FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

fanatic1991
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fanatic1991 » 15 jul 2011, 15:07

ja ne znam vi odma razmisljate o Maccabiu a nismo jos ni prosli Sheriffa.....polako jedno po jedno prvo ove proc` pa ona aBd **** izbacit :D 8-)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2011, 15:11

Ponos Torina je napisao/la:
Moggiano je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:znao sam da ce opet Izraelci isto kao da je namjesteno....
ja neznam odakle ovde nekim ideja da je Fenercvaros bio izvucen?
Prvo je izbaceno Željo-Ferencvaros,onda kasnije nesta promijenili :shock:
Ja kad sam gledao zrijeb izbacili su fino kako i jeste sad,iznenadio sam se kad sam vidio alesund i varos :?

Ali opet ako Zeljo prodje Seriiff-a Maccabi T.A nije ni blizu Haife I hapoela tako da to nije neki bauk,netreba se toliko crnjaciti,Zeljo je duplo jaci ove godine nego prosle i moze proci...
Da maccabi nije nesto , prosle im sezone najbolji igrac bio medunjanin hahah
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 jul 2011, 15:12

Bosnier je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:znao sam da ce opet Izraelci isto kao da je namjesteno....
ja neznam odakle ovde nekim ideja da je Fenercvaros bio izvucen?
Prvo je izbaceno Željo-Ferencvaros,onda kasnije nesta promijenili :shock:
Ja kad sam gledao zrijeb izbacili su fino kako i jeste sad,iznenadio sam se kad sam vidio alesund i varos :?

Ali opet ako Zeljo prodje Seriiff-a Maccabi T.A nije ni blizu Haife I hapoela tako da to nije neki bauk,netreba se toliko crnjaciti,Zeljo je duplo jaci ove godine nego prosle i moze proci...[/quote]

Da maccabi nije nesto , prosle im sezone najbolji igrac bio medunjanin hahah[/quote]

Medunjanin je igracina
NO PYRO NO PARTY

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 jul 2011, 15:13

Da mi prvo prođemo Sheriffa pa ćemo onda o ****...

Većina vas priča kao da smo već prošli,a vrlo lahko se može desiti da ispadnemo, a isto tako i da Maccabi ispadne...

Nama je liga prioritet, znamo kako u prvih 6 kola imamo težak raspored, tako da ukoliko u to doba istovremeno budemo igrali Evropu, bojim se da ćemo vrlo loše startati...

Nek mi prođemo Sheriffa, a protiv Maccabija šta Bog da, otići gore, opet napuniti Koševo, igrači će igrati rasterečno bez pritiska...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2011, 15:14

Buu je napisao/la:Medunjanin je igracina
I veliki zeljovac :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 15 jul 2011, 15:15

slika

:mrgreen:
Semper Fidelis

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2011, 15:15

pile87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Medunjanin je igracina
I veliki zeljovac :mrgreen:
Ako ti tako kazes,

mislim da mozemo sherif proci ,i da maccabi nista bolji od sherifa nije !

jbte nosioci a dobijemo tezeg protivnika nikako mi nije jasno...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 15:16

fanatic1991 je napisao/la:ja ne znam vi odma razmisljate o Maccabiu a nismo jos ni prosli Sheriffa.....polako jedno po jedno prvo ove proc` pa ona aBd **** izbacit :D 8-)
mora se o necemu pisat :D
realno, borac koji je koliko toliko slabiji od zelje se dobro nosio s haifom koji je poprilicno jaci od tel-aviva, zakljucak: ako je borac mogao protiv haife (nedostajalo malo sportske srece), onda i zeljo moze protiv tel aviva koji je slabiji (+malo srece :) ) adilovic me podsjeca na rascica vs.genka...razgrce sve gore u napadu..
cestitke na pobjedi i od mene..

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 15 jul 2011, 15:16

da je samo proci ovaj sheriff i svako treba biti prezadovoljan, a o eventulanom duelu sa izraelcima i nekom prolazu se nikako ne treba zamarati. izbacivanjem seriffa(nadam se) novi korak naprijed u europi je napravljen, vise love zaradjeno, igraci dobili novo iskustvo igranja u europi, koeficijent popravljen, igraci spremni i ne previse izmoreni igranjem u europi i lagano krenuti u osvajanje duple krune sa ovim vrlo dobrim timom. i onda sa tim neophodnim stecenim europskim iskustvom, malo boljim i pojacanim timom slijedece godine(vrijeme je da se zaviri u jorgan i siguran sam da hoce) , sa boljom pozicijom u zrijebu mozemo razmisljati o nekom vecem rezultatu u europi..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 jul 2011, 15:16

