VanBasten je napisao/la:Ma niste znam.JuveSissoko je napisao/la:jos samo da smo namjestali utakmice bilo bi sve okay![]()
Vatikan, Masoni, blleiburg grupa....sve je to zavjera
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Serie A
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Dame i gospodo, danas je 14.07.
Sto znaci da Zebre obiljezavaju 5. godisnjicu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- JuveSissoko
- Kontakt:
neko osvoji titule na terenu i sa znojem a neko se pukne steroidima i napravi skandal da bi istu osvojio , a jedna od tih je od kartonaPuma je napisao/la:Dame i gospodo, danas je 14.07.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ja samo znam da su vam oduzeti naslovi, te da ste završili u drugoj ligi.JuveSissoko je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Ma niste znam.JuveSissoko je napisao/la:jos samo da smo namjestali utakmice bilo bi sve okay![]()
Vatikan, Masoni, blleiburg grupa....sve je to zavjerae moj drug, zar moram po 1000-ti put reci da utakmice Juventusa nisu namjestene, pa u presudi samog tog suda koji nas je izbacio to pise, 3 utakmice sumnjane, tri pregledane i kao stavka presude napisano, nema namjestanja utakmica, a to sto si ti u , vjerovatno, gazzetti procitao
da jesu, onda drzi se tradicije gazzette i njihove "profesionalnosti"
Bez valjanog razloga, gigant kakav je JUventus, sigurno ne bi završio tako.
Meni je to sasvim dovoljno.
Ali dobro, uvijek je bila privlačna ta uloga "mučenika". Stoga mi i nije čudo što još uvijek furate taj film.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- sarajlija89
- Kontakt:

@VB
Jbg, ne znas mnogo onda
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
niko ne fura nikakav film, cinjenice i presude, istrage skoro zavrsene za sebe govore, ne moram ti ja furat nista, niti pisat, javim se jer ti pogresan film oko namjestanja furas, ja iskreno nista ne furamVanBasten je napisao/la:
Ja samo znam da su vam oduzeti naslovi, te da ste završili u drugoj ligi.
Ali dobro, uvijek je bila privlačna ta uloga "mučenika". Stoga mi i nije čudo što još uvijek furate taj film.
p.s. vidim da imas bolji uvid u calciopoli od samog suda, pa ispade da mi furamo los film, huh umori se i ja , ko papagaj
Hajde sačekaću..
No nisu mi neki dokaz karikatura s web sajta koji se zove juworld.org
MA hajde...JuveSissoko je napisao/la:niko ne fura nikakav film, cinjenice i presude, istrage skoro zavrsene za sebe govore, ne moram ti ja furat nista, niti pisat, javim se jer ti pogresan film oko namjestanja furas, ja iskreno nista ne furamVanBasten je napisao/la:
Ali dobro, uvijek je bila privlačna ta uloga "mučenika". Stoga mi i nije čudo što još uvijek furate taj film.![]()
p.s. vidim da imas bolji uvid u calciopoli od samog suda, pa ispade da mi furamo los film, huh umori se i ja , ko papagaj
vidjećemo hoćel vam vratiti titule.
Nedavno ste već dobili odbijenicu za jednu. Nije baš dobra naznaka.
- JuveSissoko
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Hajde sačekaću..
http://media2.gazzetta.it/gazzetta/cont ... tto_06.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
je li 72 stranice dovoljno, jest da je na italijanskom al boze moj, da se i to naucit
- sarajlija89
- Kontakt:
Naravno da nisu. To su samo karikature od strane nasih navijaca, napravljene preme stvarnim lopovima u ovoj prici...
Procitaj presudu i nove(stare) dokaze. Ne govorimo mi nista svojim rijecima. Vidi sta je rekao glavni tuzitelj i sta ce se eventualno desiti 18. jula...
Znali ste reci sud je rekao da je Juve namjestao i to je dovoljno..e pa sud nije rekao uopce to, ali je rekao pravu istinu i za prave lopove. Treba biti i doslijedan onda...
Procitaj presudu i nove(stare) dokaze. Ne govorimo mi nista svojim rijecima. Vidi sta je rekao glavni tuzitelj i sta ce se eventualno desiti 18. jula...
Znali ste reci sud je rekao da je Juve namjestao i to je dovoljno..e pa sud nije rekao uopce to, ali je rekao pravu istinu i za prave lopove. Treba biti i doslijedan onda...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
naravno da necemo ih dobit, jer 5 godina Serie A bi doslo u pitanje, to FIGC-u ne treba i ovako su dovoljno srozali italjansku ligu, pa narod bi ih objesioVanBasten je napisao/la:MA hajde...JuveSissoko je napisao/la:niko ne fura nikakav film, cinjenice i presude, istrage skoro zavrsene za sebe govore, ne moram ti ja furat nista, niti pisat, javim se jer ti pogresan film oko namjestanja furas, ja iskreno nista ne furamVanBasten je napisao/la:
Ali dobro, uvijek je bila privlačna ta uloga "mučenika". Stoga mi i nije čudo što još uvijek furate taj film.![]()
vidjećemo hoćel vam vratiti titule.
Nedavno ste već dobili odbijenicu za jednu. Nije baš dobra naznaka.
