u pravu si bili smo mnogo bolja ekipa i rastrcanija,a kvalitetnih zamjena u vezi ima ko u prici,zeba jeste najbolji sa beslijom naravno,ali tu su superborbeni i tehnicki potkovan stancevski i smajic koji je za nase uslove brz ko nekad birvaktile babangida(ako ga se ko sjeca)pile87 je napisao/la:**** ga, ti se bas i ne razumijes kako nemamo zamjenu za Besliju -Colic, Smajic, Stanic jel dovoljno za Zebu Stanceski, Jamak.Po onome sto sam ja vidio mi smo bili bolja ekipa i slavili a sto se tvoje zamjerke tice i hrdjavom kurcu dlake smetaju.deset je napisao/la:Sve čestitke na pobjedi.Po meni Zeba i Bešlija najbolji.Samo je žalosno što ni na vidiku nemate njihovu zamjenu.Višću trebaju pustiti:novinari,menadžeri.Momak se jednostavno gubi.Ja mislim da na momante nezna ni šta igra.Staniću sve pohvale, jer igrati na neprirodnoj poziciji koju svako vidi i onako ginuti je za mene uspjeh.
Za revanš ću da šutim.......jer ono što sam sinoć vidio štošta vama fali.
adilovic vec 5x bolji od laze
karic ce biti sve bolji sigurno,ko sto osim rece,golmani se cjene po primljenim golovima
a tek treba da pocnu igrati selimovic kvesic i drakul uz citavu ekipu koja je izgleda imala extra pripreme
ko sto neko rece,mogli su jos jednu tekmu odigrati komotno
imamo sansu,imamo prednost,protivnike treceg kola treba vidjeti,ali ne puno naglabati o tome
jos je trnovit put dalje,samo hrabro,bez euforije prevelike i cvrsto odigrati i abd idemo dalje
i jos nesto za kraj: mi na klupi imamo SIR AMARA OSIMA!!!