FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Kaze Robi da je prezadovoljan Borhom i da je dosta napredovao! Mogu mislit kako ce tek ove sezone da kida, kad je sad jos spremniji, kakva mrcina... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Do sad je nosio trojicu na ledjima,sad ce moci njih 5 komotnomarconato je napisao/la:Kaze Robi da je prezadovoljan Borhom i da je dosta napredovao! Mogu mislit kako ce tek ove sezone da kida, kad je sad jos spremniji, kakva mrcina...

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Dakle u trecem pretkolu mozemo da dobijemo:
TPS ili Westerlo,prva utakmica veceras 0:1,sledeca se igra u Belgiji
Shaktyor Solighorskh ili Venstpils,Letonci dobili 1:0 u gostima
Kecskemeti ili Aktobe,veceras 1:1,sledeca u Kazahstanu
AEK Larnaca pobedio 8:0 Florianu tako da su oni vec prosli
i na kraju Stromgodset koji pauzira ovo.
Sto se mene tice ili Kecskemeti pa da ponovimo Bratislavu od prosle godine sa navijacima,ili AEK.Ali koga god da dobijemo ne smemo da se prepadnemo i previse respektujemo.
TPS ili Westerlo,prva utakmica veceras 0:1,sledeca se igra u Belgiji
Shaktyor Solighorskh ili Venstpils,Letonci dobili 1:0 u gostima
Kecskemeti ili Aktobe,veceras 1:1,sledeca u Kazahstanu
AEK Larnaca pobedio 8:0 Florianu tako da su oni vec prosli
i na kraju Stromgodset koji pauzira ovo.
Sto se mene tice ili Kecskemeti pa da ponovimo Bratislavu od prosle godine sa navijacima,ili AEK.Ali koga god da dobijemo ne smemo da se prepadnemo i previse respektujemo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Realno na osnovu ovih protivnika bićete favoriti protiv svih,naravno realno gledano Westerlo je najgori protivnik,tj. najteže će vam biti,što se komšija tiče možda bi vam to bilo i najbolje po mnogo čemu,dok ovi letonci i bjelorusi su smješne ekipe,ali valja mjenjat zone i temperature.
Sve u svemu ukoliko ne prodjete u 4. kolo prava riječ za to biće BRUKA!

Sve u svemu ukoliko ne prodjete u 4. kolo prava riječ za to biće BRUKA!
LARISSA RIQUELME!
Slazem se da je Westerlo najtezi moguci protivnik,ali procicemo bilo koga od ovih da izvucemo.
- drinin vuk
- Kontakt:
Mislim da to ni ovi iz uprave ne znajudrinin vuk je napisao/la:$ & је тај " %,$ ' $ па " $ је "?

- drinin vuk
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Mislim da to ni ovi iz uprave ne znajudrinin vuk je napisao/la:$ & је тај " %,$ ' $ па " $ је "?

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
@ Drinin Vuce,onaj Li Adi ja ne znam sta da kazem ovde a da ne opsujem,lik je takav som da je to strasno,stigla je ponuda pristojna za njega iz Slovacke koliko sam cuo,ali on ne zeli da ide tamo,jer trazi "jacu" ligu.Lik je umislio da je Nemanja Vidic ili Rio Ferdinand ,nemam pojma sta.A nama sve zavisi od njegovog transfera,znaci koliko dobijemo za njega ,toliko cemo moci da utrosimo za eventualna pojacanja,ja bih voleo da nisam u pravu za ovo sto sam napisao,ali izgleda nazalost da je tako.Jedino sto se pominje da ce Gasprom(pricalo se po gradu ovih dana) da plati jednog napadaca dobrog,ali ne znam je li to istina.
- drinin vuk
- Kontakt:
& & " је то $ нас ?,$ "," " ".
Не ' ово & " ? $ %,јер " " ' " " се & $ ' $ $ ' за ?,& га " $ не $ ?,% је по " -,$ - се вјероватно & " па ¥ " у " " $,$.
Но ? " $ ? $ " $ га се "," " " $ " " " ? " ? $ су & " %,а ? ? се $ о " " у ? " ?. То о ' " знате," " се $ ' $ ' ",$ " " ? су " ",$ ја ?,? " " $ " " ' & ? ",$ се $ & ' је спонзор.

Не ' ово & " ? $ %,јер " " ' " " се & $ ' $ $ ' за ?,& га " $ не $ ?,% је по " -,$ - се вјероватно & " па ¥ " у " " $,$.
Но ? " $ ? $ " $ га се "," " " $ " " " ? " ? $ су & " %,а ? ? се $ о " " у ? " ?. То о ' " знате," " се $ ' $ ' ",$ " " ? су " ",$ ја ?,? " " $ " " ' & ? ",$ се $ & ' је спонзор.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
To za Ivicu se apsolutno slazem.Nazalost tako je.
A sto se sponzora tice,s obzirom kako se odvijaju stvari,sa ove tacke gledista,mozda bih vise voleo da je uspelo ono sa "TurkishAirlines"(vlasnik Glejzerov sin) nego ovo sa Gaspromom.Nego eto sad SD Crvena Zvezda trazi sponzorski pul koji ce finansirati vecinu klubova nasih(FK,KK,RK,OK...) ali to je kao "second" opcija,znaci nikako nije glavni izvor finansija.
A sto se sponzora tice,s obzirom kako se odvijaju stvari,sa ove tacke gledista,mozda bih vise voleo da je uspelo ono sa "TurkishAirlines"(vlasnik Glejzerov sin) nego ovo sa Gaspromom.Nego eto sad SD Crvena Zvezda trazi sponzorski pul koji ce finansirati vecinu klubova nasih(FK,KK,RK,OK...) ali to je kao "second" opcija,znaci nikako nije glavni izvor finansija.
Šta bi se sve desilo kada bi se izvukao meč Crvena Zvezda-Hajduk...
To bi bio pravi primjer toga, da li smo zreli za Regionalnu ligu ili je još rano !

