Nije Kojasevic bio los,mozda i medju boljim...Odlican rezultatFK Sarajevo je napisao/la:Koliko sam razumio Bahu svi redom odlicni osim Kojasevica koji ponovo sere sa driblanjem.
MI SMO DIVOVI !!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije Kojasevic bio los,mozda i medju boljim...Odlican rezultatFK Sarajevo je napisao/la:Koliko sam razumio Bahu svi redom odlicni osim Kojasevica koji ponovo sere sa driblanjem.
Ovo drugo pluvrijeme koje sam gledao uopste nisam primijetio tu razliku cak sta vise kao da sam gledao mec nase lige , Pixi najaktivniji al da ej drublao to jestHigh je napisao/la:Povoljan rezultat za revanš na Koševu.Realno,i više nego dobro kad se sve uzme u obzir.Mnogo su organizovaniji klub,skuplji od naših momaka,njihova i naša liga kao nebo i zemlja.Sigurno da imaju više kondicije,više odigranih utakmica u nogama od nas,što se ovog perioda tiče.Novi igrači,trener,novi sistem,za ovaj kratki period se nije dosta toga moglo uraditi,ali ovo je više nego odlično.Treba nam taj zadnji pas,kako bi se stvorila neka prilika za realizaciju.Ali,sigurno da će Šveđani probati nešto uraditi na Koševu jer nemaju šta izgubiti.Dobra partija,može se preći ova prepreka,šteta što je Muharemović otišao,i ova situacija sa Škorom je mogla bolje završiti,dobro bi nam poslužio,nema sumnje.
High je napisao/la:Povoljan rezultat za revanš na Koševu.Realno,i više nego dobro kad se sve uzme u obzir.Mnogo su organizovaniji klub,skuplji od naših momaka,njihova i naša liga kao nebo i zemlja.Sigurno da imaju više kondicije,više odigranih utakmica u nogama od nas,što se ovog perioda tiče.Novi igrači,trener,novi sistem,za ovaj kratki period se nije dosta toga moglo uraditi,ali ovo je više nego odlično.Treba nam taj zadnji pas,kako bi se stvorila neka prilika za realizaciju.Ali,sigurno da će Šveđani probati nešto uraditi na Koševu jer nemaju šta izgubiti.Dobra partija,može se preći ova prepreka,šteta što je Muharemović otišao,i ova situacija sa Škorom je mogla bolje završiti,dobro bi nam poslužio,nema sumnje.
Trenutno korisnika/ca: deda, JavierBosnia, Pitar6785, riki46, rimljanin90, Tarapi, WeekendOffender i 59 gostiju.