FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 15 jul 2011, 16:56

Ma dobro je jbg,nek nije samo u pizdicima, nek smo fulili Ukrajince,ja sam nadao se Skotima,al sve je to tu u 5 deka,tako da nije moglo puno ni bolje,moglo je samo puno gore...ovako ok,sta je tu je,al da mi prodjemo Orebro,a za Cehe ima vremena

P.S. Plisek je u Sparti radio ko sportski direktor :) u sustini sta je tu je,Evropa je brate trece pretkolo,mi upali u neku grupu sve od zla oca od gore majke,nenosioci bili,tako da nismo mogli ocekivati neki sklj tim,i da nas je ovo kao iznenadilo i pogodilo,ok fina ekipa,nije bogu iza nogu...pa sta bude neka bude
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 jul 2011, 17:05, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 15 jul 2011, 17:03

Samo hrabro pa šta bude. Čuda su moguća i uz ovakvog trenera vjerujem da možemo napraviti iznenađenje. Iskreno, više se pribojavam Orebra iako znam da smo favoriti, ali taj naš mentalitet . . . Imamo dobar rezultat, ali samo jedan gol u našoj mreži može razjebati čitavu koncepciju igre. Imali smo takvih iskustava i vraćali smo se nakon primljenog gola(Cluj,Helsinborg), ali ipak ne bih volio vidjeti opet takvu situaciju i strepnju hoćemo li ga zabiti ili ne. Nadam se da ćemo pobijediti Orebra jer možemo se nadigravati sa njima. U ŠveCkoj nam je umjetna trava predstavljala problem, na Koševu to nije slučaj. Možemo, imamo sve na našoj strani. Uz puno Koševo i našu pjesmu do 3 pretkola i Sparte iz Praga.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 17:07

Možda će zvučati preoptimistično, nerealno, drsko, i šta znam.
Ali mene Orebro uopšte ne brine. Dajem ruku samo da smo 10 dana prije dobili trenera i počeli s ozbiljnim radom i uigravenjem ekipe, uz još jednu jaku provjeru u prijateljskoj utakmici, da bi mi ovaj Orebro završili još jučer.
Možda pojedem ove riječi s maslom za sedam dana, ali imam takav utisak.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 17:09

VanBasten je napisao/la:Možda će zvučati preoptimistično, nerealno, drsko, i šta znam.
Ali mene Orebro uopšte ne brine. Dajem ruku samo da smo 10 dana prije dobili trenera i počeli s ozbiljnim radom i uigravenjem ekipe, uz još jednu jaku provjeru u prijateljskoj utakmici, da bi mi ovaj Orebro završili još jučer.
pametno zboris

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 jul 2011, 17:14

Vjerujem da bi svaki navijac Zelje rado vam prepustio Izraelce,a uzeo Spartu za protivnika.

Prosle sezone u kvalifikacijama za l.prvaka isprasila ih je jedna Zilina,ubjedljivo je dobila u obje utakmice,a ista ta Zilina je u l.prvaka kasnije primila 10-tak golova u jednoj utakmici od Marseilla.

Sarajevo ima veliki sanse za prolaz.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 15 jul 2011, 17:17

Dylan Dog je napisao/la:Vjerujem da bi svaki navijac Zelje rado vam prepustio Izraelce,a uzeo Spartu za protivnika.

Prosle sezone u kvalifikacijama za l.prvaka isprasila ih je jedna Zilina,ubjedljivo je dobila u obje utakmice,a ista ta Zilina je u l.prvaka kasnije primila 10-tak golova u jednoj utakmici od Marseilla.

Neznam kakva je ekipa ta Izrealska al znam sigurno da nije kvalitetnija od Sparte ako je ekipa iz Praga ostala u istom sastavu kao prosle godine . U 1/8 finala su igrali s Liverpoolom nije to bio onaj stari LFC ali ipak to je ekipa koja bi prekucala mnoge Europske klubove a Sparta im je parirala cak su ih tesko i prosli . Tako da neznam bas , kako god tesko ce biti Zelji i Sarajevu naravno ako prodzu jer Sarajevo mora dobiti Orebra a oni se nece predavati to je sigurno a i Zelji nije lahak posao jer Sheriff je jaka ekipa i lagano ih moze uzeti tamo .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 17:24

Dylan Dog je napisao/la:Vjerujem da bi svaki navijac Zelje rado vam prepustio Izraelce,a uzeo Spartu za protivnika.

