FK Vojvodina
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
- Kontakt:
Re: FK Vojvodina
Hapoel je ovog leta ostao bez nekoliko najboljih igraca.
Osim spominjanog golamana Enyeme interesantno je da su Izraelskog vicesampiona napustili svi igraci koji su prosle sezone bili strelci u Ligi Sampiona.
Zahavi(koji se proslavio makazicama protiv Liona) je otisao u Palermo,Da Silva u Salcburg,Shechter u Kaiserslaurtern,Sahar u Auxerre itd.
Posle svih ovih odlazaka mozemo reci da je glavna zvezda izvaredni napadac Toto Tamuz koji je jedini standardni reprezetativac Izraela.
Na osnovu ovih podataka mozemo zakljuciti da sadasnja situacija mnogo povoljnija za nas nego sto je bila pre tri godine.
Mislim da je Vojvodina bolji tim i siguran sam da cemo izaci kao pobednici iz ovog dvomeca.
U suprotnom ni ne treba da ucestvujemo u Evropi.
Osim spominjanog golamana Enyeme interesantno je da su Izraelskog vicesampiona napustili svi igraci koji su prosle sezone bili strelci u Ligi Sampiona.
Zahavi(koji se proslavio makazicama protiv Liona) je otisao u Palermo,Da Silva u Salcburg,Shechter u Kaiserslaurtern,Sahar u Auxerre itd.
Posle svih ovih odlazaka mozemo reci da je glavna zvezda izvaredni napadac Toto Tamuz koji je jedini standardni reprezetativac Izraela.
Na osnovu ovih podataka mozemo zakljuciti da sadasnja situacija mnogo povoljnija za nas nego sto je bila pre tri godine.
Mislim da je Vojvodina bolji tim i siguran sam da cemo izaci kao pobednici iz ovog dvomeca.
Ja optimizma i velikih reci jbt,cuj ako ispadnu od Hapoela i ne trebaju da igraju u evropi.
Odavno nesta gluplje nisam procitao na ovome forumu,a velika je konkurencija moram priznati.
Toto Tamuz im glavni igrac.
Jeste ali kad igras FM.

Odavno nesta gluplje nisam procitao na ovome forumu,a velika je konkurencija moram priznati.

Toto Tamuz im glavni igrac.

Jeste ali kad igras FM.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Pa evropa se igra da bi se izbacivali timovi koji su negde tvoga ranga ili mozda nesto jaci,a ne timova poput Vaduca,Levadie i slicnih ekipa za koje se jedva moze reci da su profesionalne.
A lepo sam napisao kakva je situacija u Hapoelu, da su ostali bez pet najboljih igraca,dosad su doveli dve zamene pored kojih postoji znak pitanja da li mogu na pravi nacin da odmene predhodnike,za razliku od nas koji smo zadrzali kostur tima.
A sto se tice Tamuza on je prosle sezone bio najbolji strelac Izraelskog prvenstva,tako da slobodno mozes da se pokrijes usima.
I batali menadzer i slicne gluposti,to je cisto gubljenje vremena...
Za to vreme bi mogao da procitas neku knjigu...
A lepo sam napisao kakva je situacija u Hapoelu, da su ostali bez pet najboljih igraca,dosad su doveli dve zamene pored kojih postoji znak pitanja da li mogu na pravi nacin da odmene predhodnike,za razliku od nas koji smo zadrzali kostur tima.
A sto se tice Tamuza on je prosle sezone bio najbolji strelac Izraelskog prvenstva,tako da slobodno mozes da se pokrijes usima.

NAPRED VOŠA!U Novom Sadu ne kriju da su želeli da izbegnu Izraelce koji su im pre tri sezone očitali lekciju u Tel Avivu. Ipak, nada postoji.
Vojvodinu 90 minuta deli od trećeg kola, ali s obzirom na prednost protiv Vaduza niko ne sumnja da će Novosađani na megdan Hapoelu.
"Nismo želeli Izraelce, težak su rival. Ali, odradićemo skauting pa ćemo stvoriti jasniju sliku o rivalu", kaže trener Ristovski.
