FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dobar rez al treba nam taj 1 go za puno mirniji revans,po Bahinim rijecima Vucina,Pixi i mali Suljagic najaktivniji uz Torlak u odbrani 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
... Samo da hoče pustiti da gledam na miru na TV-u, ovo nigdje veze, al et, bolje išta nego ništa
...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- sarajlija89
- Kontakt:
CCC...ne mozes da vjerujes, ovo se samo nama moze desavti da nema slike
Dobar rezultat, ono malo sto sam vidio, dobro stojimo na terenu i sigurno smo kvalitetnija ekipa.
Samo da ne padnemo na fizickom planu u drugom pol. kao Borac sinoc...
SARAJEVO SAMPION

Dobar rezultat, ono malo sto sam vidio, dobro stojimo na terenu i sigurno smo kvalitetnija ekipa.
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ibrakadabra
- Kontakt:
sobzirom da je svedska liga uveliko u toku orebro nije uopste bolje.
Sarajevu fali utakmica ali to nadoknadjuju zalaganjem.Utakmica nista spektakularno par polu prilika.
Ni jedna ekipa nemoze da poveze vise od tri pasa.Nema vanjskih suteva niti ostrih ubacivanja u sesnaesterac.Igra se uglavnom izmedju dva sesnaesterca.
Sarajevu fali utakmica ali to nadoknadjuju zalaganjem.Utakmica nista spektakularno par polu prilika.
Ni jedna ekipa nemoze da poveze vise od tri pasa.Nema vanjskih suteva niti ostrih ubacivanja u sesnaesterac.Igra se uglavnom izmedju dva sesnaesterca.
ma to je baho prosuo pivu po centralnoj i sad se vadi na nesposobne svedjane
Thomas Müller - Fußballgott
Nisu prosjedili ali zato jesu proslijedili direktan prenos.Do k1 i Bahe '' baksuz profesionalca''nostradamus je napisao/la:Koliko je Svedjanima koja su jedna od najjacih svjetskih nacija u svemu,a samim tim i najpretciznijih interesantna ova tekma, pokazuje ovo da nisu prosjedili direktan prenos,ako je do njih...
Sigurno da je Travnik u Evropi,to bi bolje ferceralo.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Orebro je ove godine talasika zesca. Imaju ovog Gerzica i jednog dvometrasa u ekipi i to je to
.
Sad ce uci taj Danac ako im jos iga (a mislim da igra) i onda ce samo trpati pred go. Sarajevo mora ovakvoj ekipi dati go u gostima samo da se osigurate jer bi ove i SB i Borac i Zeljo razvalili. Ovo je sramota ne proci

Sad ce uci taj Danac ako im jos iga (a mislim da igra) i onda ce samo trpati pred go. Sarajevo mora ovakvoj ekipi dati go u gostima samo da se osigurate jer bi ove i SB i Borac i Zeljo razvalili. Ovo je sramota ne proci

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Da hoce sad doci prenos na tv1 pa da se zavalim ko covjek vise . Onaj , admine uredu je znaci nesmeta to . 

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Naprskali su travu na poluvremenu sad samo treba pucati iz svake pozicije. E da je Maks na terenu, a Bogami trbalo bi ubaciti Hareta. Samo da se Zli ne primi sada 

Mi nikada odustati necemo...
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko kasni ovaj link 5-6 minuta ,e jbm ti link i **** 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ibrakadabra
- Kontakt:
pocelo drugo
Nema boljeg budi zadovoljan i moli da i on ne padne ponovo .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Onda sigurno nisi gledao polufinale eura 2008. Njemacka)Turska kada je gotov o cijeli svijet bio bez signala 15tak minuta.sarajlija89 je napisao/la:CCC...ne mozes da vjerujes, ovo se samo nama moze desavti da nema slike![]()
SARAJEVO SAMPION
BTW vjerujem da ce i Sarajevo i Zeljo proci u trece pretkolo Lige Evrope.......ipak su to dva najjaca kluba u BiH.
BosnaE
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
komsije jesam reko da prolazite dalje.Mojne mi sad suplje ima jos da se igra.Ovi veze nemaju pojescete ih na Kosevu.
Dobro igrate, ako niste bolji, niste ni losiji sigurno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Goalgetter
- Kontakt:
Sarajevo za nijansu bolje, mada jos zadnji pas treba biti bolji.
EDIT: Koja sansa za Orebro
EDIT: Koja sansa za Orebro

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 14 jul 2011, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Au.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
sta ti gledas.....i nemoj ti ni gledati,boga ti....legenda reala je napisao/la:Kolko kasni ovaj link 5-6 minuta ,e jbm ti link i ****
BRAVO DINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Samo naprijed momci - dobro se drzite - ubijte ih da se uvijek sjete nas Bosanaca. Sa zeljom za uspjehom - pozz iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, Google Adsense [Bot], mire971, misstianopenaldo, NeSamSafetee, rimljanin90, Seipronto, VolimoSarajevo i 92 gosta.