FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="Pašalić"]Čestitke na dobrom rezultatu pred revanš. No ne treba se zanositi, jer tamo treba uložiti 200% mogućnosti da bi prošli dalje, a što vam od srca želim. I još nešto, sinoć kad je ofic. spiker javio rezultat iz Orebra čujem da je publika aplaudirala- što je za svaku pohvalu. Može li neko da potvrdi jer nisam u tom momentu gledao prijenos.
P.s. Nyema beton, nije baš ko Torlak al nije ni daleko od njega.[/quote]
ne znam sta je cudno pozdraviti dobar rezultat komsija.mozemo mi pricati sta hocemo ali komsija je preci od brata.sretno nam u revansu i da dobijemo kakve levate (ako prodjemo)
vi cehe mi olimpiju
P.s. Nyema beton, nije baš ko Torlak al nije ni daleko od njega.[/quote]
ne znam sta je cudno pozdraviti dobar rezultat komsija.mozemo mi pricati sta hocemo ali komsija je preci od brata.sretno nam u revansu i da dobijemo kakve levate (ako prodjemo)
vi cehe mi olimpiju
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- zubanovic89
- Kontakt:
sad na ftv bio izvjestaj PENAL KO SUZA kamera sa sjevera snimala detalj corav bi vidio da je namjernoTeaM87 je napisao/la:Eto bar prilike, taj penal i golFIFA/UEFA je napisao/la:pa daj i za nas je uploadajreks je napisao/la:Snimao sam ainoćnju utakmigu tako da sam sinoć kasno mogao na miru da pogledam i vidim štase sve dešavalo na tekmi.Fizički potpuno ravnopravni cijelu utakmicu.u prvom dijelu nam je u odbrani škripalo po lijevoj strani a u drugom smo imali probleme na desnom boku.Penal čist kao suza.ko uspije neka pogleda ,snimljeno je iz tri ugla.Bešlija je pretrčao za ne povjerovati,bilo ga je i napred i pozadi i još stiže da zabije.Zeba je bar kod mene zaradio kredit jer ga dugo nisam vidjeo ovako borbenog i rastrčanog a o njegovoj lucidnosti bar dosad nije ni bilo dileme.Sinoć smo imali glavu i rep,možda je početak bio malo nesigurniji ali vremenom smo bili sve bolji.Kariću naprosto fali utakmicaMožemo se boriti sa njima ,to je sigurno.trebaće nam malo sreće u revanšu ali sigurno se nećemo obrukati.Navijanje sjajno,nije prestajalo,a trenutak kad se "grbavica" orila je bio za pamćenje.
lopta isla u nebranjeni dio gola
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
evo i statistika koja kaze da smo bili potpuno ravnopravni, gore treba ici samo gol da se zabije i to je to.
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
Semper Fidelis
- sarajlija89
- Kontakt:
Vidjecemo u revansu, da ne repliciram vise
P.s.
Slazem se da Karicu fali takmicarska forma, ipak nije dugo branio. Nije on los golman, ali jbg...bas dugo nije branio, dajte mu malo vremena.

P.s.
Slazem se da Karicu fali takmicarska forma, ipak nije dugo branio. Nije on los golman, ali jbg...bas dugo nije branio, dajte mu malo vremena.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ono juce je bio cist penal,lik laktom udario loptu i to mu nije bila uz tijelo
sad bilo na ftv vijesti valjda xD.
sad bilo na ftv vijesti valjda xD.
Željezničar za život cijeli.
Da li u ligi prvaka ima 3 ili 4 pretkola ????
3 pretkola i 4.pretkolo je tzv. Play-off.damirfile je napisao/la:Da li u ligi prvaka ima 3 ili 4 pretkola ????

FK SARAJEVO
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009).
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009).
Umjesto Karica nemamo dovesti koga iz nase lige, mozda je Amar trebao dovesti Bilobrka al sad je gotovo .Bogicevic, Zeba i Svraka najbolji, Markovic i Savic ispod prosjeka ostatka ekipe. Odlican je bio i Adilovic , pogotovo u 2pol. kad se borio poput Lazara
.

