FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Edin TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jul 2011, 15:22

kosewsko hill je napisao/la:
MaJaBa je napisao/la:Gdje se igra prva tekma tamo il na kosevu :) znal' neko?
Kod kuće ali i Sarajevo prvu igra kući pa je to malo problem..
UEFA ce se i za to pobrinut, znaci il' mi il' oni ispadamo! :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 jul 2011, 15:22

na Kosevu..po meni Makabi je mnogo slabiji od prvaka Haife,protiv kojeg se Borac odlicno nosio do 70 minute..a mi smo opet jaci od Borca(bar po igrackim imenima)..tako da bi na Kosevu sigurno ostvarili dobar rezultat,a u revansu sta bude,pa i da ispadnemo,ne bi bila nikakva sramota...iskustvo vise ..ali opet kazem,Serif je i dalje favorit za prolaz,iako je sve u nasim rukama...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jul 2011, 15:22

Edin TM87 je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la:
Kod kuće ali i Sarajevo prvu igra kući pa je to malo problem..
UEFA ce se i za to pobrinut, znaci il' mi il' oni ispadamo! :mrgreen:
Ja sam ti vec rek'o ko je to. :mrgreen: :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 jul 2011, 15:24

Presretan sam zbog nase pobjede i odmah sam poceo razmisljati o tome mozemo li im se oduprijeti u revansu.Sa nekim realnijim ocekivanjima sam osluskivao moguceg protivnika,pa u onoj grupi jedino izrelce nisam volio vidjeti,a za ove ostale mi je bilo svejedno,svakako nam je igrati ukoliko uopste prodjemo Serifa.
U jedno sam siguran,a to je da cu poslije izvlacenja i dobijanja Makabia svakako biti opusteniji pred revans sa Serifom i nece mi biti neka tragedija ako ne prodjemo dalje.Znam da ceka Makabi i opet taj Izrael i tezak put i odvratan protivnik i fakat mi nece biti tesko ako ne prodjemo dalje Serifa pa se i ne sastanemo s ovim vamo.Znam da to nije navijacki,i meni je ovo bolesno kako razmisljam,ali definitivno mi se gade te ekipe iz drugog kontinenta i ta njihova bezbjedonosna briga i provjere svega i svacega,sve to unisti draz u meni i stvarno mi je najvaznije u ovom trenutku da smo pobijedili u prvoj utakmici,da smo odigrali dobro,da smo svi vidjeli da mozemo racunati na jednog odlicnog Zelju,da smo bili hrabri,da smo bili ponosni i da smo evropi pokazali zube.Ubise me u pojam ove izraelske ekipe.Znajuci da bi se ekipa dobro namucila da uopste dodje do tamo,pa onakvi uslovi,vlaznost vazduha,tezina i sparina,ma odvratno sve,ne volim ni da vidim nase da se toliko muce i putuju.Meni je ovo dovoljno i opusten sam pred revans,ako prodjemo dobro i jeste,ako ne prodjemo stvarno mi nece biti tragedija.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jul 2011, 15:24

Devil je napisao/la:Ja sam ti vec rek'o ko je to. :mrgreen: :(
Jasno k'o dan. :cry: :cry:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 15:28

Edin TM87 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ja sam ti vec rek'o ko je to. :mrgreen: :(
Jasno k'o dan. :cry: :cry:
molite Boga da medunjanin do tada potpise za werder,ili koga vec :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2011, 15:28

No ima li kakav snimak sinocnje utakmice ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 15 jul 2011, 15:29

SamoZeljo je napisao/la:
hurem je napisao/la:
mislim da bi trebalo tamo,posto ste vi bili nosioci
Ne misli vise. Pogledajte nasu oficijelnu stranicu, fino pise KUCI!
I na uefinoj stranici isto pise.
ma nevjerujem da ce bit potrebe da igrate ikako jer premala je prednost koju imate tamo ce biti sasvim druga prica

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 15 jul 2011, 15:30

Ako bi kojim slučajem prošli Maccabi,u četvrtom pretkolu/Play-off bi bili nosioci,jer bi im preuzeli koeficijent :mrgreen:

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 15 jul 2011, 15:32

ami je napisao/la:Ako bi kojim slučajem prošli Maccabi,u četvrtom pretkolu/Play-off bi bili nosioci,jer bi im preuzeli koeficijent :mrgreen:
-.-