On će zajedno sa direktorom Pantelićem gledati rivala u prijateljskom meču u Austriji.
Pantelić je bio u timu koji je pre tri godina glatko poražen u Tel Avivu sa 3:0, u revanšu je Vojvodina možda i zaslužila pobedu, ostalo je 0:0, ali plasman Hapoela dalje nije dolazio u pitanje.
"Trebalo bi da bude drugačije, sada imamo jači tim i uz to smo iskusniji", smatra direktor Vojvodine koji i kao povoljnu okolnost navodi činjenicu da će Vojvodina revanš igrati kod kuće
A da pogledas sta sam ja juce pisao,upucen sam ja itekako dobro u kakvom je stanju Hapoel,da si procitao moj post od juce video bi sta mislim o njima,ali ne lako je odma' na prvu govoriti,da je Tamuz glavna uzdanica ekipe i smesno je govoriti,jeste on dobar napadac to stoji i da je prvi strelac lige i to stoji,ali glavna snaga tima lezi u veznom delu,to ako se nekada setis odgledati Hapoel i sam ces da vidis,do tada...Frantisek Planicka je napisao/la:Pa evropa se igra da bi se izbacivali timovi koji su negde tvoga ranga ili mozda nesto jaci,a ne timova poput Vaduca,Levadie i slicnih ekipa za koje se jedva moze reci da su profesionalne.
Da procitam neku knjigu...hmm koje tematike,fudbalske,sportske,ako mislis na to imam ih u svojoj kucnoj kolekciji koliko hoces,da malo pricamo o njima ?
Posto si ti navijac Vose ne bi trebalo da ti je problem da pricamo o knjigama Borivoja Mirosavljevica koji ih je napisao nekoliko o Vosi ili od Beljanskog "Pola veka sampiona",ili Todorovicevih "80 crveno-belih godina".Samo reci,kad vec hoces da pricamo o knjigama.
-
- Kontakt:
@ Devil
Znam kako igra Hapoel jer sam ih prosle sezone sezone gledao u Ligi Sampiona.
Kad je najace evropsko takmicenje u pitanju,uvek mnogo vise paznje obracam na te takozvane autsajdere jer me najbogatiji zapadnoevropski klubovi uopste ne zanimaju.
Upoznat sam karakteristikama u igri Hapoela tj da u veznom redu imaju sjajne tehnicare koji se istina ne mogu pohvaliti brzinom.
A ono sto bi opet naglasio je to da su ostali bez pet najboljih igraca(od toga dva najbitnija veznjaka Zahavi i Vermouth)i da to mora da se oseti u njihovoj igri.
Moram da priznam da mi je nejasno kako jedan tim tog ranga i koji je svakako mnogo bogatiji od nas dozvolio da mu odu pet najboljih igraca a pritom da se ne potrudi da dovede prave zamene.
No to je pozitivna stvar za Vojvodinu i tu vidim prednost za nas.
Sto se tice Tamuza,on se namece kao glavni igrac posle tih silnih gore navedenih odlazaka najboljih, no mozda nadolazeci mecevi pokazu nesto drugo sto dosad nisam video i sa cime jos nisam upoznat.
Sto se tice knjiga koje si naveo,sve ih imam i moram da priznam da sam pozitivno iznenadjen time da si ih procitao i da ih imas u kolekciji sa obzirom na tvoju navijacku opredeljenost.
Kad je najace evropsko takmicenje u pitanju,uvek mnogo vise paznje obracam na te takozvane autsajdere jer me najbogatiji zapadnoevropski klubovi uopste ne zanimaju.
Upoznat sam karakteristikama u igri Hapoela tj da u veznom redu imaju sjajne tehnicare koji se istina ne mogu pohvaliti brzinom.
A ono sto bi opet naglasio je to da su ostali bez pet najboljih igraca(od toga dva najbitnija veznjaka Zahavi i Vermouth)i da to mora da se oseti u njihovoj igri.
Moram da priznam da mi je nejasno kako jedan tim tog ranga i koji je svakako mnogo bogatiji od nas dozvolio da mu odu pet najboljih igraca a pritom da se ne potrudi da dovede prave zamene.
