Ako bude sve kako treba on ce u LazioSeyo_TM je napisao/la:ti bi nam mogao srediti povoljan rezultat ako se "onaj" ne proda negdjenaravno ako prodjemo

A mogli bi ga zajedno sacekat ne alipasinom pa mu noge polomit

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako bude sve kako treba on ce u LazioSeyo_TM je napisao/la:ti bi nam mogao srediti povoljan rezultat ako se "onaj" ne proda negdjenaravno ako prodjemo
pile87 je napisao/la:A mogli bi ga zajedno sacekat ne alipasinom pa mu noge polomit
ChWilla je napisao/la:babo je megahit koji je nadrastao navijačke tribine, raja na exitu pjevaju ničim izazvana i bez vidljivog povoda
Seyo_TM je napisao/la:ChWilla je napisao/la:babo je megahit koji je nadrastao navijačke tribine, raja na exitu pjevaju ničim izazvana i bez vidljivog povoda
Osijek
Ne valja na familiju sto jest, jest.Meni i ne smeta sto su anamo oni u pitanju ja bih imao jos vise motivaSeyo_TM je napisao/la:Ti ga cuvaj, ne valja da ga familija marise
al ovo je presmijesno vise, da su vulkanci u zrijebu mi bi ih izvukli hladno.
od nyeme moram nabaviti dressssssssss KADA JE PRODAJA I KOLIKO KOSTAJU ?ChWilla je napisao/la: pa bolidu pogledaj sta su igraci poceli sami od sebe pjevati poslije tekme, vjeruj i oni znaju da je to za*ebancija i dize ih itekako...
http://www.s" onclick="window.open(this.href);return false; o u r c e.ba/clanak/583434657222/sport/Sheriffe,%20da%20te%20vidi%20babo!
i cuj nema veze s nama, pa citava ta prica i zezancja oko "babe" i "jegera" je pocela od TM-a...
Pa ima u Bosni i žena koje kontaju fudbal,a svakako će mi tvoja pohvala biti podstrek za dalji rad.pile87 je napisao/la:Zensko si al naklon do poda.mamaSmurf je napisao/la:Ovu utakmicu je Amar morao postaviti taktiku naslijepo.Sada već zna s kim ima posla,pa mislim da će u drugoj utakmici sve izgledati bolje.Ja ne znam gdje su pojedini vidjeli kvalitetniju ekipu od Želje,osim ako je nabijanje lopte sa naprijed kvalitetnija igra.Mene je malo nervirao Savić sa bespotrebnim peljanjem lopte ,svaki put kad je tako izgubio loptu strah me je hvatao.Rezultat je taman,da se ne opustimo,a da imamo šanse u revanšu.
Od ovolikog broja kvazi strucnjaka samo si ti provalila da smo igrali na rezultat i da je bilo bitno ne primiti gol i bolje upoznati protivnika.
nedobog da je presivennime_tm87 je napisao/la:Grb je presiven, nije ljepljen(hvala Bogu).
sta je ovo ramicu se odlijepilo vecnime_tm87 je napisao/la:Grb je presiven, nije ljepljen(hvala Bogu).
mozes mislit,pojede me...ma ne interesuje me uopce,samo sam iznio svoje misljenje..meni se ne svidja, tebi da,i sta sadSarajlijaTM je napisao/la:hurem je izgleda kamuflirani HARE-hejter hahahahahaha
pa mu vokri sto a da me vidi babo ima vise lajkova![]()
![]()
![]()
i pregleda![]()
![]()
garant te to iznutra izjeda
i znas sta jos,ne samo da ce se pjevati kad repka bude igrala,nego ce to da nam bude i pjesma evrovizije![]()
![]()
![]()
btw-ima veze sa nama itekako,mi smo to patentirali i ponosimo se tim![]()
![]()
p.s.-nego reci nam za raju,ima li gdje hurmi pojeftino,tufahija,rahatlokuma itd.![]()
![]()
![]()
sve je prolazno,ali ŽELJEZNICAR OSTAJE!!!
hurem je napisao/la:mozes mislit,pojede me...ma ne interesuje me uopce,samo sam iznio svoje misljenje..meni se ne svidja,jer mislim da nije za tribina, tebi da,i sta sadSarajlijaTM je napisao/la:hurem je izgleda kamuflirani HARE-hejter hahahahahaha
pa mu vokri sto a da me vidi babo ima vise lajkova![]()
![]()
![]()
i pregleda![]()
![]()
garant te to iznutra izjeda
i znas sta jos,ne samo da ce se pjevati kad repka bude igrala,nego ce to da nam bude i pjesma evrovizije![]()
![]()
![]()
btw-ima veze sa nama itekako,mi smo to patentirali i ponosimo se tim![]()
![]()
p.s.-nego reci nam za raju,ima li gdje hurmi pojeftino,tufahija,rahatlokuma itd.![]()
![]()
![]()
sve je prolazno,ali ŽELJEZNICAR OSTAJE!!!
mozda je nekom cudno,ali meni je posle sarajeva najdrazi klub zeljo,i uvijek im zelim uspjeh,.,jer sve je to nasa BOSNA I HERCEGOVINA...i ne interesuje me sta ko misli... samo molim bez vrijedjanja..ne vrijedjam ni ja nikog..
peace
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], perodeformero, voltron30 i 40 gostiju.