FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 14 jul 2011, 20:57

FK Sarajevo je napisao/la:Koliko sam razumio Bahu svi redom odlicni osim Kojasevica koji ponovo sere sa driblanjem.
Nije Kojasevic bio los,mozda i medju boljim...Odlican rezultat

MI SMO DIVOVI !!!
---Skinhedi oko mene skankuju...

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 14 jul 2011, 20:57

dobar rezultat, imate sansu proci u revansu
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 14 jul 2011, 20:58

Nisu lose momci igrali ali mora se to popraviti mada na Kosevu cemo mi napadati i stiskati mada i oni se nece predavati i oni ce igrati otvoreno koliko je 0 : 0 povoljan rezultat toliko je i varljiv .
Mi primimo gol onda tesko se vratiit a nesto tako se moze desiti ili damo pa primimo i oni onda bunker svasta tu moze biti kuci treba ohladiti glavu ne zalijecati se a dacemo mi i gol
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

High

Post Postao/la High » 14 jul 2011, 20:58

Povoljan rezultat za revanš na Koševu.Realno,i više nego dobro kad se sve uzme u obzir.Mnogo su organizovaniji klub,skuplji od naših momaka,njihova i naša liga kao nebo i zemlja.Sigurno da imaju više kondicije,više odigranih utakmica u nogama od nas,što se ovog perioda tiče.Novi igrači,trener,novi sistem,za ovaj kratki period se nije dosta toga moglo uraditi,ali ovo je više nego odlično.Treba nam taj zadnji pas,kako bi se stvorila neka prilika za realizaciju.Ali,sigurno da će Šveđani probati nešto uraditi na Koševu jer nemaju šta izgubiti.Dobra partija,može se preći ova prepreka,šteta što je Muharemović otišao,i ova situacija sa Škorom je mogla bolje završiti,dobro bi nam poslužio,nema sumnje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2011, 20:58

Bravo momci,bravo Dino kakvu je sansu skinuo,odlicno,opet vrlo pokretan i izuzetno prati igru i uvijek je tu kad treba izletiti,na kraju je dao bezveze korner domacinu ali u globalu vise nego dobra ocjena

Ono po sto su nasi isli tamo ostvarili su,izgubili nisu,a sad na Kosevu ima da se popune istok i sjever da sibica nemoze vise stati,zato svi u cetvrtak da podrzimo momke,i svi zajedno prodjemo dalje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 jul 2011, 20:59

slika
dobro je !!! ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2011, 21:01

Kako stvari stoje.Ovaj O-rebro jos 20 godina pobjede vidjeti nece u Evropi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jul 2011, 21:01

High je napisao/la:Povoljan rezultat za revanš na Koševu.Realno,i više nego dobro kad se sve uzme u obzir.Mnogo su organizovaniji klub,skuplji od naših momaka,njihova i naša liga kao nebo i zemlja.Sigurno da imaju više kondicije,više odigranih utakmica u nogama od nas,što se ovog perioda tiče.Novi igrači,trener,novi sistem,za ovaj kratki period se nije dosta toga moglo uraditi,ali ovo je više nego odlično.Treba nam taj zadnji pas,kako bi se stvorila neka prilika za realizaciju.Ali,sigurno da će Šveđani probati nešto uraditi na Koševu jer nemaju šta izgubiti.Dobra partija,može se preći ova prepreka,šteta što je Muharemović otišao,i ova situacija sa Škorom je mogla bolje završiti,dobro bi nam poslužio,nema sumnje.
Ovo drugo pluvrijeme koje sam gledao uopste nisam primijetio tu razliku cak sta vise kao da sam gledao mec nase lige , Pixi najaktivniji al da ej drublao to jest :lol: pogotov na sredini ,Hamzic dobar na istrcavanju mada je malo iznervirao u zadnjoj minuti kada je ljudima poklonio korner al dobar ipak 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jul 2011, 21:01

Bravo momci na borbi i zalaganju, ovo je dobar rezultat.

Evidentno da smo kvalitetnija ekipa i na Kosevu, uz pravi pristup, aBd sigurno prolazimo. Imali su oni dvije velike sanse, ali vecinom smo kontrolisali mec na sredini i igrali na rezultat. U pojedinim dijelovima meca, zasita sam bio iznenađen fizickom spremom nase ekipe, jbt, mi smo djelovali spreminji.Svaka cast Plisek...

Samo, desna strana nam je veliki problem i svaka njihova ozbiljnija akcija je isla preko desnog boka. Tim segmentom igre nisam zadovoljan i mislim da Comor ne moze kvalitetno odgovorit toj poziciji.
Kkoliko je i dobar, ovo je i zajeban rezultat. Valja paziti da ne primimo gol, a svaka greska se skupo placa...

