarskih klosara ne mogu gola dati CZ Jeni...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
I ja bas gledam,ionako izbjegavam igrati Bayerna,pa nece ma valjda opet oboriti,i to na kvoti 1.10bimbrlica je napisao/la:joj bavarskih klosara ne mogu gola dati CZ Jeni...

ti se jos mozes i nadati,meni trebaju 4 gola do krajaDylan Dog je napisao/la:I ja bas gledam,ionako izbjegavam igrati Bayerna,pa nece ma valjda opet oboriti,i to na kvoti 1.10bimbrlica je napisao/la:joj bavarskih klosara ne mogu gola dati CZ Jeni...

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Citizen-X
- Kontakt:
hajmo ovi portalski šibicari - ima l hljeba u ovom Rajvosašu il nema 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- legenda reala
- Kontakt:
Ima bolan ,bolje igraju i penal su zakinuti ,nije im sudija sviro
Bolji su tim ba dvica mora doći ovdje
ja pado kokad sam konj 2/2 igram
Bolji su tim ba dvica mora doći ovdje
ja pado kokad sam konj 2/2 igram

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Skidam kvotu 6,a fulam ovog italijanskog maj.muna kvota 1.35harry_90 je napisao/la:
Hacken - Honka 1 1.45
Streymur - Qarabag 2 1.35 prvo poluvrijeme 0:1
Fognini - Stebe 1 1.35
Zakopalova - Mijacika 1 1.30
Orebro - Sarajevo X/X 6.00
20.61 km

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Vjecna Robija
- Kontakt:
ajde nisi na jednom 

Eto ko me zafrkaDylan Dog je napisao/la:Udarilo mi sunce u glavu,kad sam dobio tiket vidio sam da je pola drugacije nego sto sam htio odigrati![]()
domzale-split x2
cz jena-bayern-2
zeljeznicar-sheriff 1x
orebro-sarajevo 1
vaduz-vojvodina-2
olimpija-bohemians 1
bih/u20-island/u20-1

Vjecna Robija je napisao/la:Pao dabogda na trecem paru a sve ostalo prosao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.