- neko treći
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Vidjecemo u revansu, da ne repliciram vise![]()
![]()
P.s.
Šehić je isto tako bio nesiguran i sjećam se da je imao ona svoja istrčavanja kobna,pa za 2 godine je toliko napredovao da je kompletan sada golman

Rezultat je dobar. Čestitam 

Jes,bat aj tinks d rezultat iz opnd in seknd mec..Vidjecemo imamo li snage za jos jedan podvig..Dejan, BL je napisao/la:Rezultat je dobar. Čestitam
ovom pobjedom jel nam koeficijent malo skocio ili je ostao isti?
NO PYRO NO PARTY
Jel ti fakat misliš da je Bilobrk bolji od Karića?djale je napisao/la:Umjesto Karica nemamo dovesti koga iz nase lige, mozda je Amar trebao dovesti Bilobrka al sad je gotovo .Bogicevic, Zeba i Svraka najbolji, Markovic i Savic ispod prosjeka ostatka ekipe. Odlican je bio i Adilovic , pogotovo u 2pol. kad se borio poput Lazara.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- SoloJuve26
- Kontakt:
osim bi trebo pogledat cijenu Stojanova
decko brani predobro 

Mogući protivnici i naše šanse protiv njih
:
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)/Xäzär Länkäran FK (AZE), KS Flamurtari (ALB)/FK Jablonec (CZE), Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR), NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL), FC Gomel (BLR)
Crveni- šanse skoro nikakve
Žuti- za nadigravanje
Zeleni- njih bi morali proći

Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)/Xäzär Länkäran FK (AZE), KS Flamurtari (ALB)/FK Jablonec (CZE), Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR), NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL), FC Gomel (BLR)
Crveni- šanse skoro nikakve
Žuti- za nadigravanje
Zeleni- njih bi morali proći
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Skočio! Pobjeda donosi ja mislim 0,5 poena, a prolaz 1, dakle ukoliko prođemo mogli bi osvojiti 1,5 bod minimalno...Tako sam ja to sve skontao...Buu je napisao/la:ovom pobjedom jel nam koeficijent malo skocio ili je ostao isti?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Jablonec i Fercenvaroš se nemogu proć? de allaha ti
- neko treći
- Kontakt:
Bit će sigurno snimak utakmice,kao i skraćeni djelovi (prilike)
Polako dok se izrežu klipovi,upload
@ Kovačiću
Protiv FK Jablonec (CZE) smo neriješeno igrali na pripremama
Polako dok se izrežu klipovi,upload

@ Kovačiću
Protiv FK Jablonec (CZE) smo neriješeno igrali na pripremama

Snimak mi je na vhs kaseti.nemam snimak ne nekom hard disku da to mogu proslijediti .Nisam ni nekakav "it "znalac da to postavim. Dobro bi bilo da to postave momci sa a oficijelne straniceTeaM87 je napisao/la:Eto bar prilike, taj penal i golFIFA/UEFA je napisao/la:pa daj i za nas je uploadajreks je napisao/la:Snimao sam ainoćnju utakmigu tako da sam sinoć kasno mogao na miru da pogledam i vidim štase sve dešavalo na tekmi.Fizički potpuno ravnopravni cijelu utakmicu.u prvom dijelu nam je u odbrani škripalo po lijevoj strani a u drugom smo imali probleme na desnom boku.Penal čist kao suza.ko uspije neka pogleda ,snimljeno je iz tri ugla.Bešlija je pretrčao za ne povjerovati,bilo ga je i napred i pozadi i još stiže da zabije.Zeba je bar kod mene zaradio kredit jer ga dugo nisam vidjeo ovako borbenog i rastrčanog a o njegovoj lucidnosti bar dosad nije ni bilo dileme.Sinoć smo imali glavu i rep,možda je početak bio malo nesigurniji ali vremenom smo bili sve bolji.Kariću naprosto fali utakmicaMožemo se boriti sa njima ,to je sigurno.trebaće nam malo sreće u revanšu ali sigurno se nećemo obrukati.Navijanje sjajno,nije prestajalo,a trenutak kad se "grbavica" orila je bio za pamćenje.