KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Ja zaista već pune dvije godine čekam da vidim malog Bešovića u sjajnom izdanju. Jednostavno čovjek koji je u 15-oj visok 219 i posjeduje kvalitet mi je ulijevao to samopouzdanje,medjutim jasno je da centri sporije sazrijevaju na taktičkim planovima pa valjda tek treba od njega očekivat ono najbolje. Mislim da je veliko pitanje da lI će Mitrović bit u kombinaciji za tim za iduću sezonu,veoma teško.
LARISSA RIQUELME!
-
- Kontakt:
@ slatinash Veseli je izjavio da ne bi imao ništa protiv da odigra za Partizan dok traje lock-out...ali ima još vremena do početka NBA...znaće se na vrijeme.
@ tagoe28 druže,mitrović nije više član....dobio je ispisnicu prije 10-tak dana....Biće Bešović dobar,samo mu fali takmičarskih utakmica i još koja kila mišića i biće dobar centar...Koliko čujem vrlo je vjerovatno da nam dođe i Dragičević iz Budućnosti,on je isto ekstra klasa.može igrat i 3,4 čak i 5 po potrebi,jer je jak ko konj.
@ tagoe28 druže,mitrović nije više član....dobio je ispisnicu prije 10-tak dana....Biće Bešović dobar,samo mu fali takmičarskih utakmica i još koja kila mišića i biće dobar centar...Koliko čujem vrlo je vjerovatno da nam dođe i Dragičević iz Budućnosti,on je isto ekstra klasa.može igrat i 3,4 čak i 5 po potrebi,jer je jak ko konj.

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Dragičević je stjena,jbg ne superstijena kao Peković
,ali je teškaš,što je najbitnije kvalitetan košarkaš. Njegov manjak je što nije klasična petica,stoga bi možda bilo neadekvatno,imajući u vidu da bi i Vesely man mogao ostat u još do kraja locka,ali dobro vidjećemo dug je ovaj prelazni rok i nadat se ponovo jednom jakom Partizanu uostalom na kakav smo navikli svih prethodnih godina.

LARISSA RIQUELME!
-
- Kontakt:
28TAGOE je napisao/la:Dragičević je stjena,jbg ne superstijena kao Peković,ali je teškaš,što je najbitnije kvalitetan košarkaš. Njegov manjak je što nije klasična petica,stoga bi možda bilo neadekvatno,imajući u vidu da bi i Vesely man mogao ostat u još do kraja locka,ali dobro vidjećemo dug je ovaj prelazni rok i nadat se ponovo jednom jakom Partizanu uostalom na kakav smo navikli svih prethodnih godina.
Bio bi on super pojačanje..potpisati ga na 2-3 godine....i osiguraš se...jak je,a pokretljiv,skočan..podjseća me na Robertsa

