RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- el-fighter
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Nema me 2 dana i odmah se pocne nesto desavati. Ekipa se vratila u Mostar iz Fojnice i pridruzila su nam se jos 3 igraca. Merzic je dosao iz Rusije (jel to onaj sto je igrao za repku), Spahc iz Zelje, te Okic se vratio nakon sto nije zadovoljio na probi. Siguran sam da ce ovi igraci dodatno ojacati nas igracki kadar i da cemo Francuzima pokazati barem malo bosanskog inata.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Merzic je strasan igrac samo da hoce ostati a to bi se trebalo znati za 5 dana hoce li ostati .
Samo jedan klub Velež Mostar
Vjerujte da bi vam Merzic i Bajro bili prava pojačanja
Bajro Spahic u Zelji nije imao puno šansi za igranje jer je bio povrijeđen duže vrijeme (lom noge) a i Amar je gurao Popovića cijelu sezonu..
[youtube][/youtube]
Bajro Spahic u Zelji nije imao puno šansi za igranje jer je bio povrijeđen duže vrijeme (lom noge) a i Amar je gurao Popovića cijelu sezonu..
[youtube][/youtube]
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- Crni gavran
- Kontakt:
Bajro Spahic je dobro igrao na zimskim pripremama Zelje, malo po malo i gol zabije. Mislim da se Velez super pojacao, od trenera pa do igraca. Mogli bi komotno ponoviti sezonu 2009/2010. Neka vam je sa srecom 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Spahić će nam biti posuđen ? Ili...
Uh, što bi dobro bilo da Merza ostane.
Who dares, wins !
radili se šta na pomoćnom terenu, ima li radnika?
- velez_mostar
- Kontakt:
Uz duzno postovanje prema nekim novim klubovima, nastalim juce, koji svake godine idu u Europu, ipak mislim da je vrijeme da klub sa tradicijom, jednim od najboljih i najbrojnijih navijaca u drzavi, napokon ode u Europu, da izbori taj plasman na euro scenu..i mislim da ce se to ove sezone i desiti.
Sretno Rodjeni!!!
Sretno Rodjeni!!!
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Borac 1926velez_mostar je napisao/la:Uz duzno postovanje prema nekim novim klubovima, nastalim juce, koji svake godine idu u Europu, ipak mislim da je vrijeme da klub sa tradicijom, jednim od najboljih i najbrojnijih navijaca u drzavi, napokon ode u Europu, da izbori taj plasman na euro scenu..i mislim da ce se to ove sezone i desiti.
Sretno Rodjeni!!!
Zrinjski 1905
Zeljeznicar 1921
Sarajevo 1946
Siroki Brijeg 1948
Leotar 1925
Velez 1922
U kojem svijetu ti zivis!?
Samo Velez postoji,ostalo je sve "bagra"!
PS:najbrojnijih je" gruba" rijec!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
Uz duzno postovanje onaj Velez sto je nasto 1922 vise ne postoji!!!Tako da kraj ovog Veleza mora ici godina 1991 ili 1992 !!!mostarskiplemic je napisao/la:Borac 1926velez_mostar je napisao/la:Uz duzno postovanje prema nekim novim klubovima, nastalim juce, koji svake godine idu u Europu, ipak mislim da je vrijeme da klub sa tradicijom, jednim od najboljih i najbrojnijih navijaca u drzavi, napokon ode u Europu, da izbori taj plasman na euro scenu..i mislim da ce se to ove sezone i desiti.
Sretno Rodjeni!!!
Zrinjski 1905
Zeljeznicar 1921
Sarajevo 1946
Siroki Brijeg 1948
Leotar 1925
Velez 1922
U kojem svijetu ti zivis!?![]()
Samo Velez postoji,ostalo je sve "bagra"!
PS:najbrojnijih je" gruba" rijec!
Idemo onda tvojom logikom , svi bi klubovi u BiH trebali nastati 1992 godine , jer nijedan klub nakon rata nije napravio nikakav uspjeh koji bi se mogao ikako mjeriti sa onim koji su ostvarivali Zeljo , Sarajevo i Velez u bivsoj Jugi . I po tvom klubovi slicni Sirokom Brijegu trebali bi staviti da su nastali 2000 i neke , tj. kad ste prvi put izasli u EuropuUz duzno postovanje onaj Velez sto je nasto 1922 vise ne postoji!!!Tako da kraj ovog Veleza mora ici godina 1991 ili 1992 !!!
