[youtube][/youtube]
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ja nešto mislim da će nam Varane biti najbolje ovosezonsko pojačanje.Imam ga na FM-u i rastura iako mu je tek 20(mislim na FM-u 20
)Imam i Neymara u ekipi na FM-u nešto ga i neće,ali sreća pa mi je 3.napadač a još je i mlad Cavani i Higuain su puno bolji strijelci
Bilo bi fino da uzmemo Manua ne znam šta više odugovlače
Bilo bi fino da uzmemo Manua ne znam šta više odugovlače
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Real dogovorio uvjete ugovora s Neymarom
Prema pisanju vodećih španjolskih medija, čini se da se jedna od sapunica ljetnog prijelaznog roka približila kraju. Brazilski napadač Neymar (19) je milimetar do Real Madrida...
Marca, tako, piše da se predsjednik ''kraljevskog kluba'' Florentino Perez našao u Parizu s čelnicima Santosa i da je jedino neriješeno pitanje ostalo hoće li Neymar doći na Santiago Bernabeu već ovo ljeto ili tek u siječnju. Za ovo se drugo rješenje zalaže Santos koji bi želio imati talentiranog nogometaša u sastavu za Svjetsko klupsko prvenstvo.
AS navodi kako je Real dogovorio sve uvjete ugovora s Neymarovim agentom. Mladić bi trebao potpisati do 2017. godine, a u tom će razdoblju zarađivati pet milijuna eura godišnje. Re: Real Madrid C.F.
MOgo si text ubacitDesimaL je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
Igrači su se s treninga vraćali u vozilima za golf. U jednom je trenutku ženska osoba pokušala pretrčati stazu kojom su se kretala vozila, ali zbog nepažnje se zabila izravno u jedan od automobila. Udarac nije izgledao nimalo bezazleno. Vozač je nakratko zastao, ali je ubrzo produžio dalje, a Realovi su se igrači držali za glavu i u čudu gledali što se događa.
Zasad nema informacija o tome je li neoprezna pješakinja pretrpila ikakve ozljede.
Al kako momci samo produžiše .k"o da su MEssi-a udarili
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Murinjo vidi Koentraa kao zamenu za Kediru
Fabio Koentrao (23) igrao je u Benfici na poziciji levog beka, a isti zadatak ima u reprezentaciji Portugala.
Međutim, Žoze Murinjo je doveo mladog Portugalca jer je sposoban da igra na različitim pozicijama. "Posebni" pre svega želi da ga upotrebi kao alternativu za Kediru na poziciji zadnjeg veznog.
"Doneće nam mnogo agresivnosti na sredini terena. Pre svega mi je neophodan kao zamena za Kediru", naglasio je Murinjo.
Na prvim treninzima u SAD već se videlo da Koentrao mnogo više vremena provodi u veznom redu, u kojem su još Ćabi Alonso, Sahin, Kedira... Las nije otputovao u Ameriku i na korak je od odlaska iz Reala.
zanimljivo
Fabio Koentrao (23) igrao je u Benfici na poziciji levog beka, a isti zadatak ima u reprezentaciji Portugala.
Međutim, Žoze Murinjo je doveo mladog Portugalca jer je sposoban da igra na različitim pozicijama. "Posebni" pre svega želi da ga upotrebi kao alternativu za Kediru na poziciji zadnjeg veznog.
"Doneće nam mnogo agresivnosti na sredini terena. Pre svega mi je neophodan kao zamena za Kediru", naglasio je Murinjo.
Na prvim treninzima u SAD već se videlo da Koentrao mnogo više vremena provodi u veznom redu, u kojem su još Ćabi Alonso, Sahin, Kedira... Las nije otputovao u Ameriku i na korak je od odlaska iz Reala.
zanimljivo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad sam ja to rekao... taj mali moze igrati svaku poziciju na terenu.L-Train je napisao/la:Murinjo vidi Koentraa kao zamenu za Kediru
zanimljivo
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
http://www.as.com/futbol/video/segurida ... sftb_9/Ves" onclick="window.open(this.href);return false;
Drenthe ce najvjerovatnije u Feynord.
Drenthe ce najvjerovatnije u Feynord.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Sta ovo ovi na ss.ba kazu da bi Raul mogao u Dinamo
Pa kad bi dosao,isao bih pjeske do Zagreba gledat ga

Pa kad bi dosao,isao bih pjeske do Zagreba gledat ga
aBd,veceras ostat budan..
Evo moja pretpostavka:
I pol:
Iker
Ramos-Varane-Pepe-Nacho
Xabi
Coentrao-Kaka
Cr---------Callejon
Jesse
II pol:
Adan
Arbeloa-Carvalho-Albiol-Marcelo
Khedira
Ozill-Granero
Canales
Joselu-Benzema
Evo moja pretpostavka:
I pol:
Iker
Ramos-Varane-Pepe-Nacho
Xabi
Coentrao-Kaka
Cr---------Callejon
Jesse
II pol:
Adan
Khedira
Ozill-Granero
Canales
Joselu-Benzema
Jbt jesmo jaki još nema dosta igrača tu tu pa na svakoj poziciji imamo minimalno 2 super kvalitetna igrača na nekim i 3 pa i 4L_blancos je napisao/la:aBd,veceras ostat budan..
Evo moja pretpostavka:
I pol:
Iker
Ramos-Varane-Pepe-Nacho
Xabi
Coentrao-Kaka
Cr---------Callejon
Jesse
II pol:
Adan
Khedira
Ozill-Granero
Canales
Joselu-Benzema
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Steta sto je utakmica u 4 sata ujutro, bas sam imao cejf pogledati je, ovako dabogda izgubili jer igraju tako kasno
Moze li mi neko dati link za vecerasnju utakmicu?
hvala
hvala
Bit ce ovdje veceras linkovaMrShadow je napisao/la:Moze li mi neko dati link za vecerasnju utakmicu?
hvala
ako vec zelis udji na
fromsportcom.com
livescorehunter.com
Tu budu najbolji linkovi.
Ne izgubili, ma dabogda ih deklasirali, pozelio sam Real gledat, a oni vakoKiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Steta sto je utakmica u 4 sata ujutro, bas sam imao cejf pogledati je, ovako dabogda izgubili jer igraju tako kasno
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
[youtube][/youtube]
- anonymousHD
- Kontakt:
Ko će gledati tekmu ? 
Ako me Copa America ne smorianonymousHD je napisao/la:Ko će gledati tekmu ?
- anonymousHD
- Kontakt:
Mene nakon prvog poluvremena smorili, ured sam zasp'o.. Kontam da odspavam do 4h 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.