Samo crn ekran.JuveSissoko je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Hajde sačekaću..
http://media2.gazzetta.it/gazzetta/cont ... tto_06.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
je li 72 stranice dovoljno, jest da je na italijanskom al boze moj, da se i to naucit
A iskreno, nisam imao namjeru ni da čitam do kraja.
Uredu je, Juve je žrtva, vi ste zlatni, Moggi je svetac, nepravedno su vam uzete titule i izbačeni u drugu ligu. Niste utrošili milione na podmazivanje raznih trećih strana u spinovanju afere i spašavanju ugleda kluba. Itd. itd...
Pa ako ste nevini, to bi bio jedini način da se spasi obraz te lige.naravno da necemo ih dobit, jer 5 godina Serie A bi doslo u pitanje, to FIGC-u ne treba i ovako su dovoljno srozali italjansku ligu, pa narod bi ih objesio
- JuveSissoko
- Kontakt:
meni sasvim fino otvori pdf. file a niko ne kaze da je Juve zrtva niti da je Moggi svetac, samo se trazi jednak tretman,jer ako toga nema, pa onda i ispadosmo zrtva iako nismo to trazili a i Moggi ispade svetac,VanBasten je napisao/la:Samo crn ekran.JuveSissoko je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Hajde sačekaću..
A iskreno, nisam imao namjeru ni da čitam do kraja.
Uredu je, Juve je žrtva, vi ste zlatni, Moggi je svetac, nepravedno su vam uzete titule i izbačeni u drugu ligu. Niste utrošili milione na podmazivanje raznih trećih strana u spinovanju afere i spašavanju ugleda kluba. Itd. itd...
Pa ako ste nevini, to bi bio jedini način da se spasi obraz te lige.naravno da necemo ih dobit, jer 5 godina Serie A bi doslo u pitanje, to FIGC-u ne treba i ovako su dovoljno srozali italjansku ligu, pa narod bi ih objesio
a oko tih miliona za podmazivanje, pa trazicu dokaze, dok ih ne pokazes, to ce mi samo proci kroz usi, jbga
- Interista di cuore
- Kontakt:
Scudetto ostaje Interu 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Della Vale:
@VB
Eventualna revizija slucaja i vracanje titula, automatski znaci da je svih 5 sezona neregularno, a to savez nece dopustiti.
Lakse je samo Juventus zavaliti...
Vazno je da smetlajrima uzmu scudetto i da se istina zna. Nama nikad niko ne moze uzeti titule na terenu(vidjeli ste i izjave Abbiatija, Ibrahimovica i svih ostalih iz tog preioda), ali takodjer nam ne moze ni vratiti ovih 5 godina i vrijeme kada smo imali najjacu ekipu na svijetu i spremali se pokoriti Evropu...ali, istina ce se znati...Calciopoli still contains many dark sides, still need answers...
@VB
Eventualna revizija slucaja i vracanje titula, automatski znaci da je svih 5 sezona neregularno, a to savez nece dopustiti.
Uvijek stradaju najviše oni na vrhu piramide. Nema tu jednakog tretmana, niti je ikad postojao. Stoga, zaboravite.
Sami ste sjebali klub, i ligu. Stoga ne plačite ko kakve dame.
Dokaze, ha, fani ting.
Dokaze, ha, fani ting.
Nije prvi put da se desi slična stvar u Italiji. Imala je Seria A iskustva s tim i prije.Eventualna revizija slucaja i vracanje titula, automatski znaci da je svih 5 sezona neregularno, a to savez nece dopustiti.
Opet, ako se dobro sjećam, Juve je bio upetljan. Simptomatično
- JuveSissoko
- Kontakt:
sto bi mi sjebali ligu u kojoj smo bili najbolji ili medju najboljim, zajedno sa Milanom stvarali joj sjajnu reputaciju, i onda je mi sjebali heheheVanBasten je napisao/la:Uvijek stradaju najviše oni na vrhu piramide. Nema tu jednakog tretmana, niti je ikad postojao. Stoga, zaboravite.
Dokaze, ha, fani ting.
Pa to je krajnji rezultat. Vi u glavnoj ulozi. Dakle, jasno je.JuveSissoko je napisao/la:sto bi mi sjebali ligu u kojoj smo bili najbolji ili medju najboljim, zajedno sa Milanom stvarali joj sjajnu reputaciju, i onda je mi sjebali heheheVanBasten je napisao/la:Uvijek stradaju najviše oni na vrhu piramide. Nema tu jednakog tretmana, niti je ikad postojao. Stoga, zaboravite.
Dokaze, ha, fani ting.
Bilo je lijepo dok je trajalo.
Sad je jedino pametno da se okrenete budućnosti, jer vam ista ne izgleda nimalo ružičasto.
- JuveSissoko
- Kontakt:
a to je??VanBasten je napisao/la:Nije prvi put da se desi slična stvar u Italiji. Imala je Seria A iskustva s tim i prije.Eventualna revizija slucaja i vracanje titula, automatski znaci da je svih 5 sezona neregularno, a to savez nece dopustiti.
Opet, ako se dobro sjećam, Juve je bio upetljan. Simptomatično
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.