da, Sparta je veliki klub....ali nisu toliki baukKB-TM87 je napisao/la:Kolko me sjećanje služi Liverppol ih je u 1/8 finala prošle godine na guzove izbacio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
da, Sparta je veliki klub....ali nisu toliki baukKB-TM87 je napisao/la:Kolko me sjećanje služi Liverppol ih je u 1/8 finala prošle godine na guzove izbacio
Liverpool je sa svim protivnicima prosle sezone igrao na guzove.KB-TM87 je napisao/la:Kolko me sjećanje služi Liverppol ih je u 1/8 finala prošle godine na guzove izbacio
Jeste.Giallorossi je napisao/la:Jel igramo prvu kuci sa Spartom ako prodjemo svedje?
jaci smo mi od liverpoolaKB-TM87 je napisao/la:Kolko me sjećanje služi Liverppol ih je u 1/8 finala prošle godine na guzove izbacio
ako se dobro sjecam siroki je prije nekoliko godina igrao protiv sparte i solidno se nosio,a tad je sparta bila jaca.. ma ako smo mogli igrati s genkom,clujom,i rapidom,,zasto ne bismo mogli i sa spartom,uz malo srece i skoru i maksumica,moze se...mozda bismo u tom slucaju zbog koefic,sparte bili nosioci u PLAYOFF-uspace je napisao/la:ja sam prizeljkivao njih ili harts,mozda je bolje bilo skote dobit al sam zadovoljan i ovi su kanta nije to stara sparta mozemo igrat s njim samo sad se treba pojacat bar skoru dovestElegant je napisao/la:Sparta je prejak protivnik isto kao i Makabi, bas nemamo srece. Ja sam ubjedjen da UEFA petlja oko ovih parova.Zagor je napisao/la:Ako prođemo Orebro čeka nas Sparta Prag !!!
to sam i ja htio da kazem al necemo jer je zdrijeb posle obje utakmice i tako da cemo svoj koefic uzethurem je napisao/la: ako se dobro sjecam siroki je prije nekoliko godina igrao protiv sparte i solidno se nosio,a tad je sparta bila jaca.. ma ako smo mogli igrati s genkom,clujom,i rapidom,,zasto ne bismo mogli i sa spartom,uz malo srece i skoru i maksumica,moze se...mozda bismo u tom slucaju zbog koefic,sparte bili nosioci u PLAYOFF-u
nosilac, nenosilac,bitnije je imati srece..evo vi ste bili nosioci pa ste dobili maccabija,najtezeg mozda iz vaseg sesira..KB-TM87 je napisao/la:Ne možete biti nosioci u play offu, kao ni mi
ako se nevaram u cetvrtom pretkolu tzv. Playoff-u koeficijent je nevazeci....High je napisao/la:Ako bi kojim slučajem prošli Spartu,u četvrtom pretkolu/Play-off bi bili nosioci,jer bi im preuzeli koeficijent.
Ne.Brane je napisao/la:Tek sad vidim da smo nosili dresove iz 2007. Haha koja bruka ili su mozda nosili zbog srece.
Ovo sa koeficijentom važi i za Play-off.Ista praksa kao sa pretkolima.AÐ_Official je napisao/la:ako se nevaram u cetvrtom pretkolu tzv. Playoff-u koeficijent je nevazeci....High je napisao/la:Ako bi kojim slučajem prošli Spartu,u četvrtom pretkolu/Play-off bi bili nosioci,jer bi im preuzeli koeficijent.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, HordeSaSjevera, nedimmmm1337, Pantelija, Posejdon i 26 gostiju.