Sto se tice Tamuza,on se namece kao glavni igrac posle tih silnih gore navedenih odlazaka najboljih, no mozda nadolazeci mecevi pokazu nesto drugo sto dosad nisam video i sa cime jos nisam upoznat.
Sto se tice knjiga koje si naveo,sve ih imam i moram da priznam da sam pozitivno iznenadjen time da si ih procitao i da ih imas u kolekciji sa obzirom na tvoju navijacku opredeljenost.
Pustite vi to, nego kakva je situacija sa Bilbijom? 

-
- Kontakt:
Situacija sa Bilbijom je zabrinjavajuca.
Prepostavljam da bi za njega bilo najbolje da ode negde na pozajmicu jer ovde kod nas stagnira vec duze vreme.
Verujem da bi promena sredine pozitivno uticala na njega.
Bilo bi mi zao da propadne jer je za ovih godinu i po dana pokazao da je kulturan i miran momak koji nije sklon icidentima.
A naravno jos jedna pozitivna stvar je i to da je dete bratskog nam kluba.
Prepostavljam da bi za njega bilo najbolje da ode negde na pozajmicu jer ovde kod nas stagnira vec duze vreme.
Verujem da bi promena sredine pozitivno uticala na njega.
Bilo bi mi zao da propadne jer je za ovih godinu i po dana pokazao da je kulturan i miran momak koji nije sklon icidentima.
A naravno jos jedna pozitivna stvar je i to da je dete bratskog nam kluba.
-
- Kontakt:
Čuj naš Bilbija višak.
Šteta jbg,bar nek je Stevanović uspio,na kraju krajeva.Ne pratih Vojvodinu ove kvalifikacije,čujem da su dobili prvu,pa kakve su im šanse protiv ovih Izraelaca,hoće li se igrat u Novom Sadu,jesu postavljeni ti reflektori?

Šteta jbg,bar nek je Stevanović uspio,na kraju krajeva.Ne pratih Vojvodinu ove kvalifikacije,čujem da su dobili prvu,pa kakve su im šanse protiv ovih Izraelaca,hoće li se igrat u Novom Sadu,jesu postavljeni ti reflektori?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Ja ti kazem,Vosa ni u kome slucaju nije favorit protiv Hapoela,ja jos ne verujem da neko Vosu moze smatrati favoritom,uglavnom i ono sto sam procitao na vasem forumu gde za mene neocekivano svi prepustaju ulogu favorita Hapoelu sto je sasvim normalno,jer uvek se nadje neko tako kao ti otprilike da zato sto su im otisla petorica daje ulogu favorita Vosi i smatra smakom sveta ako ne prodju.Frantisek Planicka je napisao/la:@ Devil
A sto se tice navijacke pripadnosti nemam ja sa tim nikakvih problema,volim Zvezdu i Zelju,ali ne mrzim ni Partizan ni Vosu,ni Sarajevo,ni ostale klubove,ja trenutno u svojoj kolekciji imam 60-ak knjiga raznih tematika i svakakvih klubova evrope i sveta,a ubrzo cu da stignem do jos nekih.
-
- Kontakt:
@ Devil
Gde sam ja rekao da je Vosa favorit u nadolazecem mecu?
Naznacio sam da bi morali da iskoristimo to sto su Izraelci ostali bez petorice verovatno najboljih igraca i da ako to sada ne iskoristimo ne znam kad cemo.
U proteklih nekoliko godina ispadali smo cim bi naisli na jaceg rivala,i zato sada smatram da bi morali da iskoristimo sve prednosti koje nam se nude uoci ovog duela i da konacno eleminisemo protivnika koji ima veci rejting od nas.
Da su zadrzali proslosezonski sastav sanse bi nam bile vrlo male kao i uostalom bilo kom nasem klubu.
Naravno da nece biti smak sveta ako ispadnemo,jer Vosa (pa samim tim i ja kao njen navijac) je prezivala i mnogo teze udarce(jedan od njih je i ona pljacka iz nedavnog finala kupa),tako da ne bi bila katastrofa kad bi ispali.
