FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 15 jul 2011, 20:19

Cvajta nam je spas,ako se mislimo rijesit ovih parazita u klubu.

Jos ako nas napusti Joguncic,male su sanse da sacuvamo premijerligaski status,nikog se ne dovodi,na probu dolaze igraci iz okolnih klubova,totalni raspad.

Samo da ne bude ko prije dvije godine,kada na polusezoni dolazi Glavas i par igraca da nas izvuku,opet se uvalit u ogromna dugovanja igracima.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 jul 2011, 20:31

Ma izvucemo se mi uvjek se izvucemo.

Samir Jogunčić
Kontakt:

Post Postao/la Samir Jogunčić » 15 jul 2011, 20:40

necu ja nigdje ko je to reko?

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 jul 2011, 20:44

FKR_1987 @ Gdje ti vidis u mom postu da ja spominjem bilo kakve zastave,a najmanje srpske i hrvatske,naveo sam ti primjer da delije imaju podgrupu "cetnici sever",a posle toga ti fino napisao da u odnosu na tu podgrupu i i uopste ima i normalnih ljudi navijaca Zvezde,pod to normalnih sam mislio,ljudi koji nisu zadojeni idejom velike Srbije i velicanju Cica Draze,Radovana i Ratka?Gdje si u mom postu vidio da ja kazem da treba vi da pjevate gazi sve cetnike??Uostalom zaboli mene neka stvar s kim ce Sloboda igrat prijateljsku.Hajd sad zdrao
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 jul 2011, 20:49

Samir Jogunčić je napisao/la:necu ja nigdje ko je to reko?
ma POCERAJ ti Joge u Janeze boli te ona stvar :mrgreen:
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 jul 2011, 21:34

harry_90 je napisao/la:Sad citam da je doslo do zahladjenje odnosa Adema Sabovica i oca od Amera Bekica,te je ovaj odlucio da predje u Zrinjski.
Poslije onoliko prilika koliko je dobijao da igra i gurao ga svugdje u juniorima kapitensku trakicu izvodjac penala i sve ostalo, mislim da je bilo nekog sranja inace ga nebi tek tako djaba pustio.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 15 jul 2011, 22:57

kupus army je napisao/la:FKR_1987 @ Gdje ti vidis u mom postu da ja spominjem bilo kakve zastave,a najmanje srpske i hrvatske,naveo sam ti primjer da delije imaju podgrupu "cetnici sever",a posle toga ti fino napisao da u odnosu na tu podgrupu i i uopste ima i normalnih ljudi navijaca Zvezde,pod to normalnih sam mislio,ljudi koji nisu zadojeni idejom velike Srbije i velicanju Cica Draze,Radovana i Ratka?Gdje si u mom postu vidio da ja kazem da treba vi da pjevate gazi sve cetnike??Uostalom zaboli mene neka stvar s kim ce Sloboda igrat prijateljsku.Hajd sad zdrao
Druze ti prvo i nisi iz Tuzle... to sto ste vi mozda nacionalisti tamo to je vasa stvar.. al svi ste vi ljubomorni sto jedino u Tuzli zive 3 naroda kao 1. I dobro mozda ima delija koji bi provocirali al kao sto si i naveo nisu svi isti...19 godina Zvezda i Sloboda nisu igrali i Sloboda je mozda jedini klub u BiH koji je ostao u dobrim odnosima s njima ..zasto vi svi fino ne **** sa Slobodinog foruma i brinete se za svoje klubove ?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jul 2011, 23:05

Moze kakav "linak" povodom saradnje,ja to nigde nisam procitao.

A vi planirate i prijateljsku sa nama,znaci mog'o bi Borovnica ponovo u kopacke. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 16 jul 2011, 06:06

Devil je napisao/la:Moze kakav "linak" povodom saradnje,ja to nigde nisam procitao.

A vi planirate i prijateljsku sa nama,znaci mog'o bi Borovnica ponovo u kopacke. :mrgreen:
Pazi da se ne ponovi 76 i 3:1 na marakani :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 jul 2011, 13:55

Pripreme: Sloboda danas protiv Gradine u Srebreniku

Fudbaleri tuzlanske Slobode danas će odigrati još jednu kontrolnu utakmicu, a protivnik im je ekipa Gradine iz Srebrenika. Šef Stručnog štaba, Ibrahim Crnkić u Srebrenik će povesti sve raspoložive snage. Utakmica je na programu za 18.30 sati.

Agonija Slobode: Igraju utakmice, jer nemaju gdje trenirati!

