FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosnier
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2011, 00:04

Cestitam na dobrom rezultatu , iako nisam gledao tekmu , jer sam bio na kosevu , nadao sam se da cete pobjediti a extra je i ovako...

I kad je spiker rekao na kosevu , Orebro sarajevo 0 0 , ni jedan zvizduk se nije cuo , cak su neki aplaudirali

idemo u trece predkolo i zeljo i sarajevo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 15 jul 2011, 00:05

High je napisao/la:4 pretkola prije grupne faze.
da je do 4 dociiiiiiii

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 15 jul 2011, 00:09

Kad je to izvlacenje sutra :?:

Fakat
Kontakt:

Post Postao/la Fakat » 15 jul 2011, 00:10

Dirk je napisao/la:Kome smeta Kojasevic taj nema pojma o fudbalu i ne prati FKS sasvim dovoljno. Nazalost tesko je laicima objasniti da igrac poput njega cesto nema priliku da odigra saigracu jer mu slabije prilaze, a i nije frke ako treba crtati da momak nije krilo vec poluspic i da on tu treba da igra i igrat ce kada se Pehla vrati, momak toliko lijepo elegantno zadrzava vrijeme i elegantno uzima prekrsaje, pa veceras je pet puta probio od toga dao dvije kvalitetne lopte jedna presjecena u zadnji cas a druga penal rukom 100%.

Damir je igracina, normalno izgubi lopte a niko nije primjetio kada je izgubio da se bori za nju.Zaboravljate koliko puta nas je svojim potezom spasio, namjestio gol sanse ali kada igra pravu poziciju. Doduse pitarluk je najvece zlo FKS lik kad je dosao MESSI sada nam ne valja mi kao mozemo naci boljeg 8-)
Uredu, momak ima svojih kvaliteta, to niko ne osporava, ali kazem pored svega i da je sam MESSI, ONDA KAD TREBA NAJVISE DA SE POKAZE, SVE ONO PRIJE MU PADNE U VODU i igraci nisu misevi da se ne vide, pa da mu moraju biti metar ispred! A govoris "laicima", kojih ima napretek istog misljenja i koji od rodjenja izgovaraju FK Sarajevo... Izvini buraz, ali niko nikog ne treba vrijedjati, tudja misljenja se trebaju postovati ;)

High

Post Postao/la High » 15 jul 2011, 00:12

Silkoni je napisao/la:
High je napisao/la:4 pretkola prije grupne faze.
da je do 4 dociiiiiiii
Četvrto pretkolo je još daleko,realno.Brine me ta pas igra,stvaranje šansi,udarci u okvir gola.Nadam se da će trener poraditi na tome i da će to bolje biti na Koševu.Gosti nemaju šta izgubiti u revanšu,sigurno da trebamo biti jako oprezni,ne smijemo primiti pogodak.

U onim utakmicama protiv Spartaka,Cluja,tad smo imali par iskusnih igrača,ovo sad je mlađa ekipa.Šteta za Škoru i Pehlića..

P.S
Izvlačenje je danas u 13:30.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 jul 2011, 00:13

Fakat je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Kome smeta Kojasevic taj nema pojma o fudbalu i ne prati FKS sasvim dovoljno. Nazalost tesko je laicima objasniti da igrac poput njega cesto nema priliku da odigra saigracu jer mu slabije prilaze, a i nije frke ako treba crtati da momak nije krilo vec poluspic i da on tu treba da igra i igrat ce kada se Pehla vrati, momak toliko lijepo elegantno zadrzava vrijeme i elegantno uzima prekrsaje, pa veceras je pet puta probio od toga dao dvije kvalitetne lopte jedna presjecena u zadnji cas a druga penal rukom 100%.

Damir je igracina, normalno izgubi lopte a niko nije primjetio kada je izgubio da se bori za nju.Zaboravljate koliko puta nas je svojim potezom spasio, namjestio gol sanse ali kada igra pravu poziciju. Doduse pitarluk je najvece zlo FKS lik kad je dosao MESSI sada nam ne valja mi kao mozemo naci boljeg 8-)
Uredu, momak ima svojih kvaliteta, to niko ne osporava, ali kazem pored svega i da je sam MESSI, ONDA KAD TREBA NAJVISE DA SE POKAZE, SVE ONO PRIJE MU PADNE U VODU i igraci nisu misevi da se ne vide, pa da mu moraju biti metar ispred! A govoris "laicima", kojih ima napretek istog misljenja i koji od rodjenja izgovaraju FK Sarajevo... Izvini buraz, ali niko nikog ne treba vrijedjati, tudja misljenja se trebaju postovati ;)
Koje tudje misljenje, pitarluk nema misljenje , pitarluk ima samo ono , da pojede ono sto posere ... od Damira Kojasevica do Veldina Muharemovica (Mirvic, Pelak, Dzakmic...), samo su obrnute stvari u pitanju, ovog prvog ste prozvali Bogom kad je dosao, sada ne valja, dok ste ovom drugom na pocetku pokusali unistiti karijeru , a kasnije mu se klanjali. Hajde mi od dolaska Kojasevica nadji naseg veznog igraca da je namjestio vise prilika za nase napadace i vise puta prelomio utakmicu ???
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 15 jul 2011, 00:19