Uglavnom, zadovoljan hvala Bogu i u revansu idemo po prolaz aBd...

EDiT:

Dino, Torlak i Dupovac najbolji..mada ne bih nikoga isticao posebno..svaka cast momci...odlicno ste se borili...a Dino nas je ondje odlicno spasio i bio vrlo siguran...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 14 jul 2011, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 jul 2011, 21:01

Bravo divovi... sve cestitke za uspeh...

Sada ih nagulite u Sarajevu da im bude: "Svedska, zdra`o! :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 jul 2011, 21:02

Sve čestitke na odličnom rezultatu. :) Sada sam uvjeren u Vaš prolaz.
Nego što mi je draže jeste onaj aplauz navijača Želje kada je spiker javio da je u Švedskoj utakmica završila 0:0.
Konačno smo i mi svi došli pameti,evo i navijači Borca,Širokog su poželili sreću Želju i Sarajevu,što je za svako poštovanje.Još ako Željo izvuče povoljan rezultat ovo se sutra mora zaliti. :)
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 14 jul 2011, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 jul 2011, 21:02

Rezultat je sasvim ok. i nije los .
Kod kuce aBda pobjediti i plasirati se u 3 pretkolo.
Igra je u drugom pol. bila nesto slabija jer se igralo da se sacuva aktivan rez.
Golman je pravo dobar danas kao i odbrana, ostali , tako tako ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 14 jul 2011, 21:03

Veze ovi nemaju na kosevu abd pred punim stadionom i nasom travom i borbenoscu ovi nemaju sta trazit,mada sam ocekivao 1 gol u gostima jer ga uvjek damo ali sta je tu je.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 jul 2011, 21:04

...dobar,dobarrr....
nema sta,hrabro smo odigrali,realizacijski malo zakazali,ali bice to dobro aBd...

MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 jul 2011, 21:05

Onaj mali Haskic ce biti dobar igrac, a Dupoav Torlak i Vucina klasa 8-) i Obuca je dosta dobro odigrao.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 14 jul 2011, 21:05

Ja zadovoljan...Dupovac i Dino su odigrali odlicno, a ostali su bili dobri. U revansu sa dva napadaca aBd i prolazimo.
Mi nikada odustati necemo...

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 14 jul 2011, 21:05

High je napisao/la:Povoljan rezultat za revanš na Koševu.Realno,i više nego dobro kad se sve uzme u obzir.Mnogo su organizovaniji klub,skuplji od naših momaka,njihova i naša liga kao nebo i zemlja.Sigurno da imaju više kondicije,više odigranih utakmica u nogama od nas,što se ovog perioda tiče.Novi igrači,trener,novi sistem,za ovaj kratki period se nije dosta toga moglo uraditi,ali ovo je više nego odlično.Treba nam taj zadnji pas,kako bi se stvorila neka prilika za realizaciju.Ali,sigurno da će Šveđani probati nešto uraditi na Koševu jer nemaju šta izgubiti.Dobra partija,može se preći ova prepreka,šteta što je Muharemović otišao,i ova situacija sa Škorom je mogla bolje završiti,dobro bi nam poslužio,nema sumnje.

+1

odlično odigrana tekma, sa obzirom na to da je prva tekma sezone i da se igrala na plastici...

aBd kad prođemo ovo, treba vidjeti može li se ikako "izmajmunisati" da se i Zapad stavi u funkciju..jer kad nam dođe neki gigant u idućem kolu, ipak je Sjever i Istok premalo :?
FORZA MARŠAL !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jul 2011, 21:06

... Ja sam siguran da idućih 7 dana će Plisek iskoristiti za uigravanje napada sa sredinom i odbrane sa sredinom ( iako je to danas dokazano da je uigrano ). Trebaju nam ti pasovi iz sredine ka napadu i da se malo jači pritisak sredine uradi na odbranu OSK-a ;) Al dobro, tek je prva utakmica i treba sada pustiti momke da odrade svoje kako treba, ja vjerujem u njih. ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jul 2011, 21:07

Gledam u euro ligi za sad jedina utakmica bez golova sto su odigrane ova nasa :D :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 jul 2011, 21:08

S obzirom da ovi Svedi igraju prvenstvo i da su u punoj snazi, i nisu bas nesto trkacki bili dominantni , osim u ovih posljednjih 20-tak min, sto je i bilo ocekivano .
Domaci teren i navijaci su prednost za uzvrat za 7 dana .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, bordobijeli, nedimmmm1337, PeppermintSA, Proximic, rimljanin90, skoJaa, ubipara, Vrhbosnian i 68 gostiju.