Ili su svi krivi ili niko...a jedino je Juve kaznjen...
Jbg, nekima je Juventus zivot..kako prihvatit da su ti uzeli 5 godina zivota...
Za sve se navija, Juventus se voli...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
naravno da smo prihvatili, nevoljko ali Serie B je osvojena, tim rasformiran, samo je sad zelja da se ima jednak tretman prema svima, do cega naravno nece doci, ne moze se FICG "zeznut" dva puta na istoj stvari, ispali bi smijesni,a da mi juventini mozemo postavljat pitanja oko tog skandala kad nam neko kao ti dodje i kaze da smo namjestali, mozemo , jer imamo na to pravo, zato sto cijela slika nije vidjena, dosta je crnila oko nje, s pravom pitamo i dizemo glas, pa bilo uzalud , uzalud, bitno je da se ne sutiVanBasten je napisao/la:
Ma vi ste ispušili foru, zasluženo.
Nigdje ja nisam rekao da se ostali klubovi nisu bavili sličnim stvarima. Da su i oni pali, bilo bi zasluženo.
Vi ste pali, i prihvatite to.
Šta fali hladnom znoju po vrućini?geronimo je napisao/la:@VanBasten, druže preozbiljno si ovo shvatio.![]()
Samo da te hladan znoj oblije po ovoj vrućini.
Djelimično, dragi kolega.VanBasten je napisao/la: Držali smo se teme uglavnom, nije bio offtopic
Imaš pravo, svakako da ima interesatnijih stvari za raspravu.geronimo je napisao/la:Djelimično, dragi kolega.VanBasten je napisao/la: Držali smo se teme uglavnom, nije bio offtopic![]()
Kada su svojevremeno ovako "zajmili" trpati temu Serie A, onda sam @daffy-ju poklonio ovu temu: http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =73&t=2590" onclick="window.open(this.href);return false;
Priznaćeš da ima mnogo toga interesantnijeg da se pročita ili napiše o samoj ligi ili klubovima koji nemaju svoju temu, nego ovo prepričavanje po hiljaditi put.
Ubrigens (pošto si svjetski čovjek) tvoji postovi su brisali znoj.
ko je sretni dobitnik?There is a 99 per cent chance Javier Pastore will leave Palermo - Maurizio Zamparini
mi sigurno, ali ako Sneijder ode, a ovako vi ili neko izvana mozdabaresi#6 je napisao/la:ko je sretni dobitnik?There is a 99 per cent chance Javier Pastore will leave Palermo - Maurizio Zamparini
[/quote][/quote]JuveSissoko je napisao/la:
samo dokaze i sudske presude nikakve price rekla kazala, ako jeste sta bilo, onda su nas trebali kaznit, ne znam, ne razumijem se, kao sto rekoh, ni djed mi nije bio rodjennista iz vremena Mussolinia mi nije poznato a ta vremena su u svim sferama bila sumnjiva
baresi#6 je napisao/la:ko je sretni dobitnik?There is a 99 per cent chance Javier Pastore will leave Palermo - Maurizio Zamparini

[/quote]neroazzurni je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:
samo dokaze i sudske presude nikakve price rekla kazala, ako jeste sta bilo, onda su nas trebali kaznit, ne znam, ne razumijem se, kao sto rekoh, ni djed mi nije bio rodjennista iz vremena Mussolinia mi nije poznato a ta vremena su u svim sferama bila sumnjiva
Haj sto ne znaju, al sto ne kontaju o cemu mi govorimo, e to je vec da se zapitasjuventus 0244 je napisao/la:Ne mogu shvatiti kako neki ovdje ne mogu shvatiti kakve gluposti lupaju, daj nam nadjite gdje je to Juventus osudjen za namještanje utakmica? Poena sve priče je u tome, nije niko rekao da Juventus nije zvao sudije, jer u to vrijeme su to svi radili, ali problem je u tome, što je jedini Juventus zbog toga završio u Seria B!
A šta je sa drugima koji su to isto radili? Vi ne kontate neke proste stvari!
Haj sto ne znaju, al sto ne kontaju o cemu mi govorimo, e to je vec da se zapitassarajlija89 je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:Ne mogu shvatiti kako neki ovdje ne mogu shvatiti kakve gluposti lupaju, daj nam nadjite gdje je to Juventus osudjen za namještanje utakmica? Poena sve priče je u tome, nije niko rekao da Juventus nije zvao sudije, jer u to vrijeme su to svi radili, ali problem je u tome, što je jedini Juventus zbog toga završio u Seria B!
A šta je sa drugima koji su to isto radili? Vi ne kontate neke proste stvari!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.