Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stari j..... su svi i vama i nama(ako prodjemo) ali nadati se,slazem se stobom da bi bilo bolje dobiti nekoga skim se toliko koliko mozemo i mi i vi boriti narocito sad kada je zapadna tribina zatvorena i koju nebi mogli koristiti u slucaju igranja sa atraktivnim i jakim ekipama.GunnerS je napisao/la:... Zato ti i kažem, ovi kiprani ili Škoti su nam po mjeri, mislim da ih bez velikih problema možemo proći. Al da se mi prvo okrenemo utakmici na Koševu...
... Normala da su hebeni al nisu hebeniji od Stoke-a ili Macabiadino lj je napisao/la:Stari j..... su svi i vama i nama(ako prodjemo) ali nadati se,slazem se stobom da bi bilo bolje dobiti nekoga skim se toliko koliko mozemo i mi i vi boriti narocito sad kada je zapadna tribina zatvorena i koju nebi mogli koristiti u slucaju igranja sa atraktivnim i jakim ekipama.GunnerS je napisao/la:... Zato ti i kažem, ovi kiprani ili Škoti su nam po mjeri, mislim da ih bez velikih problema možemo proći. Al da se mi prvo okrenemo utakmici na Koševu...
... Nikakav problem, čekaj Bogat' još 7 dana pa onda od mene ide jedna, ako Bog daAlipasino je napisao/la:Komsije vi mene morate castit pa jebote vazda vam pogodim rezultat.
Da...Bianconeri1988 je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Treba mi jedna informacija...
Kad je bio sinoć prenos na TV1, jel to samo bilo zvuka, a nije bilo slike!?
Haha, ja jučer stream gledam i slušam njegov prijenos. Kako u nekoliko prilika, bez razloga "zagalami" i sviju nas prepadne.HZ_ilidzaa je napisao/la:E Baho Baho , sa tobom radio prijenos nikad vise , sinoc mal me srcka nije opalila.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk i 20 gostiju.