FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Konzerva
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Konzerva » 15 jul 2011, 10:13

sa sinocne tekme
slika

slika
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 15 jul 2011, 10:22

maxHZ je napisao/la:Čestitam na pobjedi, odigrali ste dobar meč i izvukli povoljan rezultat pred odlazak u Moldaviju. Sinoć sam primijetio da je vaš vratar Karić pravo nesiguran, sjetite se one promašene lopte pa izleta na igrača koji ga prolazi i tako to...

Uglavnom sam mislio reći da je Šehić viša klasa od njega 3 puta ! ;)
davno sam napisao,da je on rupa ;) desi se da brani zicere a prima glupe golove :S
zato amare kupuj onog moldavca šta li je već onaj Stojanov :) frajer leopard na golu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jul 2011, 10:35

Sinoc smo odgirali veoma dobru utakmicu i na kraju smo zasluzeno slavili. Igraci su ostavili srce na terenu i pokazali kako se bori za sveti dres.
U revansu ce biti tesko, ali opet se nadam najboljem i da aBd naseg Zelju gledamo u trecem pretkolu EL.
Ja sam misljenja da Amar Osim podhitno treba dovesti kvalitetnog golmana, jer je Karic dosta nesiguran i neulijeva povjerenje kako svojim saigracima tako i navijacima. Sinoc smo dobro prosli, ali sta bi bilo da je ono nnjegovo "plivanje" se zavrsilo golom Moldavaca.... ?
Inace po meni imamo odlicnu ekipu i mislim da smo glavni favoriti za osvajanje titule i misljenja sam da bi Osim mozda trebao pruziti priliku Stanceskom umjesto Savicu, jer sinoc je Zeba sam morao "ici" po lopte i nista mu ubotrebljivo nije stiglo iz veznog reda, a takodjer je Savic imao par puto "ispao" i tako gostima otvorio prostor, ali sva sreca pa ovi nisu znali ugroziti nas gol dalekometnim udarcima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

maxHZ
Kontakt:

Post Postao/la maxHZ » 15 jul 2011, 10:37

Plivadon je napisao/la:Uglavnom sam mislio reći da je Šehić viša klasa od njega 3 puta ! ;)
davno sam napisao,da je on rupa ;) desi se da brani zicere a prima glupe golove :S
zato amare kupuj onog moldavca šta li je već onaj Stojanov :) frajer leopard na golu
Denis Mujkić bi bio idealno rješenje za vaš tim, ali ne znam da li bi ga Sloboda pustila... ;)

Što se tiče golmana Sheriffa, on je prošle godine protiv Dinama skinuo par penala. :D
FK SARAJEVO

Vedran Puljić - Pulja (1985-2009).

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jul 2011, 10:40

Odlična utakmica. Stvarno se vidi ogroman napredak u igri u odnosu na prošlu godinu. Dosta se više trči, dosta više atraktivnih poteza. Uglavnom, što se Karića tiče, on je sasvim solidan za naše lige, a boljeg teško da možemo naći, jer Šeha je svojevremeno bio pravi majstor, tako da ga niko ne bi mogao zamijeniti iz nase lige.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 jul 2011, 10:41

Ovaj njihov trener stalno potencira na nasem napadu, i opasnosti od Zebe,Visce ,Adilovica ...Sinoc je Visca bio grozan,ali Zebe su se bojali samo tako.Zeba kad primi loptu useru se,da je on malo prisebniji bio,kao i da su se Visca i Mirso ukljucivali vise moglo se to iskoristiti.Sigurno je da ce u revansu ,ovaj Bjelorus pokusati zatvoriti Zebu,pa bi nas kljucni igrac mogao biti Smajic.Momak zna lopte i to je pokazao sinoc sa par poteza.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 15 jul 2011, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jul 2011, 10:43

Ne valja Zeba, 'ta će on, zna igrati protiv Rudara i sličnih, usere se na velikim tekmama, Bekrić je za njega izmislio fudbal -.-'
Ovo su komentari pojedinih forumaša prije par mjeseci...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jul 2011, 10:45

ellaxaz je napisao/la:Potencijalni protivnici:

Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)/Xäzär Länkäran FK (AZE),

KS Flamurtari (ALB)/FK Jablonec (CZE),

Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR),

NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL),

FC Gomel (BLR).

Ako prođemo, imalo bi se šta izdvojiti iz ove grupe.
Sve daj osim Makabija .. :)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 jul 2011, 10:46

Pa sinoc je Zeba odigrao najbolju tekmu kako se vratio kod nas.
Al' Smajic je, kao sto neko iznad rece, u svega 2,3 kontakta s loptom pokazao kakav je igrac, i kakav ce tek biti za nas.

Uvjeren sam u prolaz... Oni ce morati napasti, a mi cemo znati kazniti. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 15 jul 2011, 10:47

Jos uvijek sam pod utiskom..Kako sam samo sretan,kao malo dijete :) HVALA TI LJOZE !

