kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!
Ajde javi ziv mi bio, treba da nadem Voguscu medu silnim kanalima!!!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!
Capt_Billy je napisao/la:kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!
Ajde javi ziv mi bio, treba da nadem Voguscu medu silnim kanalima!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ma zelji se dosta stvari poklopilo,legle su ogromne pare i sad nije tesko sprovest bilo kakvu ideju u djelo takodje i rezultati dolaze vremenom u domacoj ligi ste favoriti u svakoj utakmici sad jos malo da u evropi nabijete koeff radi laksih protivnika moglo bi se ocekivat grupna faza nekog takmicenja,ja bi volio da i moje Sarajevo tako krene i mislim da daju vise nego sto im se pruza jer zeljo ima sistem koji evo trecu godinu sprovode a mi smo tek neki sistem poceli da uvodimo tako da mislim za par godina ce napredovat nasa liga zahvaljujuci dva sarajevska diva[/quote]space je napisao/la:ma znam care ;D jos mi pred ocima njegov komentar protiv lilestrema kad smo dali gol u 92 minuti umalo ga srcani nestrefi kad ga nas buki zabi uuuuuufffff dugo je vec od togacera1 je napisao/la:ma et cut ces kako to baho radi sledece sedmice prenosi zelju,a ja cu se morat patit s kristicem dok budem gledao FKS mislim ako bude prenosa i to se ne znaal docekasmo ga ŽELJO opet igra fudbal
uzivajmo u tome VOLIM TE ŽELJO !!!
trenutno su reklameCapt_Billy je napisao/la:kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!
![]()
![]()
![]()
Ja ga nemam , javite ako pocne !Capt_Billy je napisao/la:kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!
![]()
![]()
![]()
ma ne cekao ja ovu vogoscu,ja debilnih emisija u pm.The Maniacs '87 je napisao/la:Evo na Vogosci DAN BOROVNICA![]()
![]()
Svaka čast! I ja mislim da je Bogičević bio najbolji večeras. Svaki duel je dobio i unio čvrstinu kad smo se gubili u prvom poluvremenu. Dodao sigurnost.Bianconeri1988 je napisao/la:Naš najbolji igrač je večeras bio Jadranko Bogičević!
Nek priča ko šta hoće, fali Nyemu i Zebu, ali Bogi je njihove igrače pojeo, niko ga nije prošao, nije izgubio nijedan jedini duel...
A najlošiji Savić, jednostavno neprepoznatljiv, Stanić tipično za njega...
Neću preudicirati, ali treba biti realan kako mi tako i navijači drugih timova da smo prvi favoriti za titulu...
Fizički smo prejaki, ni sekunde nismo inferiorniji u odnosu na ovaj Sheriff, ali fkt...
Oni su imali par prilika koje im je kreirao naš golman i sudija koji im je poklonio par faulova u zoni šuta...
Joj kad će više revanš da ih opet uništimo
pa sta je bilo sa prijenosom , kad su se ukljucili ?kerrrr je napisao/la:ako bude snimak na vogosci bice gledanija tv vogosca nego veceras kad su igrali orebro-sarajevo!
Virtu4l je napisao/la:Daj pustite te grupe, nosioce i nenosioce. Ovo sa Sheriffom je daleko od gotovog.
dobre ove ribe u ovoj narodnoj nosnji jelde?The Maniacs '87 je napisao/la:Evo na Vogosci DAN BOROVNICA![]()
![]()
ma nema dalje,punomasni kapitalni primjerci rumenki,kerrrr je napisao/la:dobre ove ribe u ovoj narodnoj nosnji jelde?The Maniacs '87 je napisao/la:Evo na Vogosci DAN BOROVNICA![]()
![]()
kerrrr je napisao/la:dobre ove ribe u ovoj narodnoj nosnji jelde?The Maniacs '87 je napisao/la:Evo na Vogosci DAN BOROVNICA![]()
![]()
kerrrr je napisao/la:ako bude snimak na vogosci bice gledanija tv vogosca nego veceras kad su igrali orebro-sarajevo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.