Dragicevic je puno losijeg kvaliteta od Robertsa. Ne moze da brani visocije petice od sebe, a u napadu nema vanjski sut. Nesto slicno kao Zarko Rakocevic. Samo nema Duleta da to sve fino uklopi to je problem.mnogo_smo_jaki je napisao/la:28TAGOE je napisao/la:Dragičević je stjena,jbg ne superstijena kao Peković,ali je teškaš,što je najbitnije kvalitetan košarkaš. Njegov manjak je što nije klasična petica,stoga bi možda bilo neadekvatno,imajući u vidu da bi i Vesely man mogao ostat u još do kraja locka,ali dobro vidjećemo dug je ovaj prelazni rok i nadat se ponovo jednom jakom Partizanu uostalom na kakav smo navikli svih prethodnih godina.
Bio bi on super pojačanje..potpisati ga na 2-3 godine....i osiguraš se...jak je,a pokretljiv,skočan..podjseća me na Robertsa
Mada, Dragicevic ima ponudu Spartaka SP, tako da vjerovatno ta opcija propada.
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 11 jul 2011, 06:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Besovic mi i dalje djeluje nespremno za seniorsku kosarku. Suvise mi je smusen nekako.28TAGOE je napisao/la:Ja zaista već pune dvije godine čekam da vidim malog Bešovića u sjajnom izdanju. Jednostavno čovjek koji je u 15-oj visok 219 i posjeduje kvalitet mi je ulijevao to samopouzdanje,medjutim jasno je da centri sporije sazrijevaju na taktičkim planovima pa valjda tek treba od njega očekivat ono najbolje. Mislim da je veliko pitanje da lI će Mitrović bit u kombinaciji za tim za iduću sezonu,veoma teško.
Onaj koji ima najvece sanse od ovih mladih je Bogdan Bogdanovic. On ima poene u rukama.
Nesto sam skeptican i po pitanju Miljenovica. Jer Partizan u zadnje vrijeme nijednog beka ne moze da izbaci kako treba.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ono sto je evidentno, a to je da ce neko od ovih mladih morati otici iz kluba na posudbu negdje. Nema potrebe za ovolikim brojem poluigraca. Danilovic i ostatak ekipe je pred velikim izazovom ove godine. Sta i kako napraviti.mnogo_smo_jaki je napisao/la:28TAGOE je napisao/la:Moram priznat fantastična vijest,presudio je razum Markanov.![]()
Dakle nije poput većine tek izgradjenih mladih igrača napustio zemlju i zarad para otišao u velike klubove,nažalost te pameti nisu bili Musli,Raduljica i još poprilično njih.Mi smo dobili veliko pojačanje u punom smislu te riječi,dakle fino je počeo ovaj prelazni rok,nadam se da će i stranci biti na nivou i da će biti nastavljena dominacija na svim nivoima i osvajanje trofeja.
Pravo pojačanje...imaćemo mi ove godine dobru ekipu...dosta smo podmladili,iako je ona uvjek poprilično mlada...ali ove godine pravu šansu će vjerujem da dobiju Lučić,Jaramaz,Bešović,Bogdanović,Miljenović,Đekić....pa najvjerovatnije i Anđušić iz Hemofarma kad potpiše...Sigurno ćemo gledati i dosta boljeg i zrelijeg Milosavljevića.Uz "matorce"Kecmana,Božića i Katića...dovesti još 2-3 kvalitetna pojačanja i ima da meljemo.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
fizikaner, nije kreativacmnogo_smo_jaki je napisao/la:@ neno ,šta misliš o Čakareviću?
prevedeno igra dobro radi svojih izvrsnih fizikalija, ali nedostaje tu kosarkaske inteligencije
ovo ja nabrzaka dok to neno ne raslozi na proste faktore

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Uz svo uvažavanje neno tvog košarkaškog znanja,ne slažem se u vezi poredjenja Dragićevića i Robertsa. Roberts je možda čovjek sa boljim fizikalijama,ali Dragićević je timski igrač,sa odličnim predispozicijama za 4.Isto tako ne sumnjam da se sjećaš kako je Roberts izgledao kada je tek došao u Partizan,Dule je tu puno uradio i iz njega izvukao maksimum,dakle za razliku njega Dragićević je u situciji prelaska možda i veće ime,naravno da je Roberts u ovom momentu daleko veće evro ime.neno#4 je napisao/la:Dragicevic je puno losijeg kvaliteta od Robertsa. Ne moze da brani visocije petice od sebe, a u napadu nema vanjski sut. Nesto slicno kao Zarko Rakocevic. Samo nema Duleta da to sve fino uklopi to je problem.mnogo_smo_jaki je napisao/la:28TAGOE je napisao/la:Dragičević je stjena,jbg ne superstijena kao Peković,ali je teškaš,što je najbitnije kvalitetan košarkaš. Njegov manjak je što nije klasična petica,stoga bi možda bilo neadekvatno,imajući u vidu da bi i Vesely man mogao ostat u još do kraja locka,ali dobro vidjećemo dug je ovaj prelazni rok i nadat se ponovo jednom jakom Partizanu uostalom na kakav smo navikli svih prethodnih godina.
Mada, Dragicevic ima ponudu Spartaka SP, tako da vjerovatno ta opcija propada.

A porediti Žarka Rakočevića i Dragićevića nije baš preporučljivo,Dragićević je košarkaš za razliku ovog drugog.
LARISSA RIQUELME!
Moras da shvatis jednu stvar. NLB i Euroliga su dva svijeta. Dragicevic je jednostavno covjek koji nije ni za 4 ni za 5, sto sam ti rekao. Roberts je itekako bio puno vece ime, i prije nego sto je dosao u Partizan. Pa Lorens je imao ugovor sa Olimpijakosom, doduse to se neslavno zavrsilo. Roberts kada je bio spreman i igro za Zvezdu pruzao je dobre partije, nekada cak i odlicne. Dule mu je samo nasao pravu ulogu, da hefta odbranu. Da bude klasicni korektor, da se siba u reketu. Da skuplja otpatke, i pogodi koji otvoreni sut. Drugacije je bilo u Buducnosti igrati a drugacije u Partizanu. Mislim da se puno boljih rjesenja na trzistu moze naci od Dragicevica. Nije za startera, a nije ni za klupe. Suvise je skup za uslove koje Partizan ima.Uz svo uvažavanje neno tvog košarkaškog znanja,ne slažem se u vezi poredjenja Dragićevića i Robertsa. Roberts je možda čovjek sa boljim fizikalijama,ali Dragićević je timski igrač,sa odličnim predispozicijama za 4.Isto tako ne sumnjam da se sjećaš kako je Roberts izgledao kada je tek došao u Partizan,Dule je tu puno uradio i iz njega izvukao maksimum,dakle za razliku njega Dragićević je u situciji prelaska možda i veće ime,naravno da je Roberts u ovom momentu daleko veće evro ime.
A porediti Žarka Rakočevića i Dragićevića nije baš preporučljivo,Dragićević je košarkaš za razliku ovog drugog.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Tip igraca koji je uvijek dobrodosao u Partizan. Ali realno je situacija takva da ce biti suvise fizikalaca, a premalo kreativaca . Usudit cu se i reci suvise ce biti (ne)kvaliteta. Bojim se da ce ove godine tek da izbije na povrsinu Vladino (ne)znanje i ziherastvo. Jer je prosle godine igrao samo na iskustvo i na oprobane varijante. Neke Perine minute je morao da dobije neko od klinaca.nerminh74 je napisao/la:fizikaner, nije kreativacmnogo_smo_jaki je napisao/la:@ neno ,šta misliš o Čakareviću?
prevedeno igra dobro radi svojih izvrsnih fizikalija, ali nedostaje tu kosarkaske inteligencije
ovo ja nabrzaka dok to neno ne raslozi na proste faktore
Prekida se kontinuirani rad. Zato je po meni ove godine veliki ispit pred Danilovicem, jer u TOP 16 da prodju imaju manje od 20 posto usudio bih se reci, u NLB ce biti isto guravo.
Zato ove godine treba sansu dati Bogdanovicu, Miljenovicu, pa mozda i Djekicu u nekoj varijanti. I poneku titulu zrtvovati.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Neno sve što si rekao manje više stoji,ali isto tako neke sitne stvari si zaboravio,Lorens kada je tek došao u Partizan nije imao neki naročit učinak,došao je iz kluba koji je bio pred gašenjem,ali u kom takodje nije briljirao. Naravno ono što je uradio u dresu Partizana je veličanstveno,kao i cijela ta generacija.
Što se ostalih stvari tiče,teško je očekivati da će šansu u tolikom obimu dobiti Miljenović,a nešto nisam siguran ni da će Djekić imati neku sjajnu minutažu,nekako je on stagnirao,očekivao sam od njega veću karijeru.
Što se prognoza tiče,Partizan je vječito razbijao te stereotipe i činio što bi Dule rekao čuda.Dakle, tih 20% su uglavnom bili i do sada kada je Partizan u pitanju,jer kad se pogledaju budžeti sve ti je jasno,iako ove godine će u njima možda i najmanja razlika biti,ali opet oni koje Partizan kantao svih ovih godina imaju desetak puta veće.
Što se ostalih stvari tiče,teško je očekivati da će šansu u tolikom obimu dobiti Miljenović,a nešto nisam siguran ni da će Djekić imati neku sjajnu minutažu,nekako je on stagnirao,očekivao sam od njega veću karijeru.
Što se prognoza tiče,Partizan je vječito razbijao te stereotipe i činio što bi Dule rekao čuda.Dakle, tih 20% su uglavnom bili i do sada kada je Partizan u pitanju,jer kad se pogledaju budžeti sve ti je jasno,iako ove godine će u njima možda i najmanja razlika biti,ali opet oni koje Partizan kantao svih ovih godina imaju desetak puta veće.
LARISSA RIQUELME!
jedina razlika izmedju lorensa u CZ i lorensa u partizanu je ustvari kao kod vecine igraca tih klubova, a to je 300% bolja fizicka pripremljenost igraca partizana sto je uvijek rezultiralo sa daleko manjim brojem povrijeda nego sto je to slucaj sa CZ28TAGOE je napisao/la:Neno sve što si rekao manje više stoji,ali isto tako neke sitne stvari si zaboravio,Lorens kada je tek došao u Partizan nije imao neki naročit učinak,došao je iz kluba koji je bio pred gašenjem,ali u kom takodje nije briljirao. Naravno ono što je uradio u dresu Partizana je veličanstveno,kao i cijela ta generacija.
tako kada god je lorens bio zdrav on je bio najbolji igrac CZ, ali to je bilo rijetkost
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Lorens je meni jedan od najomiljenijih igrača Partizana u poslednjoj deceniji...jeste da je stranac i da je igrao samo godinu,ali takva energija,takva požrtvovanost...svaka mu čast.
Pa sta sam ja rekao za Lorensa? Citas li ti uopste? Lorens kada je bio zdrav kod Karija, kidao je. Problem je bio sto je pola sezone proveo van parketa. Roberts je covjek koji te sezone kada je bio na parketu, Partizan je procentualno primao najmanji broj koseva u EL. Sibao se sa protivnickim peticama, sve radio. Mada zaboravljaju se neke stvari, npr. da je masio ono bacanje protiv Cibone u finalu, a onda igrao vrlo lose i protiv Olimpijakosa na F4. Te sezone kada je Lorens igrao u Zvezdi nije Zvezda bila pred gasenjem, ili si ti mozda zaboravio kako je ta serija uopce isla. Nakon 2 - 2 Rasic je prakticno sam dobio Zvezdu u petoj utakmici.28TAGOE je napisao/la:Neno sve što si rekao manje više stoji,ali isto tako neke sitne stvari si zaboravio,Lorens kada je tek došao u Partizan nije imao neki naročit učinak,došao je iz kluba koji je bio pred gašenjem,ali u kom takodje nije briljirao. Naravno ono što je uradio u dresu Partizana je veličanstveno,kao i cijela ta generacija.
Miljenovic mora da dobije sansu, ili da ode na posudbu jer na klupi ce samo da propada. Djekic je imao svoju sansu, ali je on smrsao strasno. Prosle godine na pripreme je dosao sa ukupno 86 kg

Sto se tice sansi Partizana, zivi bili pa vidjeli. Ne pratis ti ovo temu od kada je otvorena, i koliko ja simpatisem Duleta Vujosevica. Ali Dule je otisao, sada ce biti problem. Prosla godina je bila nesto drugo. Jovanovicu je ispunjena svaka zelja, sumnjam da ce i ove godine to da se desi.
Jerrels je sam kostao oko 400 000 - 450 000 dolara.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- drinin vuk
- Kontakt:
& " " уговор на " $ са ".
Она " & " " се % $,? " /,% $ $ су 50-50.
Све у ' " " са $ ? " су $ " ?,- $ странце " за $ $ $,? $ $ " " ". $ се % $ % ",на " " " све,у ? ' $ ". У ? " успјех поново топ 16.
Она " & " " се % $,? " /,% $ $ су 50-50.
Све у ' " " са $ ? " су $ " ?,- $ странце " за $ $ $,? $ $ " " ". $ се % $ % ",на " " " све,у ? ' $ ". У ? " успјех поново топ 16.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
"Veliki Nejt" kuburio sa kilogramima. U ugovoru postojala klauzula o težini koju nije poštovao. Da li će crno - beli tražiti finansijsku nadoknadu?
Partizan će kazniti Džejmsa Gista, iako on više nije član kluba, zbog narušavanja ugleda, nakon što je objavljeno da je bio pozitivan na marihuanu.
"Osramotio je klub, nije više naš član, ali reagovaćemo", potvrdio je predsednik Danilović.
Što se Nejtana Džavaija tiče situacija je drugačija.
Naime, Australijanac je već potpisao za Uniks, ali će Partizan izgleda tražiti odštetu jer je prekršio ugovor.
Postojala je klauzula po kojoj "Big Nejt" ne bi smeo da pređe 125 kg, a on je konstantno bio teži. Zbog toga bi crno - beli od svog bivšeg centra, koji i nije ostavio očekivani utisak prošle sezone mogli da traže obeštećenje.

LARISSA RIQUELME!
- drinin vuk
- Kontakt:
Ја ' ово " за " " $ $." % се & & " $ """.? % ',? $ $ ' & % $ - & " $. ? ' упознат,& $ су у " $ ",постоје разне врсте ? " $ у ",$ " $ $ " ?," $ се не " " $ уговор траје & на ' ' & ? $.? оно % " ¥ је $ је & " ? ' &,за % % '.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=531187" onclick="window.open(this.href);return false;
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BIHpatriota, ELDIABLO20, galia95, Google Adsense [Bot], Hightower, invincible1921, Kaunas i 40 gostiju.