Skup informacija koje ne daju nikakvu relevantnu sliku.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 15 jul 2011, 17:33

VanBasten je napisao/la:Možda će zvučati preoptimistično, nerealno, drsko, i šta znam.
Slažem se i sve je to tačno, ali opet me strah nas samih. Općenito gledajući favoriti smo, sve je na našoj strani, samo me strah tog eventualnog gola da ne primimo, jer onda se dosta stvari mijenja. Nadam se prolazu i vjerujem da ćemo proći, ali ipak ne treba se opuštati i olako shvatiti Orebro. Hladne glave razvalit' ih pa onda **** mater Spartancima !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 15 jul 2011, 22:02

slika

Ako iko zna Spartu, to je ovaj gospodin!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 jul 2011, 22:07

Vjerujem da prolazimo Orebro sve i da primimo gol mislim da cemo im uvalit' najmanje 2 gola. 8-)

PS."NEHUMANI USLOVI NA KOŠEVU" :arrow:
Pohvale za redakciju portala SportSport.ba
Kritika koju treba shvatiti ozbiljno i u sto kracem roku angazovati nadlezne da se rijesi taj problem,
isto tako,imamo vremena do treceg pretkola postaviti odgovarajuce stolice na zapadnu tribinu.
F.K.SARAJEVO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 22:11

@BegaX

Istina, u posljednjoj utakmici s Spartom u potpunosti je nadmudrio Chovaneca trenera Sparte.
Kerić im je spasio bod, prije toga im poklonjen penal, doduše da je naš Mahmutović zabio dva čista zicera prije toga ne bi se imalo šta spašavat.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 jul 2011, 22:40

Ma hajde, uvijek su vasi protivnici tezi a drugima laksi :lol: :lol: . Tako se svojevremeno i Akranes 'radovao' kad je izvukao Zeljeznicar, zar ne :D :D ... mislim, ta rezonovanja 'ala familija Osim' mogu se prodati samo na grbavici

i prvo da vidimo ko ce proci dalje pa cemo onda pricati...
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 15 jul 2011, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 jul 2011, 22:44

UPS je napisao/la:

Ma hajde, uvijek su vasi protivnici tezi a drugima laksi :lol: :lol: . Tako se svojevremeno i Akranes 'radovao' kad je izvukao Zeljeznicar, zar ne :D :D ... mislim, ta rezonovanja 'ala familija Osim' mogu se prodati samo na grbavici
Da ne bude nesporazuma,nisam ja navijac Zelje,ali kada igraju u Evropi,vatreni sam navijac svih nasih klubova :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 15 jul 2011, 22:57

Je li moguce da se vrati Dzakmic na zim.? Ja vjerujem da je on samo otisao da zaradi malo para.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2011, 22:58

VanBasten je napisao/la:
harishp je napisao/la:''Najopasniji''je bivsi purger Sle-picka :mrgreen:
Ma,Plisek ih poznaje ko svoj djep a oni nemaju blage o Sarajevu.I tu bi mogla biti malecka prednost.
Ma Slepička je negdje 4 ili 5 izbor na poziciji napadača. Vjeruj.
Biće da je tu samo da popuni brojku, pored Kadleca, Kveuekea, Kerića sumnjam da će se nadigrati. On i Lačny su tu radi reda :mrgreen:
Ma znam ali mu simpaticno prezime.
Sve zavisi koga ce jos Sarajevo dovesti.Pojacanja mora biti,ili bi se magao desiti slucaj Borac.
ne mozes se uzdati u pliseka ako je kadar donekle tanak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jul 2011, 22:58

UPS je napisao/la:

i prvo da vidimo ko ce proci dalje pa cemo onda pricati...

rezultat porodice Osim vidi se igranjem u evropi, skidanjem suspenzije ;) ali sta ces mahalasi ne mogu podnijet tudji uspijeh, zavidnost jedan od velikih grijehova ;)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

K.B.
Kontakt:

Post Postao/la K.B. » 15 jul 2011, 23:00

Je li određena satnica igranja revanš utakmice i cijena karata ako neko zna? Hvala.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 jul 2011, 23:11

nick je napisao/la: rezultat porodice Osim vidi se igranjem u evropi, skidanjem suspenzije ;) ali sta ces mahalasi ne mogu podnijet tudji uspijeh, zavidnost jedan od velikih grijehova ;)
Te zasluge ja ne umanjujem. brkas namjerno kruske i jabuke, zasluge (iako nisu iskljucivo njihove kako ih vi prikazujete) ama bas nikakve veze nemaju sa 'filozofijom' o kojoj je bilo rijeci. Kad pogodis poentu javi se sljedeci put, slobodno

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jul 2011, 23:16

UPS je napisao/la:
nick je napisao/la: rezultat porodice Osim vidi se igranjem u evropi, skidanjem suspenzije ;) ali sta ces mahalasi ne mogu podnijet tudji uspijeh, zavidnost jedan od velikih grijehova ;)
Te zasluge ja ne umanjujem. brkas namjerno kruske i jabuke, zasluge (iako nisu iskljucivo njihove kako ih vi prikazujete) ama bas nikakve veze nemaju sa 'filozofijom' o kojoj je bilo rijeci. Kad pogodis poentu javi se sljedeci put, slobodno

nema tu poente,njihove uspjehe i rzultate vidimo na svim poljima ;) to sto ti zelis umanjit to je cisto tvoj problem
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 jul 2011, 23:20

I sta kaze veliki osim, ko je tezi sparta ili sherif?? bas me zanima, ipak je on... gigant za nase podneblje

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, Vanja8, Zeko87 i 36 gostiju.