I na kraju krajeva, mene ne zanima ko je favorit na papiru vec samo gledam teren.
Naznacio sam da bi morali da iskoristimo to sto su Izraelci ostali bez petorice verovatno najboljih igraca i da ako to sada ne iskoristimo ne znam kad cemo.
U proteklih nekoliko godina ispadali smo cim bi naisli na jaceg rivala,i zato sada smatram da bi morali da iskoristimo sve prednosti koje nam se nude uoci ovog duela i da konacno eleminisemo protivnika koji ima veci rejting od nas.
Da su zadrzali proslosezonski sastav sanse bi nam bile vrlo male kao i uostalom bilo kom nasem klubu.
Naravno da nece biti smak sveta ako ispadnemo,jer Vosa (pa samim tim i ja kao njen navijac) je prezivala i mnogo teze udarce(jedan od njih je i ona pljacka iz nedavnog finala kupa),tako da ne bi bila katastrofa kad bi ispali.
I na kraju krajeva, mene ne zanima ko je favorit na papiru vec samo gledam teren.
Frantisek Planicka je napisao/la:@ Devil
Evo gde si,ne secas se ni sta si napisao pre 5 postova.Mislim da je Vojvodina bolji tim i siguran sam da cemo izaci kao pobednici iz ovog dvomeca.

-
- Kontakt:
Hapoel je favorit na papiru zbog veceg rejtinga,ali smatram da smo ovom trenutku bolji tim iz razloga koje sam nekoliko puta navodio u prehodinim postovima!!!
Jel sad jasno???
I jel zabranjeno verovati u svoj tim i biti optimista???
Jel sad jasno???
I jel zabranjeno verovati u svoj tim i biti optimista???
Vojvodinu očekuje revanš za nekoliko dana protiv Vaduca koji bi trebalo da bude samo formalnost zbog dobrog rezultata iz Lihenštajna i pobede od 2:0. Uprava "stare dame" već uveliko radi na pripremama za narednog rivala, koji je neuporedivo jači, a to je Hapoel iz Tel Aviva.
- Igrali smo pre tri godine sa njima, ispali smo nakon poraza u Izrealu, pa smo i na neki način upoznati sa ekipom Hapoela. Imaju dobre navijače, prave lepu atmosferu na stadionu, ali sada se njihov tim dosta promenio. Ostali su u odnosu na ekipu iz prošle sezone bez petorice igrača, ali i dalje su jedan od najboljih klubova u svojoj zemlji - ističe za ****.RS Miodrag Pantelić, sportski direktor Voše.
Vi ste tada imali priliku da igrate protiv Hapoela.
- Da, sećam se te utakmice, oni su jednostavno u tom trenutku bili bolji i zasluženo su prošli dalje. Ipak, u kvalitete sadašnjeg tima ćemo se uveriti više sutra, kada u Grac gde se Hapoel priprema otputujemo trener Ljubomir Ristovski i ja. Gledaćemo njihov meč sa Hanoverom.
Navijači očekuju da se ekipa dodatno pojača pred susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
- Radimo na dovođenju još jednog napadača u tim. U pitanju je igrač iz Jelen Superlige Srbije i očekujemo ga do prvog susreta sa Izraelcima.
Pominjala se mogućnost da Džozef Kizito stigne u Novi Sad.
- Nema ništa od toga, jednostavno, prebukirani smo sa strancima, a imamo i dovoljno kvalitetne igrače na toj poziciji.
Čaršija bruji i o mogućem odlasku Daniela Mojsova u Partizan.
- Ništa zvanično nije stiglo iz Partizana, kao ni od bilo kog drugog tima iz Srbije kada je u pitanju reprezentativac Makedonije.

-
- Kontakt:
Vojvodina hoće Trivunovića
Reprezentativac iz OFK Beograda, za koga su interesovanje pokazali Sloboda, Jagodina, Novi Pazar i Hajduk, na meti i nekadašnjeg kluba
Veseljku Trivunoviću je istekao ugovor sa OFK Beogradom, ali reprezentativni vezista i dalje trenira i igra prijateljske utakmice u dresu “romantičara”.
