PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

DesimaL
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la DesimaL » 16 jul 2011, 17:35

juventus 0244 je napisao/la:
caNYOn94 je napisao/la:Samo da kazem da sam obaro sistem i da sam zaboravio sifru od starog profila a zaboravio sam sifu od msn-a. Stari nik mi je bio caNYOn a ovaj novi je caNYOn94 nadam se da nije problem neki ???????????
E vidite u vezi promjene nick-a (namjerno ili ne namjerno - nema veze) kako pravila kažu vi idete u isti koš kao i svi novi igrači, tako da će se možda desiti situacija da ćete igrati u 2. ligi u ovoj sezoni, da kasnije ne bi bilo zabune, meni je takodjer žao neki forumaša što će zbog ovog pravila morati ispaštati neki, ali ipak je to viša sila :D!
I sad je moguce da je odem u 2 ligu ?
Visca el Barça ! Mes que un club !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 jul 2011, 17:42

DesimaL je napisao/la:
I sad je moguce da je odem u 2 ligu ?
Ja mislim da je ono prije VILLA bio, a sad DesimaL :D?

Jedino ako nastaviš igrati sa starim profilom onda ćeš 90% igrati u prvoj ligi, jer mislim da si bio aktivan odavno, a sa novim sumnjam da bi mogao!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 jul 2011, 18:02

E ebiga kad moram u 2 ligu,haj nea veze.
Da bio je VILLA nick.

caNYOn94
Kontakt:

Post Postao/la caNYOn94 » 16 jul 2011, 18:03

juventus 0244 je napisao/la:
caNYOn94 je napisao/la:Samo da kazem da sam obaro sistem i da sam zaboravio sifru od starog profila a zaboravio sam sifu od msn-a. Stari nik mi je bio caNYOn a ovaj novi je caNYOn94 nadam se da nije problem neki ???????????
E vidite u vezi promjene nick-a (namjerno ili ne namjerno - nema veze) kako pravila kažu vi idete u isti koš kao i svi novi igrači, tako da će se možda desiti situacija da ćete igrati u 2. ligi u ovoj sezoni, da kasnije ne bi bilo zabune, meni je takodjer žao neki forumaša što će zbog ovog pravila morati ispaštati neki, ali ipak je to viša sila :D!
Onda necu ni igrati nikako !

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 jul 2011, 18:04

glupo vam je to..covjek zaboravio pass a bio redovan i sad mora u drugu ligu..nema smisla..PROTIV!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 jul 2011, 18:05

jasko_juve je napisao/la:glupo vam je to..covjek zaboravio pass a bio redovan i sad mora u drugu ligu..nema smisla..PROTIV!!!
Jbg,tako je i meni.
Odigro sam 2 sezone,ni jednu utakmicu nisam propustno,znaci ni jednu,pa moram u 2 ligu :(

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 16 jul 2011, 18:07

Tako je to i ja sam ovdje od pocetka pa idem u drugu ligu,sta ima vece kao da je bitno,samo nek se igra !
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

caNYOn94
Kontakt:

Post Postao/la caNYOn94 » 16 jul 2011, 18:08

jasko_juve je napisao/la:glupo vam je to..covjek zaboravio pass a bio redovan i sad mora u drugu ligu..nema smisla..PROTIV!!!
Tako je jasko prijatelju !!!!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 16 jul 2011, 18:09

Ako bih ja kojim slucajem (a necu vjerovatno) zavrsio u prvoj ligi,onda molim da se ubaci desimal umjesto mene,a ja da idem u cvajtu..Meni to nije bitno :)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 jul 2011, 18:13

ever je napisao/la:Ako bih ja kojim slucajem (a necu vjerovatno) zavrsio u prvoj ligi,onda molim da se ubaci desimal umjesto mene,a ja da idem u cvajtu..Meni to nije bitno :)
Ma ako budes u 1 ligi,nastavi igrati (naravno ako budes usao u 1 ligu)

