Muslimović potpiso, zar ne znas' ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sumnjam uglavnom neka malo da slavimo i onda lagano pripreme za uzvratnu .....SRCE MI KO GRBAVICA!!!TKC je napisao/la:Hoceli u Zelji biti ikakvi pojacanje do 3 runde? Zlatan Muslimovic, Semir Kerla..?
velika pobjeda Zelje,zaista smo igrali ozbiljno i hrabro kao rjetko kad do sada...Karic i Savic su imali nekoliko gresaka,ali dobro je ispalo na kraju! Zeba je beton,kao i dresovi koji su nam najbolji poslije rata! Adilovic jako dobro pojacanje,jos kad se Selimovic oporavi...Smajic vidi se zeli dosta i kad se uigra bice nam veliko pojacanje! Nyema beton kao i Zeba,prekucali nasu ligu! imamo jaku klupu sto do sada nije bio slucaj..u revansu je sve moguce,bice tesko sigurno,ali Serif nije kao sto je nekad bio,vidi se da im nedostaje 6-7 igraca koje su prodali,i mogu se proci definitivno,uz uslov da odigramo hrabro kao na Kosevu i pokusmao tamo postici gol! Cestitke Osimu i upravi!
FIFA/UEFA je napisao/la:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
cole-ch je napisao/la:Zelji pod hitno potreban organizator igre i jedan dobar destruktivac (def.vezni), i mozda golman..,
Manijacima trebaju nove pesme (ovo se fura vec duzi niz godina), bolje vodjenje tribine (nove vodje), bolje stihopisce i da sto pre izbace ove narodnjacke (folklorne) melose.
...Krstic (BHT) se stvarno trudi, i ovo je njegov maksimum... Ne zna covek bolje!
treba nam jos igraca iz BiH
pa nece valjda Kerla nastaviti u drugoj ligi? zato pitam?nime_tm87 je napisao/la:Sumnjam uglavnom neka malo da slavimo i onda lagano pripreme za uzvratnu .....SRCE MI KO GRBAVICA!!!TKC je napisao/la:Hoceli u Zelji biti ikakvi pojacanje do 3 runde? Zlatan Muslimovic, Semir Kerla..?
A sto se tice Muslimovica znam da je ludo ali vi ste ovde nesto pricali od toga. Covjek je "over the hill" i mozda bi bilo malo para od Dzekinog transfera.
A sta sa golmanom iz Slobode?,
- Capt_Billy
- Kontakt:
Momci evo tek stigao i da dam svjeze misljenje i samo reci par stvari koje sam zapazio!!! Ova pobjeda nam je zlatna vrijedna, prvo jer smo pobijediti protivnika 10 puta jaceg od sebe, a drugo radi silne raje. Moja najveca zelja da se sredi nasa Grbavica i da igramo na njoj jer na Kosevu se ne osjeti taj pritisak sa tribina. Iskreno govorim jer sam bio na istoku i sve sam pazljivo promatrao!!!
Pored ovoga mislim da ce Smajic i Zeba biti tandem za buducnost!!!!!!!!!!!!
Takoder mislim da cemo se liigom prosetati ove godine!!!
Adilovic, po meni solidan, dobio je par zestokih udaraca. Karic i Stana na momente nesigurni, Bogi bao-beton, Nyema ( CISTA 10), Svraka solidan, Savic malo neoprezan, Beslija veoma dobar u defanzivi a za napad vidi se da je covjek u godinama, ali veliki respekt za njega. Mene je jedino razocarao mali Visca, opet mi nije onaj pravi koji je bio kada je mijenjao Bucana i misljenja sam da je bolje za njega da ulazi sa klupe jer dosta toga moze odraditi za 20 min nego za 90 min.!!!
SVE U SVEMU, SKIDAM KAPU NASIM MOMCIMA, I IDEMO U MOLDAVIJU PO PROLAZ!!!!!!!!
FORZAAAA ZELJOOOOOOOOOOO!!!!!!
Pored ovoga mislim da ce Smajic i Zeba biti tandem za buducnost!!!!!!!!!!!!
Adilovic, po meni solidan, dobio je par zestokih udaraca. Karic i Stana na momente nesigurni, Bogi bao-beton, Nyema ( CISTA 10), Svraka solidan, Savic malo neoprezan, Beslija veoma dobar u defanzivi a za napad vidi se da je covjek u godinama, ali veliki respekt za njega. Mene je jedino razocarao mali Visca, opet mi nije onaj pravi koji je bio kada je mijenjao Bucana i misljenja sam da je bolje za njega da ulazi sa klupe jer dosta toga moze odraditi za 20 min nego za 90 min.!!!
SVE U SVEMU, SKIDAM KAPU NASIM MOMCIMA, I IDEMO U MOLDAVIJU PO PROLAZ!!!!!!!!
FORZAAAA ZELJOOOOOOOOOOO!!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
FIFA/UEFA je napisao/la:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Kao što neko reče, ove godine smo jači bar 40% u odnosu na prošlu. Igrači Sheriffa su fizički nadjačani, mada sam se malo zabrinuo kad sam vidio da su dosta visočiji od naših, na kraju nisu imali snage za nešto više.
Posjeta odlična, atmosfera odlična, istok malo uspavan, ali kad je pao gol sve se probudilo... prelijepa noć na Koševu, mada živim za dan kada ćemo ovakve utakmice igrati u Dolini...
Posjeta odlična, atmosfera odlična, istok malo uspavan, ali kad je pao gol sve se probudilo... prelijepa noć na Koševu, mada živim za dan kada ćemo ovakve utakmice igrati u Dolini...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba traziti zamjenu za Zebu vec na vrijeme jer BETON ce otici dalje prerastao je nasu ligu a to je i dokazao..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
Sutra na Dzumu s laptopom
- Capt_Billy
- Kontakt:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/photos/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Niko kao istok sa juga!

Roger Federer the greatest of all time!
Polako momci jos nije gotovo, ima jos jedna utakmica.
Uglavnom svaka cast.
Uglavnom svaka cast.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
U skokovima...HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent ,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Capt_Billy
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
Hajde ba ne seri, sada ce ispasti da smo najlakseg protivnika dobili, a dobili najtezeg!!!!
čestitke..nisam stigao gledati utakmicu..šteta
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- KB-TM87
- Kontakt:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1439_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!