Ponude dobija sa svih strana, ali sem Izraelaca, Poljaka i Turaka, Trivunovića bi voleli da vide i mnogi klubovi iz srpskoligaškog elitnog karavana u svojim redovima.
Posle zainteresovanosti čelnika Slobode Point Sevojno, Jagodine, Novog Pazara, kulskog Hajduka, poslednja je stigla iz kluba u kome je proveo dosta vremena, ali tada nije zablistao kao na Karaburmi.
Naravno, reč je o Vojvodini koja u reprezentativcu Srbije vidi igrača za što lakši i ubedljiviji put ka Ligi Evrope, piše "Sport".
Da li će doći do transfera i povratka Trivunovića u Novi Sad ostaje da se vidi jer ako “lale” žele da ga angažuju i licenciraju za Evropu onda moraju da realizuju transfer što pre.
Reprezentativac iz OFK Beograda, za koga su interesovanje pokazali Sloboda, Jagodina, Novi Pazar i Hajduk, na meti i nekadašnjeg kluba
Veseljku Trivunoviću je istekao ugovor sa OFK Beogradom, ali reprezentativni vezista i dalje trenira i igra prijateljske utakmice u dresu “romantičara”.
Ponude dobija sa svih strana, ali sem Izraelaca, Poljaka i Turaka, Trivunovića bi voleli da vide i mnogi klubovi iz srpskoligaškog elitnog karavana u svojim redovima.
Posle zainteresovanosti čelnika Slobode Point Sevojno, Jagodine, Novog Pazara, kulskog Hajduka, poslednja je stigla iz kluba u kome je proveo dosta vremena, ali tada nije zablistao kao na Karaburmi.
Naravno, reč je o Vojvodini koja u reprezentativcu Srbije vidi igrača za što lakši i ubedljiviji put ka Ligi Evrope, piše "Sport".
Da li će doći do transfera i povratka Trivunovića u Novi Sad ostaje da se vidi jer ako “lale” žele da ga angažuju i licenciraju za Evropu onda moraju da realizuju transfer što pre.
-
- Kontakt:
Pobedila Voša, slavio i Hapoel
18. JUL 2011. | 09:09 | IZVOR: SPORTSKE.NET
Pošalji komentar Komentari (1)
Vojvodina sa kombinovanim timom napunila Kikindu. Trener Ristovski i direktor Pantelić gledali meč između Hapoela i Hanovera.
Novosađani su izveli tim od rezervista, debitovao je novi golman Janošević, igrao je i pojačanje iz Šerifa Branković.
Završilo je 6:1 protiv Kikinde, tri gola je dao Mudrinski.
Trener Ristovski i direktor Pantelić su gledali Hapoel, narednog rivala (ako Vojvodina elimiše Vaduc što niko ne sumnja) u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Izraelci su savladali bundesligaša Hanover sa 2:1. Ako je suditi po izveštaju sa nemačkih sajtova, u prvom poluvremenu Hapoel je bio mnogo bolji rival.
POveli su golom Šimona u 12. minutu, Nemci su izjednačili preko Abdelaja četiri minuta kasnije da bi odlični Damar postavio konačan rezultat.
18. JUL 2011. | 09:09 | IZVOR: SPORTSKE.NET
Pošalji komentar Komentari (1)
Vojvodina sa kombinovanim timom napunila Kikindu. Trener Ristovski i direktor Pantelić gledali meč između Hapoela i Hanovera.
Novosađani su izveli tim od rezervista, debitovao je novi golman Janošević, igrao je i pojačanje iz Šerifa Branković.
Završilo je 6:1 protiv Kikinde, tri gola je dao Mudrinski.
Trener Ristovski i direktor Pantelić su gledali Hapoel, narednog rivala (ako Vojvodina elimiše Vaduc što niko ne sumnja) u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Izraelci su savladali bundesligaša Hanover sa 2:1. Ako je suditi po izveštaju sa nemačkih sajtova, u prvom poluvremenu Hapoel je bio mnogo bolji rival.
