P.S. Plisek je u Sparti radio ko sportski direktor

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pametno zborisVanBasten je napisao/la:Možda će zvučati preoptimistično, nerealno, drsko, i šta znam.
Ali mene Orebro uopšte ne brine. Dajem ruku samo da smo 10 dana prije dobili trenera i počeli s ozbiljnim radom i uigravenjem ekipe, uz još jednu jaku provjeru u prijateljskoj utakmici, da bi mi ovaj Orebro završili još jučer.
Možda pojedem ove riječi s maslom za sedam dana, ali imam takav utisak.
Neznam kakva je ekipa ta Izrealska al znam sigurno da nije kvalitetnija od Sparte ako je ekipa iz Praga ostala u istom sastavu kao prosle godine . U 1/8 finala su igrali s Liverpoolom nije to bio onaj stari LFC ali ipak to je ekipa koja bi prekucala mnoge Europske klubove a Sparta im je parirala cak su ih tesko i prosli . Tako da neznam bas , kako god tesko ce biti Zelji i Sarajevu naravno ako prodzu jer Sarajevo mora dobiti Orebra a oni se nece predavati to je sigurno a i Zelji nije lahak posao jer Sheriff je jaka ekipa i lagano ih moze uzeti tamo .Dylan Dog je napisao/la:Vjerujem da bi svaki navijac Zelje rado vam prepustio Izraelce,a uzeo Spartu za protivnika.
Prosle sezone u kvalifikacijama za l.prvaka isprasila ih je jedna Zilina,ubjedljivo je dobila u obje utakmice,a ista ta Zilina je u l.prvaka kasnije primila 10-tak golova u jednoj utakmici od Marseilla.
Sarajevo ima veliki sanse za prolaz.
Skup informacija koje ne daju nikakvu relevantnu sliku.Dylan Dog je napisao/la:Vjerujem da bi svaki navijac Zelje rado vam prepustio Izraelce,a uzeo Spartu za protivnika.
Prosle sezone u kvalifikacijama za l.prvaka isprasila ih je jedna Zilina,ubjedljivo je dobila u obje utakmice,a ista ta Zilina je u l.prvaka kasnije primila 10-tak golova u jednoj utakmici od Marseilla.
Slažem se i sve je to tačno, ali opet me strah nas samih. Općenito gledajući favoriti smo, sve je na našoj strani, samo me strah tog eventualnog gola da ne primimo, jer onda se dosta stvari mijenja. Nadam se prolazu i vjerujem da ćemo proći, ali ipak ne treba se opuštati i olako shvatiti Orebro. Hladne glave razvalit' ih pa onda **** mater Spartancima !VanBasten je napisao/la:Možda će zvučati preoptimistično, nerealno, drsko, i šta znam.
Ali mene Orebro uopšte ne brine. Dajem ruku samo da smo 10 dana prije dobili trenera i počeli s ozbiljnim radom i uigravenjem ekipe, uz još jednu jaku provjeru u prijateljskoj utakmici, da bi mi ovaj Orebro završili još jučer.
Možda pojedem ove riječi s maslom za sedam dana, ali imam takav utisak.
Ma hajde, uvijek su vasi protivnici tezi a drugima laksiDylan Dog je napisao/la:Vjerujem da bi svaki navijac Zelje rado vam prepustio Izraelce,a uzeo Spartu za protivnika.
Da ne bude nesporazuma,nisam ja navijac Zelje,ali kada igraju u Evropi,vatreni sam navijac svih nasih klubovaUPS je napisao/la:Ma hajde, uvijek su vasi protivnici tezi a drugima laksiDylan Dog je napisao/la:Vjerujem da bi svaki navijac Zelje rado vam prepustio Izraelce,a uzeo Spartu za protivnika.
Sarajevo ima veliki sanse za prolaz.![]()
. Tako se svojevremeno i Akranes 'radovao' kad je izvukao Zeljeznicar, zar ne
![]()
... mislim, ta rezonovanja 'ala familija Osim' mogu se prodati samo na grbavici
Ma znam ali mu simpaticno prezime.VanBasten je napisao/la:Ma Slepička je negdje 4 ili 5 izbor na poziciji napadača. Vjeruj.harishp je napisao/la:''Najopasniji''je bivsi purger Sle-picka
Ma,Plisek ih poznaje ko svoj djep a oni nemaju blage o Sarajevu.I tu bi mogla biti malecka prednost.
Biće da je tu samo da popuni brojku, pored Kadleca, Kveuekea, Kerića sumnjam da će se nadigrati. On i Lačny su tu radi reda
UPS je napisao/la:Ma hajde, uvijek su vasi protivnici tezi a drugima laksiDylan Dog je napisao/la:Vjerujem da bi svaki navijac Zelje rado vam prepustio Izraelce,a uzeo Spartu za protivnika.
Sarajevo ima veliki sanse za prolaz.![]()
. Tako se svojevremeno i Akranes 'radovao' kad je izvukao Zeljeznicar, zar ne
![]()
... mislim, ta rezonovanja 'ala familija Osim' mogu se prodati samo na grbavici
i prvo da vidimo ko ce proci dalje pa cemo onda pricati...
Te zasluge ja ne umanjujem. brkas namjerno kruske i jabuke, zasluge (iako nisu iskljucivo njihove kako ih vi prikazujete) ama bas nikakve veze nemaju sa 'filozofijom' o kojoj je bilo rijeci. Kad pogodis poentu javi se sljedeci put, slobodnonick je napisao/la: rezultat porodice Osim vidi se igranjem u evropi, skidanjem suspenzijeali sta ces mahalasi ne mogu podnijet tudji uspijeh, zavidnost jedan od velikih grijehova
UPS je napisao/la:Te zasluge ja ne umanjujem. brkas namjerno kruske i jabuke, zasluge (iako nisu iskljucivo njihove kako ih vi prikazujete) ama bas nikakve veze nemaju sa 'filozofijom' o kojoj je bilo rijeci. Kad pogodis poentu javi se sljedeci put, slobodnonick je napisao/la: rezultat porodice Osim vidi se igranjem u evropi, skidanjem suspenzijeali sta ces mahalasi ne mogu podnijet tudji uspijeh, zavidnost jedan od velikih grijehova
Trenutno korisnika/ca: budzak, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, Vanja8, Zeko87 i 36 gostiju.