Hasan Salihamidžić

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la geronimo » 10 jul 2011, 23:47

Goalgetter je napisao/la:@geronimo .. SportSport.ba objavio :roll:
:oops:
Et' vidiš šta je moj problem. Rijetko kad čitam vijesti sa portala (ne zato što nisu tačne info, nego više iz razloga što znaju često kasniti).
Kakogod, ja ovu vijest prvi put čujem. Znam da je još jučer poslijepodne otputovao za Minhen, kod Bayernovog doktora (Müller-Wohlfahrt) i da ga je on uputio u kliniku Tübingen, gdje je danas u poslijepodnevnim časovima operisan.
O pojedinostima samog zahvata možete ovdje pročitati: http://www.vfl-wolfsburg.de/50496+M55d9 ... witterfeed" onclick="window.open(this.href);return false;
Ugrađena mu je nekakva ploča sa 6 šarafa, te će mu u narednim danima staviti tkz. šinu.

Samo odsudstvo je još neizvjesno.
Vom Jäger zum Gejagten

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 10 jul 2011, 23:50

Znali ko kakvi su pregovori sa bracom i sa Sušićem , načuo sam nešto da se počelo pričati kako bi se braco vratio u repku...
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2011, 00:42

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Znali ko kakvi su pregovori sa bracom i sa Sušićem , načuo sam nešto da se počelo pričati kako bi se braco vratio u repku...
Ovakav, u ovom momentu sigurno ne moze pomoci.
Mozda naredni ciklus kvalifikacija a do tad ko ziv ko mrtav.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 11 jul 2011, 09:25

Omerbavarac je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Znali ko kakvi su pregovori sa bracom i sa Sušićem , načuo sam nešto da se počelo pričati kako bi se braco vratio u repku...
Ovakav, u ovom momentu sigurno ne moze pomoci.
Mozda naredni ciklus kvalifikacija a do tad ko ziv ko mrtav.
hasan nema drzavljanstvo bih, niti ga moze stec' bez da izgubi njemacko.. po svemu sudeci necemo ga nikad vise gledat' u zvanicnoj tekmi za bih... mozda u nekoj revijalnoj...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2011, 11:43

amho je napisao/la:
hasan nema drzavljanstvo bih, niti ga moze stec' bez da izgubi njemacko.. po svemu sudeci necemo ga nikad vise gledat' u zvanicnoj tekmi za bih... mozda u nekoj revijalnoj...
Imas li cime da mi to potkrijepis, jer nisam bas upoznat s tom situacijom?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 11 jul 2011, 12:12

amho je napisao/la:
Imas li cime da mi to potkrijepis, jer nisam bas upoznat s tom situacijom?
o tome se vec razglabalo milion puta, da bi dobio njemacko drzavljanstvo, morao se ispisati iz drzavljanstva BiH. To je uslov da bi stranac dobio njemacko drzavljanstvo.

evo sta sam nasao na jednom forumu:
Njemacka kao zemlja dozvoljava 10 godina da se ima dvojno drzavljanstvo. Nakon toga se moras odreci jednog.... on je izabrao njemacko radi djece i radi tog nema pasos i ne moze se reg za repku........

Eh sad, moguce je da se moze malo svercovati s tim, jer kod nas i kad se ispises iz drzavljanstva pretpostavljam da se moze na osnovu rodnog lista dobiti drzavljanstvo, poznavajuci nasu administraciju.

Ali opet, on nije neki anonimus i ako se odrekao drzavljanstva, tesko da bi svabama neopazeno proslo kada bi zaigrao za nasu repku, mogao bi onda imati strasnih problema.
A da je nekom baustelcu anonimusu poslo za rukom da ima oba drzavljanstva, uopste ne sumnjam.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 11 jul 2011, 15:49

Goalgetter je napisao/la:Salihamidzic van terena 3 mjeseca :shock: :shock: .. A 'ebo ga zivot :evil:

3 mjeseca se vrlo rijetko izostajalo za lom ruke.Ako je ova tvrdnja tacna znaci da je kod Hasana u pitanju jedna od najtezih vrsta prijeloma ruke.Koji baksuz od covjeka.Najcesce kada su prijelomi ruke u pitanju imobilizaciono sredstvo se nosi u roku od najmanje 3 sedmice do najduze 10 sedmica.
Chelsea F.C.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jul 2011, 00:59

Hasan je izisao iz bolnice, te ce ove sedmice poceti sa treninzima, najavio je Magath. Koliko ce morati jos pauzirati, nije poznato.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jul 2011, 10:03

Goalgetter je napisao/la:Hasan je izisao iz bolnice, te ce ove sedmice poceti sa treninzima, najavio je Magath. Koliko ce morati jos pauzirati, nije poznato.
Magath očekuje da se od sutra priključi ekipi. :D
Nego, je l' daleko od tebe ovaj Bad Kleinkirchheim? Da malo skokneš i pošalješ exkluzivu za naš portal. :P
Vom Jäger zum Gejagten

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jul 2011, 19:06

Salihamidzic dobio novi nadimak : Iron Man :mrgreen:

Trenirao je normalno sa ekipom, a kad su dosli na red sklekovi, on ih je radio jednom rukom :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jul 2011, 20:12

harishp je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Hasan Salihamidzic slomio ruku, jos nije poznato koliko ce faliti Wolfsburgu.
Upravo i ja pročitah. :roll:
Bolje mu je da ode u zasluženu peMziju, ovo bi moglo trajati dugo.
:roll: :roll: Pa nije rukometas niti golman.
Moze i sa gipsom igrati :mrgreen:
Da se sjetimo,sta smo onako malo prokabulili :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 jul 2011, 13:41

amho je napisao/la: hasan nema drzavljanstvo bih, niti ga moze stec' bez da izgubi njemacko..
Ko ti je ovu glupost rekao?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 jul 2011, 13:53

Pasodzigera je napisao/la:
amho je napisao/la: hasan nema drzavljanstvo bih, niti ga moze stec' bez da izgubi njemacko..
Angela Merkel licno :lol:

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 jul 2011, 13:56

AÐ_Official je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
Angela Merkel licno :lol:
Kao da Njemacka moze odlucivati,hoce li BIH svojim gradjanima dodjeljivati pasose,svakakvih komentara :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 17 jul 2011, 19:38

@ pasodzigera

i tebi je logika haman jaca strana... gdje sam ja to napis'o da ce njemacka odlucavat' o tome ko ce dobiti bh drzavljanstvo? u ovome sto si citir'o sigurno nisam..
Zadnja izmjena: amho, dana/u 18 jul 2011, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 18 jul 2011, 01:20

pa da nije djabe izgubio 4 godine u propalom klubu bilo bi mozda nesto od njega, ali ovako moze samo biti dobar za vukove, u reprezentaciji imamo trenutno bolje igrace ( naravno, borbenost Hasana je vjerujem kao i prije 5-6 godina, ali ipak nije vise to-to ) p.s. Ovo govorim bez obzira ima li ili ne pravo igrati za nas
15.10 - 15.06 ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jul 2011, 13:03

skyisthelimit je napisao/la:pa da nije djabe izgubio 4 godine u propalom klubu bilo bi mozda nesto od njega, ali ovako moze samo biti dobar za vukove, u reprezentaciji imamo trenutno bolje igrace ( naravno, borbenost Hasana je vjerujem kao i prije 5-6 godina, ali ipak nije vise to-to ) p.s. Ovo govorim bez obzira ima li ili ne pravo igrati za nas
Iskustvo Salihamidzica bi nam vrlo dobro doslo. Trenutno prakticki nemamo zamjenu za Mujdzu na desnom beku, tako da bi Braco mogao pomoc, ali sumnjam da on to zeli nakon toliko povreda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jul 2011, 13:25

Cartman je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:pa da nije djabe izgubio 4 godine u propalom klubu bilo bi mozda nesto od njega, ali ovako moze samo biti dobar za vukove, u reprezentaciji imamo trenutno bolje igrace ( naravno, borbenost Hasana je vjerujem kao i prije 5-6 godina, ali ipak nije vise to-to ) p.s. Ovo govorim bez obzira ima li ili ne pravo igrati za nas
Iskustvo Salihamidzica bi nam vrlo dobro doslo. Trenutno prakticki nemamo zamjenu za Mujdzu na desnom beku, tako da bi Braco mogao pomoc, ali sumnjam da on to zeli nakon toliko povreda.
Sta fali Vranjesu?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jul 2011, 13:33

BIHfan je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Sta fali Vranjesu?
Nista, ali nemoj mi sad rec da je i on bolji od Salihamidzica? Vranjes nema puno iskustva, i ne bi valjalo da sad slucajno moramo njega ubacit u Parizu. Uz to je njegova najbolja pozicija u sredini odbrane. Ali to ce se desit ako se Mujdza povrijedi, jer Salihamidzic se ne vraca. A niko to i ne moze trazit od njega, nakon toliko povreda je najvaznije da proba odigrat jos 2, mozda 3 sezone u Bundesligi i gotovo. ne trebaju mu dodatna putovanja i umaranje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.