FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

SamoZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SamoZeljo » 15 jul 2011, 14:54

Prvo treba proci ove a onda kako nam bude. Ono sto sma sinoc vidio je i vise nego dobro. Bili smo jaki, beton. Uz nesto gresaka i greskica ali nismo grijesili vise od njih.
Meni je samo zao sto smo bili nosioci i opet izvucemo teskog protivnika. Maccabi je bio najtezi moguci protivnik.

Jedva cekam revans. Sa puno opravdanog optimizma.
VOLIM TE ZELJO!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 15 jul 2011, 14:54

A mozda dobijemo ovaj Hazar,imaju gol u gostima,šta znaš
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jul 2011, 14:54

Moggiano je napisao/la:A mozda dobijemo ovaj Hazar,imaju gol u gostima,šta znaš
F.C. Xazar Azerbajdzani :lol: :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 15 jul 2011, 14:55

ma joj polahko prvo da mi prodjemo seriff mi smo daleko od toga da cemo igrat protiv makabija ;) treba smirit sad sve strasti i gledat prema seriffu po ovoj prici ispade seriff neka ekipa iz san marina :? ja kazem daj Bože da prodjemo ako Bog da seriff i onda da pricamo o makabiju ali tesko je to za ocekivat jos uvijek :roll:

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 15 jul 2011, 14:55

Ne zelim se praviti pametan, ali objektivno Zeljo ima ekipu jacu i 30% u odnosu na duel sa Hapoelom prosle godine, znaci da je Makabi automatski dosta manje favorit u duelu nego li je bio Hapoel.

Druga stvar, Zeljo igra i do 60 % bolje nego lani realno govoreci, a isto tako porazi od Hapoela su bili i splet nepovoljnih okolnosti, pa rezutat i niej mjerilo Hapoela nego bas nekih trecih faktora *postavke igre, presije na igrace, vaznosti utakmice za vecinu igraca .

I trece i najbitnije po meni, sada imate par igraca koji znaju igrati evropske i bitne utakmice ( Zeba,Smajic, Adilovic,Selimovic, Nyema, Beslija, Bogi,) sto itekako donosi prevagu u euro duelima, iskustvo.

Sve u svemu da prodjete serif akoBogda, a onda na Makabi sa nekim sansama 60-40% u njihovu korist ali sa objektivnim sansama za prolaz !

Sretno !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jul 2011, 14:56

Haj sto dobijemo jakog protivnika ,nego sto uvijek dobijemo iz pm iz azije ...ova uefa opasno muti, ali im niko nemoze nista ...hajde da prodemo sherifovce pa onda lagano se spremit i U KOST! BEZ STRAHA I RESPEKTA!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 15 jul 2011, 14:56

Moggiano je napisao/la:A mozda dobijemo ovaj Hazar,imaju gol u gostima,šta znaš
nimalo optimisticno :mrgreen: :mrgreen:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jul 2011, 14:57

Da mi neko rece da cemo kao nosioci igrat protiv Makabija koji je nenosioc oplak'o bi :lol: :lol: :lol:

Al' ko kaze da cemo igrat, mozda budu igrali Sheriff - Azerbejdzan, polahko ljudi, idalje Sheriff ima vece sanse...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 15 jul 2011, 14:58

Jel opet onaj hebeni Bloomfield Stadium ako budemo igrali s cifama
? Mozda padne osveta :D
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 jul 2011, 14:59

Nema straha kakav Makabi.Prvo ovo nije onaj Makabi drugo ovo nije onaj Zeljo.Ali mislim da necemo ni Serifa proc ipak smo mi jos tanki u gostima.Dosta ova pobjeda mi je dovoljna ove godine ipak smo tukli tim koji je igro grupnu fazu evropske lige izbacio Dinamo.Halo sta hocete vise.Ovaj tim Zelje ce milina bit gledat jer se poceo igrat fudbal to je najbitnije.Zeba Smajic tandem ujeda ima da svi skidaju cega kad budemo mi dolazili a ne da nas neki Travnik pobjedjuje.Ovo je taj Zeljo.ja sam prvi bio kritican u pocetku ali sad sam vidio napredak a to nije samo nabit loptu nego i igrat sa njom.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jul 2011, 15:00

Najbolji mogući scenarij: Pobjeda u Tiraspolu radi još boljeg koefcijenta, a Xazar izbaci ****, i eto nas u play offu :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 15 jul 2011, 15:00

**** protivnik ali mi nije jasno kako oni uvijek u ovim grupama s našim timovima.Ovo mi je fakat sumnjivo.Od tolikih ekipa iz Europe mi dobijemo tim iz Azije.Ma da je proći Šerifu pa ćemo onda da je**** maccabi.Evo i hajduk,split,vojvodina dobili su najteže moguće protivnike.
Volim te Željo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jul 2011, 15:00

Blueone je napisao/la:Jel opet onaj hebeni Bloomfield Stadium ako budemo igrali s cifama
? Mozda padne osveta :D
Jeste na bloomu igraju

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jul 2011, 15:01

KB-TM87 je napisao/la:Najbolji mogući scenarij: Pobjeda u Tiraspolu radi još boljeg koefcijenta, a Xazar izbaci ****, i eto nas u play offu :lol:
HAJMO XAZAR :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jul 2011, 15:01

Vidim ovdje raja već o Izraelcima priča :lol: . Niste još prošli, a bogme ni Makabi. Dobili su prvu tekmu kući 3:1, primili su gol kući... hm. Ovaj Khazar je prije par godina namučio Dinama kad su ih purgeri izbacili tek nakon penala.

Što se tiče sinoćnje tekme, čestitke na pobjedi. Sheriff me nije oduševio, skoro ništa pokazali nisu osim one šanse nakon greške karića. Oštećeni ste za penal, to je sigurno. U revanšu Željo treba da odigra tvrdo pa šta bude. Srećno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 15 jul 2011, 15:02

ma ovi su dali gol u gostima jbt nebi me cudilo da ne prodje makabi

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 15 jul 2011, 15:03

a koga dobijamo kad prođemo Maccabi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ljudi budite realni, nismo ni Šerifa prošli i teško da ćemo, valja tamo igrat, valja izdržat silne ubačaje nakon grešaka naših "aduta" bekova..
tako da J.EBO VAS MAKABI!!!!

gledam rezultate sinoć i kako se odvijala situacija na terenu u Izraelu, Izraelci navale jedno poluvrijeme ko stoka, dali Borcu 4, nama 5, jučer sve golove dali u prvom poluvremenu, znači ko igra sa njima, treba pritisku odolit :mrgreen:
Zadnja izmjena: Number1, dana/u 15 jul 2011, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nil Satis Nisi Optimum

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 15 jul 2011, 15:04

Ima na ****-u video sa prilikama i golom

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 15 jul 2011, 15:04

Ponos Torina je napisao/la:znao sam da ce opet Izraelci isto kao da je namjesteno....
ja neznam odakle ovde nekim ideja da je Fenercvaros bio izvucen?
Pa zato sto je na stranici Uefe pisalo prvo da je tako izvuceno.I onda samo promijenise valjda imali neku gresku u grafici cak je i Sportsport.ba objavio da se ide na Ferencvaros-Aalesund.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 15 jul 2011, 15:05

sportsport.ba je napisao/la:Svi po balkancima , ofirno : Hajduk dobio stoke city, split fulhama, partizan genka, mi izraelce, sarajevo prag.... :((( UEFA MAFIOS !
ta ce genk :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []