Han!$;Lfc je napisao/la:
Dobrodošao Downing, YNWA
Joj jedva cekam pocetak sezone ma dobar posao su uradili jos lijevi bek i rijesiti se polovnjaka i to je to,i ja cu biti zadovoljan...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Han!$;Lfc je napisao/la:
Dobrodošao Downing, YNWA
o čemu ti toneutralan__ je napisao/la:Jel za Vas ne realno očekivati titulu ove godine ?
Rizah FejzicRizah je napisao/la:Ja samo vjerujem Ferinom izvoru, ovo ostalo je sve manje više vjerodostojno.
Koliko sam shvatio, na ovoj temi samo ja nemam dupli account
Jesam li ja dobro shvatio, Baines je bio naš igrač do 2007?
O Engleskoj Premier ligi.Pitanje za forumaše.QUARESMA 18<<< je napisao/la:o čemu ti toneutralan__ je napisao/la:Jel za Vas ne realno očekivati titulu ove godine ?
Zasto, imamo Kennya koji je navikao osvajati trofeje, imamo odlicne igrace.neutralan__ je napisao/la:Jel za Vas ne realno očekivati titulu ove godine ?
To me je zanimalo da čujem vaše mišljenje.I ja imam slično mišljenje.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zasto, imamo Kennya koji je navikao osvajati trofeje, imamo odlicne igrace.neutralan__ je napisao/la:Jel za Vas ne realno očekivati titulu ove godine ?
Ne vidim zasto ne ocekivati titulu.
Mislim da nije nerealno al da nas smatram glavnim favoritima to nikako iako se potajno nadam u dubini duse tom prvom mjestu(treba ga ganjat) al ja zadovoljan 2,3,4 pozicijom samo da se LP vrati.neutralan__ je napisao/la:Jel za Vas ne realno očekivati titulu ove godine ?
Rizah je napisao/la:Ja samo vjerujem Ferinom izvoru, ovo ostalo je sve manje više vjerodostojno.
Koliko sam shvatio, na ovoj temi samo ja nemam dupli account
Jesam li ja dobro shvatio, Baines je bio naš igrač do 2007?
treba ti nesto da budes konstantanJimmy from the hood je napisao/la:Ja imam 3 ili 4, yeeeebiiiiiga. Kad ne pijem bensedine poludim i pravi accounte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.