Evo šta su "komšije" radile Helsinkiju prošle sezone.
[youtube][/youtube]
Skvorci nisu braca, cak nisu ni nikakvi rodjaci, samo imaju isto prezime ;)jacky09 je napisao/la:Na Dinamovim utakmicama česti su transparenti dinamovih navijača iz Slavonije, Bosne, Hercegovine, Dalmacije, europskih država..ŠB.TRN je napisao/la:Čestitke momcim!!!Koji transparent Široki Brig !!!???Nisam mogao gledati utakmicu al sto vidim po slikama fino uređen stadion!!! Samo ne treba upasti u neku euforiju da opet neki levat iz IST.Eu ne bi zaledio Maksimir!!!
![]()
Btw, braća Škvorc potpisala za Dinamo. Sjajno.Tu je i Atta koji je prešao iz Lokomotive.
To nisam znao, uvijek sam mislio da su braća.gospodin Seljakovic je napisao/la: Skvorci nisu braca, cak nisu ni nikakvi rodjaci, samo imaju isto prezime ;)
Ne moras biti hajdukovac da kazes da je ovaj stadion rugloTed Mosby je napisao/la:Ovaj Nik Titanik je i sam priznao da je Hajdukovac
Nije ovo prvi put da je Mamić napravio nešto slično kako bi privukao publiku na stadion i dao do znanja BBB-ovcima da s njim nema šale. Protiv PAOK-a su se dijelili kape, šalovi, karte po Slavoniji i rubnim dijelovima Zagreba gdje ima podršku, zatim po Bosni (dva autobusa iz Visokog i jedan iz Sarajeva na Mamićev račun). Onda je tu još tekma protiv Hajduka kad se za kupljenu kartu dijelio orginalan Dinamov dres( a karte za istok i zapad su bile jeftinije nego inače). Pa domaća utakmica protiv Rijeke (također karte buzašto, po sniženoj cijeni). Ma bilo je tih utakmica (još od one sezone kad je Dinamo igrao u Ligi za ostanak kad su karte bile džabe) gdje je Mamić na sve moguće načine privlačio gledatelje, nebitno o kojem se sredstvu privlačenja radi. Šalovi, kape, plesačice, karte buzašto, "novi" ušminkani stadion, kobasice i pivo itd itd...Cilj opravdava sredstvo = Mamić Zdravko!bob je napisao/la:ne znam ne pretim dinamo toliko ....kad sam cuo da je karta 1 kuna ako negrijesim nasmijao sam se ,iskreno da neznam razlog tome rekao bi svaka cast upravi al ovako, al mislim da pun stadion nikako neide u korist BBB bas im je suknuo mamic...nije nesto portiv dinama niti provokacija cisto razmisljanje sad mamica necete skinuti narednih 10 godina , sve u svemu mislim da je vrijeme da dinamo ode u grupnu fazu a i zasluzili su ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.