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Nece.NeToBoLa je napisao/la:Spahić će nam biti posuđen ? Ili...
Bajri je istekao ugovor sa Željom ...vala mogli ste pokupit onog culuma i radovanovica, ako vam treba zadni vezni i lijevi bek ...eno nemaju klub cekaju ponudu.
Ne, zasto bih.NeToBoLa je napisao/la:To ti pokušavaš biti smiješan rumenko bosanski ?
Samo vam predlazem ..
Bivši igrač Veleža, Vlado Gudelj novi službeni predstavnik Celte iz Viga
Nekadašnji nogometaš mostarskog Veleža 45-godišnji Vladimir Gudelj, imenovan je novim službenim predstavnikom španskog drugoligaša Celte iz Viga...
Galicijski klub, čiji je dres nosio od 1991. pa sve do 1999. godine, taman uoči najboljih godina u historiji kluba, Gudelj će predstavljati od početka iduće sezone kao stalni član stručnog štaba. Sjedit će na klupi i odrađivati posao tehničkog sekretara. Pomagat će mu Delfin Alonso.
- Zadovoljan sam svojim novim zaduženjem. Mislim da će mi pomoći moje veliko iskustvo. Maksimalno ću se truditi što bolje obavljati vlastite dužnosti – rekao je lokalnim medijima Gudelj.
Nekadašnji napadač rođen u Trebinju treći je najbolji Celtin strijelac u Primeri sa 68 postignutih golova, te drugi najbolji u historiji kluba kad su golovi u bilo kojem od natjecanja u pitanju. Zabio ih je ukupno 94.
Nekadašnji nogometaš mostarskog Veleža 45-godišnji Vladimir Gudelj, imenovan je novim službenim predstavnikom španskog drugoligaša Celte iz Viga...
Galicijski klub, čiji je dres nosio od 1991. pa sve do 1999. godine, taman uoči najboljih godina u historiji kluba, Gudelj će predstavljati od početka iduće sezone kao stalni član stručnog štaba. Sjedit će na klupi i odrađivati posao tehničkog sekretara. Pomagat će mu Delfin Alonso.
- Zadovoljan sam svojim novim zaduženjem. Mislim da će mi pomoći moje veliko iskustvo. Maksimalno ću se truditi što bolje obavljati vlastite dužnosti – rekao je lokalnim medijima Gudelj.
Nekadašnji napadač rođen u Trebinju treći je najbolji Celtin strijelac u Primeri sa 68 postignutih golova, te drugi najbolji u historiji kluba kad su golovi u bilo kojem od natjecanja u pitanju. Zabio ih je ukupno 94.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
RodjEni BraTo
- Kontakt:
spahic ce najjvjerovatnije biti posudjennime_tm87 je napisao/la:Nece.NeToBoLa je napisao/la:Spahić će nam biti posuđen ? Ili...
Bajri je istekao ugovor sa Željom ...vala mogli ste pokupit onog culuma i radovanovica, ako vam treba zadni vezni i lijevi bek ...eno nemaju klub cekaju ponudu.
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
AKO mu je istekao ugovor sa Zeljom, kako ce biti posudjen ?RodjEni BraTo je napisao/la:spahic ce najjvjerovatnije biti posudjennime_tm87 je napisao/la:Nece.NeToBoLa je napisao/la:Spahić će nam biti posuđen ? Ili...
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Ma ko pije - ko placa - ko to zna
Bajro je onaj sto ga navijaci Zelje zovu "Haubica", ako se ne varam? Cuj Haubica, jadna ti majka, treba povecati onu mrezu iza gola
Ako Merzic ostane, ja pocinjem pjesmu: " onclick="window.open(this.href);return false;
Play up!
Bajro je onaj sto ga navijaci Zelje zovu "Haubica", ako se ne varam? Cuj Haubica, jadna ti majka, treba povecati onu mrezu iza gola
Play up!
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.