Agonija nekadašnjeg tuzlanskog sportskog brenda – FK Slobode, nastavlja se nesmanjenom žestinom.
Zbog neizmirenih plaća ekipa nije otišla na pripreme u Crnu Goru, gdje su bile ugovorene tri kontrolne utakmice.
Igrači i dalje ne mogu trenirati na glavnom igralištu Tušnja, pa su jučer, zahvaljujući pomoći GIPS-a i dobijenom mini autobusu, otišli u Bukinje i trenirali na stadionu Rudara.

Ekipa i dalje nema opremu, ni lopte, pa sve pozajmljuju od kadeta i juniora.
U nemogućnosti da redovno treniraju, Stručni štab svaki drugi dan ugovara gostovanja – kontrolne utakmice u drugim mjestima.
Tako će danas u 18,30 sati Sloboda igrati protiv Gradine u Srebreniku, u utorak su gosti Mladosti u Puračiću, u četvrtak odlaze u Veliku Obarsku kod Bijeljine, na turnir lokalnog kluba, a naredne subote u planu je nastup protiv Podrinja u Janji.

U Stručnom štabu se još nadaju isplati plaće, nakon čega bi, kako kaže Ibrahim Crnkić, odmah otputovali u Crnu Goru, gdje imaju plaćene pripreme.

Pokušaj da odobrovolje vd. predsjednika, Davuda Zahirovića iz Gračanice, da osigura novac za izmirenje dugovanja i normalan nastavak priprema za iduću sezonu, za sada nije urodio. Navodno, Zahirović traži da ga Skupština imenuje za predsjednika, pa će tek onda krenuti u osiguranje finansijskih sredstava!?

U Slobodi se već dugo ne zna ni ko pije, a ni ko plaća, a čudi inertnost općinskog načelnika Jasmina Imamovića i njegove brojne savjetničke svite, da uzmu stvar u svoje ruke i jednom za duže vrijeme riješe agoniju najstarijeg tuzlanskog sportskog kolektiva. (ri)

Sta cekaju vise sto Zahirovica ne imenuju za predsjednika ?

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 16 jul 2011, 15:09

Trreba da se sazove skupstina, to se i ocekuje ovih dana, mislim da je problem sto onaj Ekrem Ibric nije tu (valjda na godisnjem 8-) ) a on je neki fakator sta ja znam i on je odgovoran za sazivanje skupstine
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jul 2011, 15:19

classic je napisao/la:
Trreba da se sazove skupstina, to se i ocekuje ovih dana, mislim da je problem sto onaj Ekrem Ibric nije tu (valjda na godisnjem 8-) ) a on je neki fakator sta ja znam i on je odgovoran za sazivanje skupstine
Ekrem Ibrić je sekretar FK Slobode.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 jul 2011, 15:38

Ma ja on na godisnjem a Sloboda propada.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 16 jul 2011, 15:44

MakeTZ je napisao/la:Ma ja on na godisnjem a Sloboda propada.
Polako stim propadanjem ;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 jul 2011, 16:18

Ma necemo mi ispast to sam siguran 100% ali nije mi jasno da ljudi nemaju nikakve planove za buducnost, bitno je samo da se ostane u ligi a djaba bio prvi drugi ili treci kad nema licence, umjesto da se stvori neki plan dugorocni projekat ili slicno jedne godine jedno jedne godine drugo ovde nista, sve ne planski eto samo da se igra liga.

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 16 jul 2011, 17:14

kad je danas sa Gradinom imal sta od pojacanja valjda danas dolazi napadac

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 16 jul 2011, 17:38

ode i joge :cry:

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 16 jul 2011, 17:41

gdje u Srebrenik na utakmicu??????????

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 jul 2011, 18:21

Sta su ovo napali nam na Sarajku ( Sefika Sarajlica).

Navodno igraci,treneri i navijaci protiv njega jer stvara losu atmosferu u ekipi,sam sebe proglasio da je predstavnik kluba,uvijek je vodja puta,vrijedja igrace i trenere.

Igraci Slobode vise nece putovat na tekme ako Sarajka bude snjima u busu ..

Imao je fizicki sukob sa Denisom Karicem,Malkocevic mu zabranio ulaz u autobus,te da je Crnkicu u Slavonskom Brodu prijetio da ce ga nogirat sa mjesto sefa strucnog staba .. Sarajka : “Otjerao sam Glavaša, otjeraću i tebe!” :lol: heben lik ..

Sad ce se on registrovat na forum,i reci kako je sve ovo laz novinara iz tl.ba kao sto je to jedno vrijeme radio na fb grupi FK Sloboda Tuzla.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 16 jul 2011, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jul 2011, 18:33

U slobodi nikad dosadno, pa stvarno je bruka šta pojedinci rade vašem klubu, slično se dešavalo i nama...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.