Izvucene su te neke podgrupe,nalazimo se u 6 grupi:

Group 6:
Seeded
AC Sparta Praha (CZE), Stoke City FC (ENG), Anorthosis Famagusta FC (CYP)/FC Gagra (GEO), Glentoran FC (NIR)/FC Vorskla Poltava (UKR), Heart of Midlothian FC (SCO)

Unseeded
HNK Hajduk Split (CRO), Paksi SE (HUN)/Tromsø IL (NOR), AC Juvenes-Dogana (SMR)/FK Rabotnicki (MKD), Örebro SK (SWE)/FK Sarajevo (BIH), Sligo Rovers FC (IRL)

Ako prodjemo Orebro,a nadam se da cemo ih razvaliti na kosevu,bit ce nam tesko u 3 pretkolu....
Pomozi nam BOZE!
Zadnja izmjena: LFC4ever, dana/u 15 jul 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Fakat
Kontakt:

Post Postao/la Fakat » 15 jul 2011, 00:21

Dirk je napisao/la:
Fakat je napisao/la:

Koje tudje misljenje, pitarluk nema misljenje , pitarluk ima samo ono , da pojede ono sto posere ... od Damira Kojasevica do Veldina Muharemovica (Mirvic, Pelak, Dzakmic...), samo su obrnute stvari u pitanju, ovog prvog ste prozvali Bogom kad je dosao, sada ne valja, dok ste ovom drugom na pocetku pokusali unistiti karijeru , a kasnije mu se klanjali. Hajde mi od dolaska Kojasevica nadji naseg veznog igraca da je namjestio vise prilika za nase napadace i vise puta prelomio utakmicu ???

Sam si mene licno prozvao "pitarlukom" i vjerovatno mnoge koji se prepoznaju u gore navedenom, a ovaj ce ti licno "pitarluk" samo odgovoriti da nemam namjeru da se sa tobom ovdje preplicem, jer ocigledno si spreman za provokaciju, a ja iza svog STAVA uvijek stojim kao cistokrvni navijac FKS ;) Laku noc 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 jul 2011, 00:23

Kao sto vidim prvi moj post se nije odnosio ni na koga pa sam prozvao taj mentalitet pitarluka dakle nista licno za tebe ... to sto si se ti pronasao u tome licno tvoj problem, nisi se trebao ni obazirati na moj prvi post ako ces napisati ono sto je totalno nebitno ;)

Ne trebas bjezati vec sam te zamolio da mi nadjes i ti i ostali veznog igraca da je za vrijeme Kojasevica uradio vise za ekipu ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 jul 2011, 00:27

Cestitke na osvojenom bodu u Swedskoj,u revansu imate velike sanse! uz puno Kosevo mozete proci Orebro...i onda vam dolazi Stoke City i Asmir Begovic:)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 00:29

bosnas_ je napisao/la:Cestitke na osvojenom bodu u Swedskoj,u revansu imate velike sanse! uz puno Kosevo mozete proci Orebro...i onda vam dolazi Stoke City i Asmir Begovic:)
De, životati, moli za ove Gruzijce...Gdje odmah za Engleze. Neka njih za play-off-a :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jul 2011, 00:30

VanBasten je napisao/la:De, životati, moli za ove Gruzijce...Gdje odmah za Engleze. Neka njih za play-off-a :D
Drug kako ste igrali, zaštop'o mi TV1 :mrgreen: mi pobijedili, eto samo da ti javim :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2011, 00:31

Bravo Zeljo bravo Sarajevo !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Fakat
Kontakt:

Post Postao/la Fakat » 15 jul 2011, 00:31

Dirk je napisao/la:Kao sto vidim prvi moj post se nije odnosio ni na koga pa sam prozvao taj mentalitet pitarluka dakle nista licno za tebe ... to sto si se ti pronasao u tome licno tvoj problem, nisi se trebao ni obazirati na moj prvi post ako ces napisati ono sto je totalno nebitno ;)

Ne trebas bjezati vec sam te zamolio da mi nadjes i ti i ostali veznog igraca da je za vrijeme Kojasevica uradio vise za ekipu ;)
Prvo ne bjezim nigdje, drugo mene jesi prvog prozvao jer si se nadovezao na moj post o tudjim misljenjima, dakle automatski si mene prozvao ili se varam?!

