FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Steta sto ovaj momak igra za Liberiju,ja bi ga odma stavio u 11 reprezentacije pored Spahica

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pogresno ste me shvatili , uglavnom prolaskom Sheriffa duplo dobijate..Capt_Billy je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
Sutra na Dzumu s laptopom
Hajde ba ne seri, sada ce ispasti da smo najlakseg protivnika dobili, a dobili najtezeg!!!!
Zeljo je nocas pobjedio prvenstveno zbog taktike a onda borbenoscu i htijenjem.
Plaćenici su dosta bolja ekipa, (po meni) i mislim da se u drugom kolu nece moci proci.
Mada treba uzivati u pobjediti i raditi na prolazu.
Plaćenici su dosta bolja ekipa, (po meni) i mislim da se u drugom kolu nece moci proci.
Mada treba uzivati u pobjediti i raditi na prolazu.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Dečko ti si na pogrešnoj temi, ostvarili ste dobar rezultat, slavite i ostavite nas na miru da slavimo. Imaš temu o svom klubu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pogresno ste me shvatili , uglavnom prolaskom Sheriffa duplo dobijate..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Imali ko prilike i gol bešlije , jeli iko upload? 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Sta ste se ufatili Karica covjek super branio osim prvih 15 min
kad se ocigledno prepao i imao je ogromnu tremu
kasnije se smirio i skidao sto je islo prema njemu
polako bit ce to bolje treba njemu utakmica
kad se ocigledno prepao i imao je ogromnu tremu
kasnije se smirio i skidao sto je islo prema njemu
polako bit ce to bolje treba njemu utakmica
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Capt_Billy
- Kontakt:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Imali ko prilike i gol bešlije , jeli iko upload?
Polako kume!!! EUFOJIJA SVUGDJE ZAVLADALA!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
A JELI TI OVA TEMA BABOVINAVirtu4l je napisao/la:Dečko ti si na pogrešnoj temi, ostvarili ste dobar rezultat, slavite i ostavite nas na miru da slavimo. Imaš temu o svom klubu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pogresno ste me shvatili , uglavnom prolaskom Sheriffa duplo dobijate..
-
ajdin12358
- Kontakt:
BESLIJA MIRSAD!!!!!!
Evo tek' sada stigoh
vidim vec neki misle da sm prosli razmisljaju o iducem protivnku,rano je o tome pricat aBd da mi prodjemo sheriffa pa cemo kasnije lako za iduceg protivnika
Ja sam i vise nego zadovoljan,ali nista nije gotovo.
Veceras po meni najbolji pojedinac Zeba pa i Nyema,dok Karic ponajgori imao 2-3 kiksa ono ,,boksovanje'' i jos njih par i Savic previse komplikuje nesto se vrti,usporava igru.Stanic bolji nego inace trudi se,a Smajic i Adilovic ce nam bit velika pojacanja mislim vec su samo jos da uigraju,pogotovo smajic momak je odlican dribler
Bešliju ne treba komentarisati covjek gine za sveti dres u ovim godinama
Bogicevic odlican u tandemu sa Nyemom,Svraka prosjecan,Višća nema pamei al' ima u nogama moze trcat ko konj xD al ne razmislja jesam li koga izostavio
da,da Markovic moze to puno bolje
da nam je sada Šeha
vidim vec neki misle da sm prosli razmisljaju o iducem protivnku,rano je o tome pricat aBd da mi prodjemo sheriffa pa cemo kasnije lako za iduceg protivnika
Veceras po meni najbolji pojedinac Zeba pa i Nyema,dok Karic ponajgori imao 2-3 kiksa ono ,,boksovanje'' i jos njih par i Savic previse komplikuje nesto se vrti,usporava igru.Stanic bolji nego inace trudi se,a Smajic i Adilovic ce nam bit velika pojacanja mislim vec su samo jos da uigraju,pogotovo smajic momak je odlican dribler
da nam je sada Šeha
Zadnja izmjena: MaJaBa, dana/u 15 jul 2011, 00:03, ukupno mijenjano 3 puta.
Željezničar za život cijeli.
Da, ovaj klub mi je babovina i dedovina.KARL HAJNC je napisao/la:A JELI TI OVA TEMA BABOVINAVirtu4l je napisao/la:Dečko ti si na pogrešnoj temi, ostvarili ste dobar rezultat, slavite i ostavite nas na miru da slavimo. Imaš temu o svom klubu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pogresno ste me shvatili , uglavnom prolaskom Sheriffa duplo dobijate..![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Veličanstvena pobjeda nad Sheriffom mogli smo definitivno zabiti još koji al et izvuče se Marshall
...ukoliko Željo prođe bit će nosioc i protivnici poput Olimpije,Ferencvarosa,Jabloneca ( već ih dobili na pripremama ) se mogu proći. In Amar Osim we trust. 
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 15 jul 2011, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
tek sad vidimo što je borac bio prvak
u ligi za prvaka nam svi trpaju , a u euro ligi se vidi da se može polako ali daleko dogurat
ŽELJO VOLIM TE
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To stoji , sto jes jes... ali u jednu ruku ovaj zrijeb po vas je bio dobar.kalimero je napisao/la:Naspram retardirani skandivaca koji s vama igraju Serif je Barselona.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
- SarajlijaTM
Željo predobar veceras,jos kad se ova ekipa malo uigra ima da se setamo nasom ligom,a da stanceski koji je extra dobar,selimovic i kvesic nisu dobili priliku
zeba 10X bolji nego prije
adilovic u jednoj tekmi je uspio da uradi sve dobro sto je lazar za sezonu,bice on mnogo mnogo bolji
malo skripi kod karica,ali covjek nije branio 2 god i onda odma na ovakvu ekipu,sve u svemu dobro je
mislim da smo imali strasne pripreme i sto me posebno raduje da smo 90 minuta istrcali i nismo pali,
ljudi serif se povukao 3x po 10min u drugom pol,pogotovo pred kraj
sve u svemu ja sam prezadovoljan,a mislim da je i brko a i svi vi,ljudi uzivajte u pobjedi
odo izjave gledati
zeba 10X bolji nego prije
adilovic u jednoj tekmi je uspio da uradi sve dobro sto je lazar za sezonu,bice on mnogo mnogo bolji
malo skripi kod karica,ali covjek nije branio 2 god i onda odma na ovakvu ekipu,sve u svemu dobro je
mislim da smo imali strasne pripreme i sto me posebno raduje da smo 90 minuta istrcali i nismo pali,
ljudi serif se povukao 3x po 10min u drugom pol,pogotovo pred kraj
sve u svemu ja sam prezadovoljan,a mislim da je i brko a i svi vi,ljudi uzivajte u pobjedi
odo izjave gledati
Samo stišati euforiju, ima još jedna paklena utakmica. Amar je na potezu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Capt_Billy
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:kalimero je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
Naspram retardirani skandivaca koji s vama igraju Serif je Barselona.
To stoji , sto jes jes... ali u jednu ruku ovaj zrijeb po vas je bio dobar.
Buraz bez uvrede, ajde veceras samo preskoci temu FK ZELJEZNICAR, jer se nitko ovdje ne slaze sa tobom!!! Ziv mi bio i veseo ostao!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Slaže Cole...
Trebali ste ih nabušiti kao 3-4 razlike da je Amar postavio taktiku kako treba
Trebali ste ih nabušiti kao 3-4 razlike da je Amar postavio taktiku kako treba
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
nek neko stavi gol volio bi ga jos jednom vidjet ono veselje komentatora cut
ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
Sta je djece na ovom forumu , zeljo i sarajevo u trece predkollo!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.