To bi bio pravi primjer toga, da li smo zreli za Regionalnu ligu ili je još rano !
FK SARAJEVO
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009).
Ne mogu izvuci jedni druge, u razlicitim su dijelovima zrijeba.
Kod: Označi sve
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/prosinecki-ususret-sutrasnjem-zdrijebu-europa-lige-samo-ne-hajduk/561307.aspx

FK SARAJEVO
Ja ne znam tko još čita taj index?!maxHZ je napisao/la:Kod: Označi sve
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/prosinecki-ususret-sutrasnjem-zdrijebu-europa-lige-samo-ne-hajduk/561307.aspx

Ne mogu se međusobno susresti i gotovo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Onda moja greška, izvinjavam se. 

FK SARAJEVO
- alan_kardec
- Kontakt:
Shakhtar Soligorsk/Ventspils - Crvena zvezda. Ventspils je pobijediou prvoj utakmici u Bjelorusiji 1:0 tako da su u dobroj situaciji pred revanš.
Zadovoljan sam žrijebom jer smo izbjegli Norvežane sa kojima imamo loša iskustva( Rozemborg i Tromzo), izbjegli smo Larnaku, Westerlo. Možda je lakši par jedino bio mađarski KTE protiv kazahstanskog aktobea (prvi meč 1:1), ali mislim da smo odlično prošli u žrijebu. Dobro je i to što se revanš igra na Marakani.
Zadovoljan sam žrijebom jer smo izbjegli Norvežane sa kojima imamo loša iskustva( Rozemborg i Tromzo), izbjegli smo Larnaku, Westerlo. Možda je lakši par jedino bio mađarski KTE protiv kazahstanskog aktobea (prvi meč 1:1), ali mislim da smo odlično prošli u žrijebu. Dobro je i to što se revanš igra na Marakani.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ventspils verovatno,dosta bolje resenje nego Belorusi.Dakle putujemo u 1700 kilometara udaljeni gradic u Letoniji sa stanovnistvom manje nego sto prima Marakana(oko 40000).Posto imaju prednost i igraju na domcem terenu skocnetrisacu se narednih dana na njih,a onda menjati plan ako Belorusi prodju dalje.

FK VENTSPILS
Klub relativno mlad,osnovan tek 1997.godine nakon spajanja Vente i Nafte i od tada krece njegov rast,da bi postao jedan od najjacih klubova u svojoj drzavi,tri puta sampion,5 puta vicesampion.Ekipa poprilicno nepoznata,po trenutnom rosteru ja ne vidim niti jedno poznato ime,ali ima vremena i da se to malo dublje pogleda.Na klupi takodje nepoznat trener Sergei Podpaly.
Zvezda ne bi smela imati problema,a u narednim danima ja cu pokusati da se jos vise informisem o ovome klubu.

FK VENTSPILS
Klub relativno mlad,osnovan tek 1997.godine nakon spajanja Vente i Nafte i od tada krece njegov rast,da bi postao jedan od najjacih klubova u svojoj drzavi,tri puta sampion,5 puta vicesampion.Ekipa poprilicno nepoznata,po trenutnom rosteru ja ne vidim niti jedno poznato ime,ali ima vremena i da se to malo dublje pogleda.Na klupi takodje nepoznat trener Sergei Podpaly.
Zvezda ne bi smela imati problema,a u narednim danima ja cu pokusati da se jos vise informisem o ovome klubu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Evo i ja sam im gledao ovaj sastav ekipe. Imaju trojicu nekakvih japanaca, dvojicu nigerijaca, kamerunca, urugvajca i naravno neizbježne ruse. Ventspils je čak u sezoni 2009/2010 igrao i grupnu fazu lige uefa kad su u play-offu izbacili bate borisov. u grupi su bili sa herthom, spotringom i herenvenom, izvukli su po remi u berlinu i lisabonu (oba 1:1) i kući sa herenvenom 0:0.
Što se tiče ovih Bjelorusa nemaju nekih značajnijih rezultata u evro-takmičenjima. Sjećam se da su jedne godine igrali sa Širokim u pretkolu lš i šitoki je u obje utakmice pobijedio. Roster im čine uglavnom domaći igrači, a od stranaca tu usu dvojica rusa i jedan litvanac.
Što se tiče ovih Bjelorusa nemaju nekih značajnijih rezultata u evro-takmičenjima. Sjećam se da su jedne godine igrali sa Širokim u pretkolu lš i šitoki je u obje utakmice pobijedio. Roster im čine uglavnom domaći igrači, a od stranaca tu usu dvojica rusa i jedan litvanac.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mislim da smo mi uz purgere sa ovog ex yu prostora prosli najbolje
Steta sto je ovo u bivsem SSSR ,otici ce mozda oko 500 ljudi iz Beograda.Da je bila Madjarska otislo bi nas 5000 minimum.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.