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 jul 2011, 10:50

Cestitke na pobjedi.Mozda se ne volimo ovako,ali vjerujte da sam ja sinoc skocio kad ste dali gol.Nadam se da ce i moj Borac ove sezone nauciti pouku,i onda odigrati sljedece kao i vi protiv Serifa.

Samo da ne izvucete Makabi Tel Aviv,goni ih u pm,vise i Izraelci ti.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 jul 2011, 10:54

Sve je dobro, što se dobro svrši, kaže narodna izreka, a ovo sinoć je bilo tek prvo poluvrijeme. Žao mi je što nismo zabili barem još jedan, da se lakše diše, ali ni ovako nije loše. Imamo kvalitet za prolaz dalje, a mislim i još dalje.
Djetetu sam sinoć preko dvadeset puta rekao da mi je "žao" što utakmicu nisam gledao na TV. U onom "lavoru" od stadiona mi treba durbin da bih sve jasno vidio. Međutim, nije mi ni sekunde žao, jer trebalo je postaviti "domaću zadaću" svim klubovima u BiH. Mislim i na navijanje i na igru. Dvanaest hiljada grla i dlanova je dovoljno da se to učini. Svi k'o jedan. Zato čestitke idu prvo nama, a potom i svim igračima i stručnom štabu, koji su dali sve od sebe po onom kijametu od vremena (nesnosna sparina).
Mirso, Zajko, Niyema, Bogi i Adilović, bolji od ostalih, ali su svi zbog svoje želje za pobjedom i borbenosti zaslužili čistu desetku.
Ako Bog da Moldavce proći, a potom ići dalje.
Još jednom se potvrdilo da je Željo institucija, na čijem čelu su navijači.
Moram, još jednu opasku. Tip pored mene reče - kada je pitara ovoliko na stadionu, samo raspoređenih na sve četiri tribine - oni kažu bilo nas je preko 25 milja. Bez obzira na sve i pitarima čestitam na dobrom rezultatu.
Naprijed Željo ljubavi moja.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 15 jul 2011, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 15 jul 2011, 10:55

Boga mi Nijema imao dva,tri fina ispada koja su nas mogla gola kostati :roll:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 15 jul 2011, 10:56

Znatel' ocel' biti snimak utakmice,mozda na vogosci? :)
Željezničar za život cijeli.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 15 jul 2011, 10:56

Svaka čast našim igračima na sinoćnoj pobjedi.Ono što mi je drago da su se borilli svih 90min.Što se tiče pojedinaca mislim da su svi bili dosta dobri ali ipak su Nyema i Zeba sinoć bili najbolji.Nyema izuzev one jedne greške,sve ostalo je obavio za čistu desetku.Stanić dosta dobar na lijevom beku.Žao mi je što nije igrao Stančeski jer mislim da bi protok lopte bio bolji,ali i Savić je obavio dosta posla u odbrani.A Smajić će biti naše veliko pojačanje.Ja sam zadovoljan ovim rezultatom mada smo mogli im još jedan uvalit.Uglavnom treba biti oprezan pred revanš jer nije još ništa gotovo,ali ja se nadam da ćemo proći
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 jul 2011, 11:03

Zaboravih, još dodati, da nam je onaj papak od sudije ukrao čist penal, kada je levat onu "bombu" skrenuo u korner. Ali GRKljan ko grkljan. Nadam se objektivnijem suđenju u revanšu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 15 jul 2011, 11:09

boljei smo od njih, jos sam pod utiskom, ali zapamtite da oni imaju 10 puta vise para nego mi, samo molite Boga da bude fer sudjenje, i da se nebude šiljilo gore, treba se spustiti na zemlju i objektivno sagledati situaciju, jeste lijepo ali treba se malo smiriti i nepraviti pritisak igracima, jer vjerujem da i oni citaju ovaj forum
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 15 jul 2011, 11:12

Šerif je dosta jači od nas, jednostavno fizički su dominantniji.Sinoć smo uz pomoć super raspoloženog Zebu te nas navijača pobijedili. U Moldaviju ne smijemo ići da se branimo.
FEDERER= KLOC

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 15 jul 2011, 11:13

Sve je super i sve je za 5 kad si musko i volis nogomet !! ;)

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 15 jul 2011, 11:18

ovi sto nisu bili na utakmici i zale se nesto na navijanje i neorganizaciju trebaju prvo vidjet sta je uzrok, prvo nas je policja zajebavaa od kortea su nam srali nesto samo da izazovemo neke probleme da imaju razloa udarat, pa na stadionu uđosmo uzese NAM MEGAFON i naravno da ce se slabije navijat mislim i ono je bilo dobro ali kad je vođa podero svoje grlo da ga cuje 20 % ljudi na jugu, zato sve u svemu dobro i NESERITE,nadam se ABD u trecem predkolu da bi se moglo i OZVUCENJE donijeti pa onda ludilo ! A.C.A.B.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []