FK Radnik Bijeljina

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 jul 2011, 21:50

don_burza je napisao/la:
peksinna2 je napisao/la:Јања је ?! $ не $ " у "," у $,' " ? ? ? ' $.
% се ? " не $ се о & " пара,$ ' паре су $ је у " $. % се Јање " " " $ ' & вас " " наравно то је % ствар. $ ? је $ $ је ? у " "? " ? &",$ " " ? $ & у ",а " за $ је у $,? " се $ $ су " " ? $ тога.
da je selo ljudi bi organizovali koride i dovodili neku pjevaljku pod sator i tu bi trazili zabavu a ovako je Podrinje institucija za radnik
Janja ti isto tako moze biti i grad ;) .Imaju vise stanovnika od pola opstina u BiH.Ljudi su organizovani i zainteresovani za fudbal za razliku od vas iz Bijeljine.Sigurno si ti ljubomoran i tesko ti je sto je jedan klub Podrinje iz kako ti kazes jednog SELA Janje bolje organizovan i bolje finansijski stoji od Radnika.Barem ne izrazavaj svoju ljubomoru ;) .
Zadnja izmjena: FK Sarajevo, dana/u 05 jul 2011, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 04 jul 2011, 22:12

peksinna2 je napisao/la:Јања је ?! $ не $ " у "," у $,' " ? ? ? ' $.
% се ? " не $ се о & " пара,$ ' паре су $ је у " $. % се Јање " " " $ ' & вас " " наравно то је % ствар. $ ? је $ $ је ? у " "? " ? &",$ " " ? $ & у ",а " за $ је у $,? " се $ $ су " " ? $ тога.
Janja lijepi moj NIKAD nije bila selo,a opstina Janja je bila prije nego Bijeljina,dok nisu komunjare svoje prste umjesali,pa je dali Bijeljini. Ako nesto ne znas,nemoj se ziv bio petljati u to. Gdje si vidio selo sa 15 000 stanovnika? I jos nesto ako nisi znao.Cim Bijeljina dobije status grada,Janja preuzima opstinu,jer ima dovoljno stanovnika.Janja je uvijek bila specificna.Posto vidim da si neki dosljak u BN,pa da ti kazem,prije rata,su iz Bijeljine dolazili ljudi u Janju da gledaju Podrinje,jer nikad takve atmosfere nisu imali u Bijeljini.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 05 jul 2011, 20:47

' - се ". ? се $ " $ ",? ? је $ Јања " $ " - $ " $. ? је $ $ не " & тога % га " " " $ у ?,- & " " " " " су ? у ".

$ " " Јање,? то је ?,' " ту " $ је $ - $ $ $ је.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 jul 2011, 20:52

peksinna2 je napisao/la:' - се ". ? се $ " $ ",? ? је $ Јања " $ " - $ " $. ? је $ $ не " & тога % га " " " $ у ?,- & " " " " " су ? у ".

Dzaba je tako ti je to . Nevolimo ni mi Široki koji je isto tako u super polozaju zbog ratnih profitera ali su ljudi najbolje organizovani a imaju Varoš ako se tako moze nazvati !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 06 jul 2011, 10:17

A cuj bolida Podrinje da finansiraju ratni profiteri,evo grohotom se smijem.Kakvi crni profiteri,pa covjece Janja je prije rata bila najveca i najbogatija mjesna zajednica u BIH,a u ratu je sve popljackano i pokradeno,stadion od strane srpske uprave znaci prije preuzimanja kluba od starane Bosnjaka je bio u katastrofalnom stanju,bez struje i vode,a sad trenutno ima jedne od boljih svlacionica u ligi,na tribinama uradjene stolice,ograda nova uradjena.Kad su bosnjaci preuzeli klub je bio na ivici ispadanja iz trece lige,a sad smo hit prve lige RS-a,k.aramo Radnik taj gradski klub i kuci i na strani,moras znati jedno da vi nikad necete moci da volite Radni,kao sto volimo mi Podrinje jer smo mi rodjeni u Janji i zivimo za Podrinje,a vi ste doselili u Bijeljinu u ratu i to je to razlika.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 07 jul 2011, 16:16

& " " то $.Но не " " $ % & " " " ' " ".
$ не " $ " " " " ?.
" Наравно $ ' " $ јер не $ се ту о & ' " ? - о ' пуно ",' ",а ? " " " - % " " $ " су ? " ? рај ? 1992.,те " " ? " ""

$ $ се о $ " су ? " срања,- $ су за 20 $ " $ ? " $ " за &,а о " ' " $ " & $.
- - се $ ' вас " за отету заставу,тј. транс,па " на " ?,? вас ? $ $ су ' $ је ?? :lol:

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 07 jul 2011, 18:02

peksinna2 je napisao/la:' - се ". ? се $ " $ ",? ? је $ Јања " $ " - $ " $. ? је $ $ не " & тога % га " " " $ у ?,- & " " " " " су ? у ".

Mozes ti se smijati koliko hoces,ali smijati u svom neznanju,tvoja prica je zasnovana na mrznji prema Janji i nicemu drugom. Tvoje rjeci su bile da je Janja selo,na sta sam ti ja odgovorio,da nije i da nikad nece biti,nit je kad bila(kao sto sam reko,bila opstina prije Bijeljine),sad premotavas da nije grad,Janja je veca od mnogih gradova u BIH,da ne govorim povrsinski. Je li Bijeljina grad?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jul 2011, 19:47

Da ovaj @Peksim nije onaj @Bjeljinac.Cuj Janja i ratni profiteri i to o tome pise neko iz Bijeline.Ili vjerovatno dosljak,koji prije rata nije ni znao na kojoj je strani Bjeljina a kamoli Janja.
Ko o cemu ku-rva o postenju a vojnik o skracenju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 07 jul 2011, 23:07

Peksinna2@ Kako neko iz Janje moze bit ratni profiter,a protjeran sa svog ognjista,sve mu u ratu popljackano,pokradeno i ponekom zapaljeno,samo mi to objasni molim te.Hoces da kazes da su ljudi koji su porijeklom iz Janje,a zive u dijaspori ratni profiteri,budi siguran da nisu,jer Janja je bila jedno od bogatijih mjesta prije rata tako da smo samo mogli biti na steti svi mi Janjarci,a korist sigurno niko nije imao.I da ti odg za zastavu koja je ukradena,ako si bio na utakmici onda i znas kako je ukradena,prisunjao se momak ispod tribine i otrgao je,nasi kad su posli za njim policija na nase naletila i to je to.Posle toga vrh incidenta zvao ove nase da se smiri situacija,jer su neki clanovi incidenta koji idu u Janju u skolu dabili batine od ovih nasih,al jos to nije zaboravljeno nit oprosteno budi siguran.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 14 jul 2011, 00:35

Darko Nestorović novi je šef stručnog štaba Radnika, koji je na ovome mjestu naslijedio Nikolu Balu. Odlučnosti opštinskih vlasti da riješi ''enigmu'' oko renomea i reputacije fudbalskog kluba kakav je Radnik, najzad je na pomolu.
Javnost u Bijeljini očekuje od novog trenera mnogo ozbiljniji pristup u radu, te povratak u Premijer ligu BiH. Predsjednik IO semberskog prvoligaša u ostavci Dragan Perić, rekao je da će Skupština kluba koja je zakazana za 14. juli, otkloniti sve nedoumice oko rukovođenja klubom na kojoj će biti izabrano novo klupsko rukovodstvo.

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 15 jul 2011, 17:19

rebonja je napisao/la:Darko Nestorović novi je šef stručnog štaba Radnika, koji je na ovome mjestu naslijedio Nikolu Balu. Odlučnosti opštinskih vlasti da riješi ''enigmu'' oko renomea i reputacije fudbalskog kluba kakav je Radnik, najzad je na pomolu.
Javnost u Bijeljini očekuje od novog trenera mnogo ozbiljniji pristup u radu, te povratak u Premijer ligu BiH. Predsjednik IO semberskog prvoligaša u ostavci Dragan Perić, rekao je da će Skupština kluba koja je zakazana za 14. juli, otkloniti sve nedoumice oko rukovođenja klubom na kojoj će biti izabrano novo klupsko rukovodstvo.
$ потез,$ се $ - $ ове сезоне " " успјеха.

podrinje vor ever
Kontakt:

Post Postao/la podrinje vor ever » 15 jul 2011, 17:33

Radnik nikad u svojoj istoriji nije bio klub koga su navijači,građani u srcu nosili.To je klub interesnih grupa od kojih svaka vuče na svoju stranu.U ostalom sportski tim koji često igra i pred pedeset gledalaca bolje i ne zaslužuje.
Često u Janji vidim starije poklonike fudbala iz Dvorova,Bijeljine, Obarske ...kažu došli smo da vidimo pravu utakmicu.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 jul 2011, 00:40

podrinje vor ever je napisao/la:Često u Janji vidim starije poklonike fudbala iz Dvorova,Bijeljine, Obarske ...kažu došli smo da vidimo pravu utakmicu.
To je tako bilo i prije rata.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jan 2012, 00:35

Radnik se koliko toliko lepo pojacao za nastavak sezone.Gledam malopre vesti kad u sportskom prilogu desavanja u Bijeljinskom prvoligasu.Dosao je Nenad Kutlacic bivsi mladi reprezentativac BIH i dete Partizana koji je imao i zapazene INO avanture,danas 30-godisnjak ali moze pomoci.Stigao i Aleksandar Nikolic,napadac ne znam da li je jos uvek pod ugovorom sa Zeljom ili je sada igrac Radnika,te neki momak iz Gradacca,da li iz Zvijezde ili nekog drugog ne znam nisu rekli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 jan 2012, 09:26

Devil je napisao/la:Radnik se koliko toliko lepo pojacao za nastavak sezone.Gledam malopre vesti kad u sportskom prilogu desavanja u Bijeljinskom prvoligasu.Dosao je Nenad Kutlacic bivsi mladi reprezentativac BIH i dete Partizana koji je imao i zapazene INO avanture,danas 30-godisnjak ali moze pomoci.Stigao i Aleksandar Nikolic,napadac ne znam da li je jos uvek pod ugovorom sa Zeljom ili je sada igrac Radnika,te neki momak iz Gradacca,da li iz Zvijezde ili nekog drugog ne znam nisu rekli.
Kad budeš znao ime ili prezime napiši ;)

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 14 jan 2012, 11:56

Devil je napisao/la:Radnik se koliko toliko lepo pojacao za nastavak sezone.Gledam malopre vesti kad u sportskom prilogu desavanja u Bijeljinskom prvoligasu.Dosao je Nenad Kutlacic bivsi mladi reprezentativac BIH i dete Partizana koji je imao i zapazene INO avanture,danas 30-godisnjak ali moze pomoci.Stigao i Aleksandar Nikolic,napadac ne znam da li je jos uvek pod ugovorom sa Zeljom ili je sada igrac Radnika,te neki momak iz Gradacca,da li iz Zvijezde ili nekog drugog ne znam nisu rekli.
Nikolić je još pod ugovorom sa Željom!
Einigkeit und Recht und Freiheit

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2012, 14:36

Tako sam i mislio,ipak verujem da se on u Zelju nece vracati,nema on taj kvalitet da bi igrao na visokom nivou,za njega su maksimum klubovi u Prvoj ligi RS-a,eventualno ovi sto se bore za opstanak u PL BIH. ;)

@Sony pre ces ti doci do toga podatka jer ja sam ovo gledao na vestima,pokusao sam da proguglam koje dosao ali svugde se samo spominju Kutlacic i Nikolic. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 25 jan 2012, 00:27

Kad budeš znao ime ili prezime napiši ;)
Slobodan Đurović je došao iz rogatičke Mladosti. Aleksandar Majstorović vraćen iz Podrinja, dok je Nikolić iz Želje došao na pozajmicu u bijeljinski klub.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 20 feb 2012, 22:54

Radnik je doveo zaista dobra pojacanja,al fakat ovog Majstorovica sto ste od nas doveli,pa on kod nas nije imao mjesta,a kamoli u realno puno jacem Radniku,bukvalno dijete ne zna da trci.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 22 maj 2012, 21:34

Čestitke na očitom ulasku u PL mislim da nećete imati problema do kraja za plasman,a Bijeljina zaslužuje Premijer ligaša fin i velik grad,a i vrlo lijep,a i stadion nije loš. ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 26 gostiju.