POveli su golom Šimona u 12. minutu, Nemci su izjednačili preko Abdelaja četiri minuta kasnije da bi odlični Damar postavio konačan rezultat.
-
- Kontakt:
Ristovski:''Rano je da se misli o Izraelcima!''
19. JUL 2011. | 11:14 | IZVOR: SPORTSKE.NET
Pošalji komentar Komentari (0)
Iz tabora ''lala'' poručuju da ne treba prerano otpisivati Vaduc i da nema opuštanja. Trajković povređen, Ađuru se vraća u ekipu. Ako se prođe, sledi veliki izazov.
Vojvodina je dobro odradila prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali iz stručnog štaba ne dozvoljavaju nikakvo opuštanje, posebno trener Ljubomir Ristovski.
Ukoliko prođu Vaduc, Novosađane čeka izuzetno težak rival iz Izraela, ali za sada, trener ne razmišlja o njima.
''Kada dođe vreme, pričaćemo o Izraelcima. U fokusu nam je revanš sa Vaducom i mislimo samo o tome. Imali smo priliku da uverimo da su baš kvalitetni. Vaduc nije za potcenjivanje i sa tim mišljenjem ulazimo u drugi meč'', kaže Ristovski.
Da li će mešati karte?
''Velikih promena neće biti. Trajković ima problem sa kolenom, a u tim se vraća Ađuru'', otkrio je on.
Hapoel iz Tel Aviva je bio na ''skeneru''. Oni su pobedili Hanover sa 2:1.
''Imali smo priliku da ih vidimo na delu i zaslužuju pun respekt. Uigrani su i biće to veoma ozbiljan ispit z nas. Sada nam je revanš sa Vaducom prioritet'', zaključio je strateg Novosađana.
Utakmica sa Vaducom, igra se u četvrtak na stadionu ''Karađorđe'' od 17 časova.
19. JUL 2011. | 11:14 | IZVOR: SPORTSKE.NET
Pošalji komentar Komentari (0)
Iz tabora ''lala'' poručuju da ne treba prerano otpisivati Vaduc i da nema opuštanja. Trajković povređen, Ađuru se vraća u ekipu. Ako se prođe, sledi veliki izazov.
Vojvodina je dobro odradila prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali iz stručnog štaba ne dozvoljavaju nikakvo opuštanje, posebno trener Ljubomir Ristovski.
Ukoliko prođu Vaduc, Novosađane čeka izuzetno težak rival iz Izraela, ali za sada, trener ne razmišlja o njima.
''Kada dođe vreme, pričaćemo o Izraelcima. U fokusu nam je revanš sa Vaducom i mislimo samo o tome. Imali smo priliku da uverimo da su baš kvalitetni. Vaduc nije za potcenjivanje i sa tim mišljenjem ulazimo u drugi meč'', kaže Ristovski.
Da li će mešati karte?
''Velikih promena neće biti. Trajković ima problem sa kolenom, a u tim se vraća Ađuru'', otkrio je on.
Hapoel iz Tel Aviva je bio na ''skeneru''. Oni su pobedili Hanover sa 2:1.
''Imali smo priliku da ih vidimo na delu i zaslužuju pun respekt. Uigrani su i biće to veoma ozbiljan ispit z nas. Sada nam je revanš sa Vaducom prioritet'', zaključio je strateg Novosađana.
Utakmica sa Vaducom, igra se u četvrtak na stadionu ''Karađorđe'' od 17 časova.
-
- Kontakt:
Na poluvremenu gubimo sa 0-1.
Gore od ovoga ne moze,nesto mora da se menja.
Neki igraci definitivno ne zasluzuju dres Vojvodine...
Gore od ovoga ne moze,nesto mora da se menja.
Neki igraci definitivno ne zasluzuju dres Vojvodine...
Ovo ili je namjesteno ili je Milinkovic ipak bio ubjedljivo najjaca karika Voshe prosle sezone... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Patim se ko Isus sa linkom a oni igraju skroz lose
Uprava napolje

Uprava napolje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.