Svaka čast momcima, sad ih na Koševu rasturit i onda ko zna, možda i u Europu doguramo, ja sam optimista.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Group 6:
Seeded
AC Sparta Praha (CZE), Stoke City FC (ENG), Anorthosis Famagusta FC (CYP)/FC Gagra (GEO), Glentoran FC (NIR)/FC Vorskla Poltava (UKR), Heart of Midlothian FC (SCO)
Unseeded
HNK Hajduk Split (CRO), Paksi SE (HUN)/Tromsø IL (NOR), AC Juvenes-Dogana (SMR)/FK Rabotnicki (MKD), Örebro SK (SWE)/FK Sarajevo (BIH), Sligo Rovers FC (IRL)
Zeznut bijaše ovaj Anorthosis prošlih godina dok ih je Ketsbaia vodio. Jel im on još trener? ne znam kakvi su ove sezone.GunnerS je napisao/la:... Uh kada bi nam zapali ovi što se bore za ulazak u ovo prekolo, heh.... Prošli bi dalje 1005...
****, kvalitetnija roba !Principatus je napisao/la:formance je napisao/la:Njima je samo trava prednost i to je to.
Vidi, drogiraju se?
Ako se akbgd prodje,da je dobiti Blentorana ili Bagru.P.S zezaju me ove tipke pa mjesaju b i ghodža je napisao/la:UEFA izbacila podgrupe za sutrašnji žrijeb :
Group 6:
Seeded
AC Sparta Praha (CZE), Stoke City FC (ENG), Anorthosis Famagusta FC (CYP)/FC Gagra (GEO), Glentoran FC (NIR)/FC Vorskla Poltava (UKR), Heart of Midlothian FC (SCO)
Unseeded
HNK Hajduk Split (CRO), Paksi SE (HUN)/Tromsø IL (NOR), AC Juvenes-Dogana (SMR)/FK Rabotnicki (MKD), Örebro SK (SWE)/FK Sarajevo (BIH), Sligo Rovers FC (IRL)
boldirani su nam mogući protivnici aBd
Pa sutra je izvlacenje, iako nije sve zavrseno sa Orebrom, bilo bi lijepo znati da u 3 pretkolu idemo u Skotsku a ne u Ukrainu .miky_hz je napisao/la:Odoste vi daleko,covjek da prst vi odma za rukupolahko hebo sad i Skote i Ukrajince,daj da prvo zavrsimo ovo sto smo poceli...da ispricamo tu pricu...a kasnije je sve bingo
eto ti cekas,a cijelo vrijeme seres kako smo tanki,ovo,ono.....ja takvim ne bi dao na tekmu....Mr.Casual je napisao/la:Jedva cekam pun sjver i istok pjesma svih 90 min,koreo preko 2 tribine