FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Čestitke na pobjedi, svaka pobjeda bez primnljenog pogotka je velika čak i ako je minimalna 
Daj ba ne kakite ,ovo je prva tekma i momci su odigrali super,moglo je i bolje ali ja sam zadovoljan.
Visca mi nekako solira previse i gubi lopte,Nyema beton.Zeba vele-slalOM(Alberto Tomba)
Volim te ljoZe.
Visca mi nekako solira previse i gubi lopte,Nyema beton.Zeba vele-slalOM(Alberto Tomba)
Volim te ljoZe.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- neutralan__
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi.Sad imate vrlo dobre šanse za prolazak dalje.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Znaci Zeba majstor , a i Adilovic je onaj pravi spic... sa obzirom da su njih dvojicu najvise cuvali dobro su odradili posao... mislim i dok sa uigra Smajic da ce to biti ekipa za 10 kad skontas i Visca tu pijuu
Al i onaj Patrick izlece kad treba ima osjecaj zato svidja mi se igrac , pravi transfer...
Veliki minus jedino golmanu to se pitanje mora rijesiti lik totalno nesiguran , ovaj bukvic cuo sam da nije los al je mlad i neiskusan plus kazu da je malan za golmana i tesko da sad moze na gol , mozda ako se aBd prodje serif da se jos kakav dobar golman nadje tipa Hadzidjulbic neki sa iskustvom za ovu sezonu a onda cemo vidjeti dalje ha ja
Al i onaj Patrick izlece kad treba ima osjecaj zato svidja mi se igrac , pravi transfer...
Veliki minus jedino golmanu to se pitanje mora rijesiti lik totalno nesiguran , ovaj bukvic cuo sam da nije los al je mlad i neiskusan plus kazu da je malan za golmana i tesko da sad moze na gol , mozda ako se aBd prodje serif da se jos kakav dobar golman nadje tipa Hadzidjulbic neki sa iskustvom za ovu sezonu a onda cemo vidjeti dalje ha ja
>>No body likes us but we dont care<<
Realno, favoriti su u ovom dvomeču. Sad ti filozofiraj do sutra, to je činjenica. Stoga je i ova pobjeda još veća.cole-ch je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Daj cole, ne filozofiraj.
Kakvagod postavka da je bila donijela je rezultat. Pobjedu bez primljenog gola, i solidne šanse za prolaz pored favorizirane ekipe. Imali su čak šansu i da udvostruče rezultat, ali nije bilo sreće.
Čestitke komšijama!![]()
Oni su samo favoriti jer im je Osim to dozvolio... rezultat je solidan i povoljan (cilj ostvaren), ali sa ovom igrom tamo ima da pukne trica...
Za vise od casnog ispadanja ce biti potrebno puno srece ili drugaciji pristup igri.
A nije ti palo napamet da bi im možda pukla trica da su večeras odigrali po tvojim željama?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Izgleda da ce sarajevski velikani ipak sacuvati cast naseg fudbala. Svaka cast! 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobar rezultat komsije valjda ce te ovako i u Tiraspolu igrat. Sve je fino bilo osim juga stvarno vam je reprertoar pjesama 0
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
bravo. aj prođite ih jeste li nositelji u 3. i play offu ?
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Iskrene čestitke iz Gradačca, odličan rezultat!
prva tekma,protivnik nepoznat,sve u svemu odlicno odigrano
malo mi visca zakazo al nema veze sve je tu
jos da se smajke uigra i mozemo ih i tamo dobit
Karic nesiguran donekle,znao sam
nego evo osimu šanse nek pokupi stojanova s gola
nek dadne koju paru 
MI SMO ŽELJINI ŽELJOO JE NAŠ!
jos da se smajke uigra i mozemo ih i tamo dobit
Karic nesiguran donekle,znao sam
MI SMO ŽELJINI ŽELJOO JE NAŠ!
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Samo vam je onaj golman slabzmaj od b. je napisao/la:Iskrene čestitke iz Gradačca, odličan rezultat!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- kupus army
- Kontakt:
Moram priznati da sam odusevljen igrom Zelje,jaci ste u odnosu na proslu sezonu bar 30%,samo jos da vam je Sehic ostao bili bi beton.Posebno me odusevio Adilovic,momak je bas ko zemlja jak u duelima.Cestitke uz Zelju da sacuvate ovo u revansu,a i Sarajevo da izbaci ako bog da ove Svede 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- sarajlija89
- Kontakt:
Zasluzeno i realno.
Imali su i oni svoje sanse, nisu iskoristili, Zeljo je imao srece kod onoga gola i nakon nedosudjenog penala i to je bilo to.Mislim da je Sheriff igrao ispod svojih mogucnosti, jer primjetno je da su malo kvalitetnija ekipa. E sad,koliko, vidjecemo u revansu...veceras nisu pokazali preveliku zelju i borbenot, ali u par navrata su pokazali da imaju odredjeni kvalitet...