A pod broj dva, nemam nikoga izdvojiti da je bio "bolji" od Kojasevica za vrijeme njegovog perioda u FKS, jer kao sto sam i prije naveo u postovima, jos nisam naisao na igraca koji se "toliko" daje na terenu, a onda sve pogazi kad se treba T I M S K I ukljuciti sa ekipom!!! I ovo je moj stav ponavljam, ti imas svoj i mozemo mi ovako do ujutro, a cemu... Neka se igra, vidjecemo sta ce biti dalje.........

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 15 jul 2011, 00:32

bosnas_ je napisao/la:Cestitke na osvojenom bodu u Swedskoj,u revansu imate velike sanse! uz puno Kosevo mozete proci Orebro...i onda vam dolazi Stoke City i Asmir Begovic:)
a zasto nebi harts pa da mu oderemo guzove

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 00:36

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:De, životati, moli za ove Gruzijce...Gdje odmah za Engleze. Neka njih za play-off-a :D
Drug kako ste igrali, zaštop'o mi TV1 :mrgreen: mi pobijedili, eto samo da ti javim :P
Sasvim solidno s obzirom na sve nedaće ja sam zadovoljan. Imali smo par šansi za pogodatak u oba poluvremena, jedan nedosuđen penal i tako. Taktički odlično postavljena ekipa. Malo su nas vile pronosole sredinom drugog poluvremena, dva centaršuta su prošla, ali Hamzić bio na mjestu.
Neočekujem probleme u revanšu.

Gledao sam Želju od sredine 1 poluvremena, čak i najavio vašu pobjedu na poluvremenu na vašoj temi :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2011, 00:38

gotiva je napisao/la:I lafo komsije nam srecu zele to su smradovi najveci ba
to je tvoje misljenje , a ja cu jos jednom ponovit , zeljo i sarajevu u trecem predkolu abd i dalje...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 jul 2011, 00:39

ZLi je napisao/la:Dirk pasa .internet navijacu....ebo te Kalosevic u usta zvaljava, pusti se bolan interneta po dan i noc,nego idi zaradi sta love pa ga sebi kupi kuci za dvorista da se igra s djecom...Kakav si ti kloc bgm....I sta je Kalosevic uradio to za ekipu,osim sto svaki put ZASERE s svojom preofirnom sebicnom igrom on,on i samo on...Ekipa ima 11 igraca nije tenis da se sam istices,boris za sebe,nedas nikom loptu,nek je nosi kuci ebala ga ona mala prcava...
nek je Handza igracina, j*bo Kojasevica ili kako ga ti nazivas Kalosevica...

uvreda je nekog zvat klocom i govorit da ga neko je*e u usta zvaljava

ban molim

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 jul 2011, 00:43

samosarajvo je napisao/la:
ZLi je napisao/la:Dirk pasa .internet navijacu....ebo te Kalosevic u usta zvaljava, pusti se bolan interneta po dan i noc,nego idi zaradi sta love pa ga sebi kupi kuci za dvorista da se igra s djecom...Kakav si ti kloc bgm....I sta je Kalosevic uradio to za ekipu,osim sto svaki put ZASERE s svojom preofirnom sebicnom igrom on,on i samo on...Ekipa ima 11 igraca nije tenis da se sam istices,boris za sebe,nedas nikom loptu,nek je nosi kuci ebala ga ona mala prcava...
nek je Handza igracina, j*bo Kojasevica ili kako ga ti nazivas Kalosevica...

uvreda je nekog zvat klocom i govorit da ga neko je*e u usta zvaljava

ban molim

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 15 jul 2011, 00:51

VanBasten je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sasvim solidno s obzirom na sve nedaće ja sam zadovoljan. Imali smo par šansi za pogodatak u oba poluvremena, jedan nedosuđen penal i tako. Taktički odlično postavljena ekipa. Malo su nas vile pronosole sredinom drugog poluvremena, dva centaršuta su prošla, ali Hamzić bio na mjestu.
Neočekujem probleme u revanšu.

Gledao sam Želju od sredine 1 poluvremena, čak i najavio vašu pobjedu na poluvremenu na vašoj temi :mrgreen:
De reci ko je ovaj Nijaz Gracic, otkud Olimpiko tolikvo para za nove igraca(vladavica...)Kako oni mogu naci volikvi sponzor a FKS nemoze.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, ErosViverosViv, mnon46 i 40 gostiju.