Bojim se da nam ne kupe Zebu

Smajic moze igrati i u sredini, onako je tehnicar ko' Zeba

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
svi su aplaudiraliPašalić je napisao/la:Čestitke na dobrom rezultatu pred revanš. No ne treba se zanositi, jer tamo treba uložiti 200% mogućnosti da bi prošli dalje, a što vam od srca želim. I još nešto, sinoć kad je ofic. spiker javio rezultat iz Orebra čujem da je publika aplaudirala- što je za svaku pohvalu. Može li neko da potvrdi jer nisam u tom momentu gledao prijenos.
P.s. Nyema beton, nije baš ko Torlak al nije ni daleko od njega.
Istina i to je sasvim normalno barem za mene,pa ipak smo mi raja jednoga grada.Pašalić je napisao/la:Čestitke na dobrom rezultatu pred revanš. No ne treba se zanositi, jer tamo treba uložiti 200% mogućnosti da bi prošli dalje, a što vam od srca želim. I još nešto, sinoć kad je ofic. spiker javio rezultat iz Orebra čujem da je publika aplaudirala- što je za svaku pohvalu. Može li neko da potvrdi jer nisam u tom momentu gledao prijenos.
P.s. Nyema beton, nije baš ko Torlak al nije ni daleko od njega.
13:30TeaM87 je napisao/la:Zna li ko kad' je danas izvlacenje ?
davno sam napisao,da je on rupamaxHZ je napisao/la:Čestitam na pobjedi, odigrali ste dobar meč i izvukli povoljan rezultat pred odlazak u Moldaviju. Sinoć sam primijetio da je vaš vratar Karić pravo nesiguran, sjetite se one promašene lopte pa izleta na igrača koji ga prolazi i tako to...
Uglavnom sam mislio reći da je Šehić viša klasa od njega 3 puta !
Denis Mujkić bi bio idealno rješenje za vaš tim, ali ne znam da li bi ga Sloboda pustila...Plivadon je napisao/la:Uglavnom sam mislio reći da je Šehić viša klasa od njega 3 puta !
davno sam napisao,da je on rupadesi se da brani zicere a prima glupe golove :S
zato amare kupuj onog moldavca šta li je već onaj Stojanovfrajer leopard na golu
Sve daj osim Makabija ..ellaxaz je napisao/la:Potencijalni protivnici:
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)/Xäzär Länkäran FK (AZE),
KS Flamurtari (ALB)/FK Jablonec (CZE),
Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR),
NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL),
FC Gomel (BLR).
Ako prođemo, imalo bi se šta izdvojiti iz ove grupe.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 35 gostiju.