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 16 jul 2011, 18:16

DesimaL je napisao/la:
ever je napisao/la:Ako bih ja kojim slucajem (a necu vjerovatno) zavrsio u prvoj ligi,onda molim da se ubaci desimal umjesto mene,a ja da idem u cvajtu..Meni to nije bitno :)
Ma ako budes u 1 ligi,nastavi igrati (naravno ako budes usao u 1 ligu)
Ma nije to bitno meni uopste,ako nekome mogu "pomoci" onda i hocu :)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 jul 2011, 18:17

Goalgetter je napisao/la:Popricacu sa kolegom, a slazem se sa ovim klubovima sto treba izbaciti, mada ja mislim da su Roma i Vilareal mozda prejaki za ovu listu klubova, ali vidjecemo jos.
moze roma ,roma je ko fiorentina tu negdje,villareal jest mal jaci(jest da imaju mal igrack kadar 11 samo i to je to al jaci su) ,treba izbacit ajax i dynamo k , jer npr fiorentina aston villa i ajax dinamo k nisu isti rang timovi ,bolje ubacit isto neke engleze slabije il sta znam shaktar
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

caNYOn94
Kontakt:

Post Postao/la caNYOn94 » 16 jul 2011, 18:20

Ali fakat je glupo to zaboravio sifru od starog profila i sad da samo radi toga idem u 2 ligu :O

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 16 jul 2011, 18:21

Ne moze se ubacivati ko kako hoce,sta vam je ljudi dragi .
Sad neku peticiju trazite kod admina haha ...

Izgubio si pasword novi nick-NOVI IGRAC ima to pravilo i tako je to . Ja sam bio banovan igrao sam i sta sad ,ne bunim se.Kao da je bitno 1 ili 2 liga,ici cemo kao u LP ili EL .

P.S Mail i vidi password ! Totalno smo neozbiljni !
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 jul 2011, 18:23

caNYOn94 je napisao/la:Ali fakat je glupo to zaboravio sifru od starog profila i sad da samo radi toga idem u 2 ligu :O
neznaju ljudi mozda si ubio onog starog canyona i sad igras umjesto njega :D :D :mrgreen: :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 jul 2011, 18:26

Odmah neku frku dižete, pa jedan od organizatora ove lige se ne buni, iako bi i njega ta moglo koštati, stvar je u tome što je admin to donio, a ja nemam namjeru glumiti istrazitelja i rjesavati slucaj do slucaja da utvrdim dali je neko banovan ili je namjerno promjenio nick. Pravila su takva i šta ja sad mogu tu, ako neko smatra da zbog toga treba da napusti ligi, ja mu ne mogu pomoći!

Drugo za svaku promjenu nick-a ste sami krivi, jel tako? Nije valjda da sam ja sad kriv ako je neko promjenio nick, šta ja mogu ako si zaboravio šifru, sam si kriv.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

caNYOn94
Kontakt:

Post Postao/la caNYOn94 » 16 jul 2011, 18:26

barca_87 je napisao/la:
caNYOn94 je napisao/la:Ali fakat je glupo to zaboravio sifru od starog profila i sad da samo radi toga idem u 2 ligu :O
neznaju ljudi mozda si ubio onog starog canyona i sad igras umjesto njega :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Jarane bolje da mi kaze ides u 2 ligu zato sto si "konj" :D :D a ne zato sto sam zaboravio sifru :o :o :o :o :o :o :o

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 jul 2011, 18:31

caNYOn94 je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
Jarane bolje da mi kaze ides u 2 ligu zato sto si "konj" :D :D a ne zato sto sam zaboravio sifru :o :o :o :o :o :o :o
et ja cu ti rec ides u drugu ligu zato sto si konj hehhehehh jel ti lakse :D :D sala :D

jbg takva su pravila ,sta ces ,budes prvi u drugoj ligi i neko odustane iz prve (a tih ce bit ) et te odma u prvoj ligi ha ya ;)

MES QUE UN CLUB !!!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 18:38

Jeli tko za utakmnicu???
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jul 2011, 18:39

Pravilo je doneseno zajedno sa adminom, tako da se zalite njemu, a ne nama sto se tice ovog pravila. Nazalost, tako je.

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.