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 15 jul 2011, 15:32

ami je napisao/la:Ako bi kojim slučajem prošli Maccabi,u četvrtom pretkolu/Play-off bi bili nosioci,jer bi im preuzeli koeficijent :mrgreen:
Maccabi nije nosioc mi smo :mrgreen:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 15 jul 2011, 15:33

Milion razloga zašto Željo neće puno zapeti u Moldaviji, nažalost.
Nama je Željo svetinja jedina.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 15 jul 2011, 15:34

samo mi nije jasno kako ovi *ebeni azijci nisu nosioci?? i slazem se sta je @boccacio napisao, sad sam nekako ravnodusniji prema uzvratu u Moldaviji, sve do izvlacenja sam nekako strepio i pribojavao se da ce nas skupo kostati to sto nismo dali 2. gol a mogli smo vrlo lako ( iako je istina da smo mogli vrlo lako i primiti gol ) ali kada vidim da i u slucaju da nasi zmajevi prodju, valja opet igrati protiv ****, tacno mi se zgadi i UEFA i fudbal i sve.....
Zadnja izmjena: nedaTM, dana/u 15 jul 2011, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 jul 2011, 15:35

" onclick="window.open(this.href);return false;
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jul 2011, 15:36

Vasa Ladacki je napisao/la:Milion razloga zašto Željo neće puno zapeti u Moldaviji, nažalost.
e ti si baš čudna sorta...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 15 jul 2011, 15:37

Jest da još nismo prešli ni prvo pretkolo, al moram da prokomentarišem današnji žrijeb: "Je.bem ti nebo i sreću i sve!"
Pored 40 škart klubova mi prvo izvučemo je.beni Maccabi u onu grupu, pa onda i kao protivnika, znači baksuzi na kvadrat. Klub koji je jači i od pola nazovi nosilaca, klub u kojem igra naš reprezentativac, klub koji je bio treći, odma iza Maccabi Haife i Hapoel Tel Aviva koji su našim timovima pokazali gdje smo. Je.bem ti nebo nebovo, eto!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 15 jul 2011, 15:41

Cujem da igramo (ako prodjemo 2. pretkolo) protiv ebenog Maccabija kojeg sam se najvise pribojavao! Ali sta je tu je moramo se izboriti da prodjemo Seriff pa da tek mislimo o Maccabiju!
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 jul 2011, 15:41

Hawking je napisao/la:Jest da još nismo prešli ni prvo pretkolo, al moram da prokomentarišem današnji žrijeb: "Je.bem ti nebo i sreću i sve!"
Pored 40 škart klubova mi prvo izvučemo je.beni Maccabi u onu grupu, pa onda i kao protivnika, znači baksuzi na kvadrat. Klub koji je jači i od pola nazovi nosilaca, klub u kojem igra naš reprezentativac, klub koji je bio treći, odma iza Maccabi Haife i Hapoel Tel Aviva koji su našim timovima pokazali gdje smo. Je.bem ti nebo nebovo, eto!
nisu upravu,ti taman ko da si pijan,od sinoc te drzi ili!???? lijepo je Almir Memic izjavio,Makabi je puno losiji od prvaka Haife s kojim smo mi igrali prosle godine,a mi opet puno jaci u odnosu na proslu sezonu! pa nije Makabi Real covjece!!! daj ohladi malo,nisam rekao da su losi,ali nisu ni grom kao sto tvrdis! i otrijezni se prvo,plz...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 15 jul 2011, 15:43

Nama se nikako neda da odemo u Evropu. :roll:
Baksuzi smo fakat, protivnici su nam neatraktivni, daleko su, a opasno su kvalitetni. :?
Ali nema veze nismo ni mi k'o lani. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 jul 2011, 15:45

Težak raspored mora se priznati. :? Dobili ste najtežeg mogućeg protivnika. Ja sam očekivao nekog lakšeg protivnika,prije svega Olimpiju,ali eto izgleda da mi Bosanci nemamo sreće.
Iako još ni 2. pretkolo niste prošli,u 3. se ne treba predavati ni u kom slučaju,treba igrati otvoreno pokušati ih iznenaditi igrom.Valjda je i Osim naučio nešto od prošle godine,to mu je bila škola.
Sve u svemu treba igrati i biti optimist samo tako se može proći dalje.Niste jedini dobili najtežeg protivnika i klubovi iz susjednih nam država nisu nimalo dobro prošli.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, bvsic, Cwirek, nedimmmm1337, NerminFatic, Pact1921 i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []