Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
... ima jarane, one humoristične serije, odmorim ovo jada mozga uz njih, onda dr.house ima se šta pogledat
...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kako bolan imaš živaca gledati nešto sto puta,ja bolan utakmicu(snimak) ne gledam kad znam rezultat jbt nemam živacaharry_90 je napisao/la:
Pao si mi u ocima nakon ovoga
Feraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii živhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hary evo ti jedna pesmica da se iskupim
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Ima l' neko nesta efikasno za mrsavljenje 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
probaj s gladovanjem!Megamon je napisao/la:Ima l' neko nesta efikasno za mrsavljenje
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
... Daj ti meni efikasno za debljanje ( jedno 10-tak kila u mjesec dana ) ja ću tebi za mršanje
...
- Megamon
- Kontakt:
Sto vise mesa i slatka.Jesti cesto u fast foodu i piti stalno pivu.GunnerS je napisao/la:... Daj ti meni efikasno za debljanje ( jedno 10-tak kila u mjesec dana ) ja ću tebi za mršanje...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
@Legenda..Svi tvoji postovi su prijavljeni administraciji i nadam se da ce pravedno i pravovremeno reagovati..
... Nisam rokfelerMegamon je napisao/la:Sto vise mesa i slatka.Jesti cesto u fast foodu i piti stalno pivu.GunnerS je napisao/la:... Daj ti meni efikasno za debljanje ( jedno 10-tak kila u mjesec dana ) ja ću tebi za mršanje...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da hoce stalno reprizirati ove mućke, moram se patit na onom kanalu TVSA kad naletim po noci pogledam, nema bolje humoristicke serije od oveharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Legende,bolje da puste njih nego turska i meksicka s.ranjafaca kod Del Boya najjaca na 1:00
- legenda reala
- Kontakt:
E fala ti jarane ,ja mislio ti dobar ,a ti mi tako zabi nož u leđaever je napisao/la:@Legenda..Svi tvoji postovi su prijavljeni administraciji i nadam se da ce pravedno i pravovremeno reagovati..
To se nisam od tebe nado
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Pa hoce l' pasti kisa jednom ovoga ljeta?Muda mi moja prokuhase,sve sam zivo otvorio u kuci,skin'o se i opet se znojim.Ovo su nehumani uslovi.
legenda reala je napisao/la:E fala ti jarane ,ja mislio ti dobar ,a ti mi tako zabi nož u leđaever je napisao/la:@Legenda..Svi tvoji postovi su prijavljeni administraciji i nadam se da ce pravedno i pravovremeno reagovati..![]()
To se nisam od tebe nado![]()
![]()
Ti si svoje zavrsio sa onim prijetnjama na PP,a ja ma koliko bio dobar covjek,preko toga ne prelazim..Kad se vidimo,to cemo lijepo rijesiti,a ovako ne zelim vise ni najmanji kontakt..Hvala ti sto si ispao takav kakav jesi,stvarno hvala..
Nedaj se Hilmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Manijaci su uz tebeeeeeeeeeee

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Donnie Darko
- Kontakt:
mozel mi neko preporucit neko dobar filmski forum, na engleskom ili nasem jeziku 
... Hebiga, nabavi ventilator, mokar peškir preko i eto ti hladaMegamon je napisao/la:Pa hoce l' pasti kisa jednom ovoga ljeta?Muda mi moja prokuhase,sve sam zivo otvorio u kuci,skin'o se i opet se znojim.Ovo su nehumani uslovi.
Hocel ko sutra na terme? Da zna plivat i skakat i zajebavat se? 
Roger Federer the greatest of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Javi se Hilmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooever je napisao/la:legenda reala je napisao/la:E fala ti jarane ,ja mislio ti dobar ,a ti mi tako zabi nož u leđaever je napisao/la:@Legenda..Svi tvoji postovi su prijavljeni administraciji i nadam se da ce pravedno i pravovremeno reagovati..![]()
To se nisam od tebe nado![]()
![]()
Ti si svoje zavrsio sa onim prijetnjama na PP,a ja ma koliko bio dobar covjek,preko toga ne prelazim..Kad se vidimo,to cemo lijepo rijesiti,a ovako ne zelim vise ni najmanji kontakt..Hvala ti sto si ispao takav kakav jesi,stvarno hvala..
Nemoj se ljutiti bogati ,evo izvini ,ako sam te uvrijedioooooooooooooooooooooooo,
legenda reala je napisao/la:Javi se Hilmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Nemoj se ljutiti bogati ,evo izvini ,ako sam te uvrijedioooooooooooooooooooooooo,
[youtube][/youtube]
@ edo..<3
Samo moram napomenuti da je @Legenda jedan veliki covjek..Znaci,lik se poceo izvinjavati na sve,iako je zajebancija..Kad sretnes takve ljude na forumu,neke stvari ti se same kazu..Rijetki su ovakvi ljudi,ali bez ikakve ironije ili zajebancije 
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ljudi moji jel ovo najgore ja u Belgiji kod matere na odmoru zove me jaran kaze cura se napila vezara ne zna gdje je,a prije toga dobijam poruku od nje reci ocu da nisam pjana reci!!!
Hajd da sam dole al dje me ovdje snadje sunce ti
Hajd da sam dole al dje me ovdje snadje sunce ti
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina