Prejak lik, eno zaljubio se u moju trebu kad sam mu je pokaz'o na msn, mo's mislit budaleever je napisao/la:Samo moram napomenuti da je @Legenda jedan veliki covjek..Znaci,lik se poceo izvinjavati na sve,iako je zajebancija..Kad sretnes takve ljude na forumu,neke stvari ti se same kazu..Rijetki su ovakvi ljudi,ali bez ikakve ironije ili zajebancije
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Hahahahahahahahahaahahahahhhahh,ne znam sta mi je veceras,k'o da nikad nisam pio..Vidi,uspio sam napraviti budalu od sebe cak i u virtuelnom svijetu
Placem.. 
- Megamon
- Kontakt:
ever je napisao/la:Hahahahahahahahahaahahahahhhahh,ne znam sta mi je veceras,k'o da nikad nisam pio..Vidi,uspio sam napraviti budalu od sebe cak i u virtuelnom svijetu![]()
Placem..
Hajd probaj stajati na jednoj nozi
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Toliko sam pozitivno raspolozen i pun neke pozitive,da bih mogao stajati i na cundari
Nisam puno popio,sto je najtuznije,ali valjda ova vrucina.. 
- legenda reala
- Kontakt:
Ljut sam na admina ,večeras je nešta raspoložen ,zeza se na svim temam ,jedino neće kod nas na chat da navrati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Ljut sam na admina ,večeras je nešta raspoložen ,zeza se na svim temam ,jedino neće kod nas na chat da navrati
To da mene banuje ?
DJESI ALFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAdrinin+vuk je napisao/la:Ђес & $,% те $.![]()
![]()
![]()
% " "?
Roger Federer the greatest of all time!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa čovjek ima pametnijeg poslalegenda reala je napisao/la:Ljut sam na admina ,večeras je nešta raspoložen ,zeza se na svim temam ,jedino neće kod nas na chat da navrati
drinin+vuk je napisao/la:Ђес & $,% те $.![]()
![]()
![]()
% " "?
Vuce,moj te po sred' cela puce,dje si ti?
- Megamon
- Kontakt:
ever je napisao/la:drinin+vuk je napisao/la:Ђес & $,% те $.![]()
![]()
![]()
% " "?
Vuce,moj te po sred' cela puce,dje si ti?
Sta i gdje si to pio
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nakon jedno 2 godine nisam imao sa kim izaci..Nevjerovatno,ali istinito..I kontam reko da uzmem koju pivu,da gledam cvajtu i jedna po jedna..Dalje znas.. 
Samo da javim da jos cijepam drva
Joj jesu tvrda majko draga.Ali jos malo pa nestalo 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Megamon
- Kontakt:
Al' stvarno je najgore kad nemas s kim da pijes,nema vece patnjeever je napisao/la:Nakon jedno 2 godine nisam imao sa kim izaci..Nevjerovatno,ali istinito..I kontam reko da uzmem koju pivu,da gledam cvajtu i jedna po jedna..Dalje znas..
@sekretaru
cuvaj drva da ne odu niz brdo.Da ih ne iskoriste oni kod pekare dole
ja sad razduzio one dvije dvolitre sarajevske.Megamon je napisao/la:Al' stvarno je najgore kad nemas s kim da pijes,nema vece patnjeever je napisao/la:Nakon jedno 2 godine nisam imao sa kim izaci..Nevjerovatno,ali istinito..I kontam reko da uzmem koju pivu,da gledam cvajtu i jedna po jedna..Dalje znas..![]()
@sekretaru
cuvaj drva da ne odu niz brdo.Da ih ne iskoriste oni kod pekare dole
Nesekiraj za drva nedam ih ni babu a kamoli pekari
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
@MegaMoj
Istina je to,ali veceras mi je tako fino ovo sjelo,da mi je cak i drago sto nisam izasao..Nesto mi je falilo,a nisam znao sta..Sad znam..Tisina,mir,pjesma,piva i to je to 
123456 je napisao/la:Samo da javim da jos cijepam drvaJoj jesu tvrda majko draga.Ali jos malo pa nestalo
dabogda ti sva izgorila nista da neostane od njih
Thomas Müller - Fußballgott
- legenda reala
- Kontakt:
Evo me Vuče jbt .kolko ti je trebalo da dođeš ,da bi nas i admin posjetio ,sad će i on ,on teeb prati na svakoj temi ,a možda dođe i Monolog ako nije pjan u kafani kakvojdrinin+vuk je napisao/la:Ђес & $,% те $.![]()
![]()
![]()
% " "?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako Bogdadon_burza je napisao/la:123456 je napisao/la:Samo da javim da jos cijepam drvaJoj jesu tvrda majko draga.Ali jos malo pa nestalo
dabogda ti sva izgorila nista da neostane od njih
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
Razvežite vas dvojica ,ja ću vas slušati i nadovezati ponekad ,ako šta budem imao
Nemoj mi Monologa ,dobar je on čojek ,valjda danas otišo na panonsko pa izgorio
Nemoj mi Monologa ,dobar je on čojek ,valjda danas otišo na panonsko pa izgorio
Danas slavi rodjendan najveci navijac Zenita na Balkanu 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: FCB1986, VensanKasel i 8 gostiju.