Strpljivo i pametno Zeljo igrao, iskoristio svoju sansu i na revans ide sa realnim sansama za prolaz.
Slabo navijanje vecim dijelom tekme, stvarno, repertoar pjesma je kritican ccc ..
Imali su i oni svoje sanse, nisu iskoristili, Zeljo je imao srece kod onoga gola i nakon nedosudjenog penala i to je bilo to.Mislim da je Sheriff igrao ispod svojih mogucnosti, jer primjetno je da su malo kvalitetnija ekipa. E sad,koliko, vidjecemo u revansu...veceras nisu pokazali preveliku zelju i borbenot, ali u par navrata su pokazali da imaju odredjeni kvalitet...
Strpljivo i pametno Zeljo igrao, iskoristio svoju sansu i na revans ide sa realnim sansama za prolaz.
Slabo navijanje vecim dijelom tekme, stvarno, repertoar pjesma je kritican ccc ..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Neka ste Iskarali ove umisljene seljacke zvijezde cuj hoce Peskire posebne i cajeve ,jos im gore 2 komada trebate uvaliti .
Samo jedan klub Velež Mostar
Ma nemam namere da se dalje ubedjujem sa tobom ili nekim na ovom forumu u vezi mojih stavova...VanBasten je napisao/la:Realno, favoriti su u ovom dvomeču. Sad ti filozofiraj do sutra, to je činjenica. Stoga je i ova pobjeda još veća. A nije ti palo napamet da bi im možda pukla trica da su večeras odigrali po tvojim željama?
Po cemu ti, Osim ili neko treci odredjujete ulogogu favorita? Je li znaci ako je Serif igrao LE da je zato i bolji od Zelje? U kom segmentu igre je ovaj tim bolji od Zelje (osim sto je mozda skuplji)? Koji je igrac iz ovog Serifa vredan paznje, na kojoj je poziciji Serif bolje pokriven?
Znaci, ja nisam napisao da rezultat nije povoljan, vec da je Zeljo imao sramno bojazljivu taktiku, a da za istom realne potrebe nije bilo... da je bilo puno izgubljenih lopti, preskakanje terena, bez povezane igre i bez pasova... sve se vrtilo oko Zebe, i isti ih je i dobro vrtio, oko "zemljine ose"...
Cestitke Manijaci i puno srece u nastavku takmicenja... nadam se da cete preskociti "velike" moldavce!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 15 jul 2011, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajlijc@ je napisao/la:Dobar rezultat komsije valjda ce te ovako i u Tiraspolu igrat. Sve je fino bilo osim juga stvarno vam je reprertoar pjesama 0
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
ŠALALALALALALALALALALALA, ŽELjEZNIČAR!
Upravo sa utakmice, aferim momci!!
Upravo sa utakmice, aferim momci!!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Svaka cast
Svi su bili dobri,u stvari s obzirom da ima vas koji puno vise gledate Zeljeznicar,nije mi jasno zasto govorite da vam treba jos jedan stoper kad je Bogicevic beton
,za Nyemu se zna,prekuco ovu ligu,i toliko bojazni sa Stanica na lijevome beku,a momak odigrao doktorski
To beli znaci da su odigrali nocas iznad granica realnih mogucnosti
Karic,jest da je imao par nesigurnih intervencija,ali imao je i dobrih,nije on jos za odbacit
Adilovic sjajan spic,mislim da ce oni iz Celika morati pojesti sva **** sto su napricali za njega,momak je spic ipo.
Zeba majstor,onakav igraci pravi razliku na terenu
Beslija,bes starca nema udarca
I momci koji su odigrali na zadnjemu veznome su sjajno obavili svoj dio posla,Markovic takodje,ma svi zasluzuju cestitke,i od navijaca Zeljeznicara i od nas svih ostalih
Svi su bili dobri,u stvari s obzirom da ima vas koji puno vise gledate Zeljeznicar,nije mi jasno zasto govorite da vam treba jos jedan stoper kad je Bogicevic beton
To beli znaci da su odigrali nocas iznad granica realnih mogucnosti
Karic,jest da je imao par nesigurnih intervencija,ali imao je i dobrih,nije on jos za odbacit
Adilovic sjajan spic,mislim da ce oni iz Celika morati pojesti sva **** sto su napricali za njega,momak je spic ipo.
Zeba majstor,onakav igraci pravi razliku na terenu
Beslija,bes starca nema udarca
I momci koji su odigrali na zadnjemu veznome su sjajno obavili svoj dio posla,Markovic takodje,ma svi zasluzuju cestitke,i od navijaca Zeljeznicara i od nas svih ostalih
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif