baresi#6 je napisao/la:nije 35. nego 8. minuta zadnje kolo juve vodi 3-0 u sieni i
onaj gol cannavara čini mi se protiv cagliarija za 0-1 u 97. min igralo bi se čini mi se do sabaha sve dok juve ne bi dao gol. ja smijem desnu ruku dati da bi ekipa ovdje sa foruma izdržala do 8 min a da ne primimo 3 gola.
inače na ovavke priče šutim ali moram reagovati tako da šuplju priču mogu uvaliti balavcima koji prate fudbal 2 godine ali ne i meni jer znam šta sam vidio svojim očima. sry na offtopic

samo da znas koliko sam ja utakmica Milana upravo tako vidio, 93 minuta i jeeedannn nulaaaa
sezona farsopolia 200472005 Milan
Atalanta 1–2 Milan [hide]
Makinwa 73' Ambrosini 72'
Pirlo 90+4'
Milan 1–0 Cagliari [hide]
Serginho 90+2'
Milan 2–1 Lazio [hide]
Shevchenko 72'
Crespo 90+4'
Parma 1–2 Milan [hide]
Gilardino 68' Kaká 82'
Pirlo 90' (pen.)
Bologna 0–2 Milan [hide]
Shevchenko 84' (pen.)
Kaká 90+1'
eh et , nije da i vi niste cekali da prodje 90-ta pa da date gol, a niko vas nije izbacio u Serie B, ili jeste?? pa se vratili, al nema veze, utakmice nisu namjestane u Farsopoliu, sud tako rekao, nego ja nako ovo navodim, samo da se vidi kako male kontrukcije bez sadrzaja zacas mogu da bace sumnju, cisto radi poredjenja u vezi tvog posta oko Juventusa, kako se istom logikom moze bacit ljaga i na ostale
p.s. poredjenja radi ista sezona, jedina "kasna" pobijeda Juventusa je ova
Lazio-Juventus 0-1
0-1 Pavel Nedvěd (85)
EDIT: da ne bude da lazem ima jos ova Bologna-Juventus 0-1
0-1 Pavel Nedvěd (86)
eh sad ako cemo o sezoni 2005/06, nema potrebe, ta sezona je regularna, niti je dio Farsopolia, ali njen trofej je dio kazne i tako je uvucena u taj skandal
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.