Da je nama proci Serif,pa cemo onda razmisljati o Makabiju koji nas vjerovatno ceka..Makabi nije nista bolji od Serifa,niti je njihova liga nesto kvalitetnija od Moldavske lige...mnogo su slabiji od prvaka Haife i sigurno bi se s njima moglo igrati,pogotovo na punom Kosevu! ali valja doci do te utakmice...Serif je i dalje veliki favorit,ne zbog neke kvalitete,nego zbog reputacije koju ima,a realno imaju i dosta dobre igrace,koji opet sinoc na Kosevu nisu nista pokazali,pa je sve moguce..ali izbaciti Serif bio bi pravi podvig! tek onda treba razmisljati o Makabiju,koji ce nas vjerovatno proci,ali ne tako ubjedljivo,u sto sam siguran!na Kosevu nas ne bi pobjedili sigurno!
sad treba razmisljati o revansu protiv Serifa,dobro se pripremiti,odigrati hrabro i postici gol,samo tako mozemo u naredno kolo...

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 15 jul 2011, 15:16

Polako nismo prošli šerifa čeka nas teška utakmica u moldaviji.jbg i ti ć i futari više
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 15 jul 2011, 15:17

Dobro je znati protiv koga ćemo igrati ako prođemo Šerif ali se sad zasad treba isključivo fokusirati na uzvratnu utakmicu i ovo je sve daleko od prolaza.Ja sam sinoć u jednom momentu prije gola pomislio da ni 0:0 nije loše ali kad je pao go bio sam u deliriju i poljubio nakvu djevojku što je bila do mene a veze nemam ko je :D Bio sam ponosan fakat, prvo na posjećenost jer nisam istok onakav vidio otkad je reprezentacija igrala a na jugu se stepenice nisu vidjele, baš kao protiv Newcastle-a..Posebno sam bio ponosan na našu igru i na činjenicu da se nismo nimalo prepali, čak šta više išli smo naprijed kad se god ukazala prilika...Dobro je što oni nisu zabili go a mogli su, jer neće oni tamo bar po meni, jurišati od prve minute jer imamo solidnu kontru.. Sinoć je i ono Karićevo zadržavanje lopte bio znak da su mu sa klupe sugerisali da je i 1:0 dobro i da ne srljamo a ovdje vidim neki anonimusi dovode u pitanje taktiku i postavku AMARA OSIMA :roll:

Što se tiče ovog Makabija , pošto svi pretpostavljamo da će oni proći, ja jedino njih nisam želio od mogućih protivnika, kao i većina nas ALI prvenstveno bih volio da dobijemo mogućnost da odigramo tu utakmicu tj. da prođemo Šerifa jer smo malo bolji nego je to bila situacija protiv Hapoela kada su nam otišli Bekrić i Bučan što je dosta oslabilo ekipu..
I PROTIV SHERIFA I JEHUDIJA SAMO PONOSNO I HRABRO !
Zadnja izmjena: kosewsko hill, dana/u 15 jul 2011, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Željo - My first love!!!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 15:18

hurem je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:ja ne znam vi odma razmisljate o Maccabiu a nismo jos ni prosli Sheriffa.....polako jedno po jedno prvo ove proc` pa ona aBd **** izbacit :D 8-)
realno, borac koji je koliko toliko slabiji od zelje se dobro nosio s haifom koji je poprilicno jaci od tel-aviva, zakljucak: ako je borac mogao protiv haife (nedostajalo malo sportske srece), onda i zeljo moze protiv tel aviva koji je slabiji (+malo srece :) ) adilovic me podsjeca na rascica vs.genka...razgrce sve gore u napadu..
cestitke na pobjedi i od mene..

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 15 jul 2011, 15:18

Gdje se igra prva tekma tamo il na kosevu :) znal' neko?
Željezničar za život cijeli.

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 15 jul 2011, 15:19

MaJaBa je napisao/la:Gdje se igra prva tekma tamo il na kosevu :) znal' neko?
koliko sam skonto ovdje :D
Nil Satis Nisi Optimum

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 15 jul 2011, 15:19

Kod kuće ali i Sarajevo prvu igra kući pa je to malo problem..
Željo - My first love!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 jul 2011, 15:19

Ne zna niko. :mrgreen:
Kuci prva.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 15:20

mislim da bi trebalo tamo,posto ste vi bili nosioci

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 jul 2011, 15:21

Jedni će igrati u utorak, a drugi u četvrtak, to se klubovi trebaju dogovoriti, pošto UEFA ne dozvoljava da se igraju 2 tekme na istom terenu u 2 dana...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 jul 2011, 15:21

hurem je napisao/la:
mislim da bi trebalo tamo,posto ste vi bili nosioci
Ne misli vise. Pogledajte nasu oficijelnu stranicu, fino pise KUCI!
I na uefinoj stranici isto pise.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kompromis i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []