FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
CUj lazo naso klub hhahahahahha 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prešao u prvaka Skënderbeu Korçë jesu se usrećiliSarajlijc@ je napisao/la:CUj lazo naso klub hhahahahahha
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Kad pocnu sad:
Hajde Ljazare
Hajde Ljazare
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Eja ljazare Eja ljazare Eja ljazare Eja ljazareGazi je napisao/la:Kad pocnu sad:
Hajde Ljazare
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
-
VisokoTM87
- Kontakt:
Real sa Nišavepretpostavljeni je napisao/la:Iskreno se nadam da ćete imati sreće koja vam je neophodna u Tiraspollu i doći do iduće runde,svaki bod na evro putu je važan,pa makar taj put i ne bio dug.![]()
Jer velikani kakvi su Željo,Radnički žive večno.
Mesic u izraelu
bajro u velezu
perak- lucko
lazar-Skënderbeu
Culum ????
Mirko???
krampeVisokoTM87 je napisao/la:Real sa Nišavepretpostavljeni je napisao/la:Iskreno se nadam da ćete imati sreće koja vam je neophodna u Tiraspollu i doći do iduće runde,svaki bod na evro putu je važan,pa makar taj put i ne bio dug.![]()
Jer velikani kakvi su Željo,Radnički žive večno.![]()
Mesic u izraelu
bajro u velezu
perak- lucko
lazar-Skënderbeu
Culum ????
Mirko???
- SarajlijaTM
Sta se zalite??? Jes nam prosla sezona bila gore dole,al je bila planski nastimana radi potpisa i nek prica ko sta hoce tako je i to je to,cao.
I meni su istom na svakoj utakmici i zeba i ostali znali zivce vaditi,pa sta,iskupili su se za sve zadnjom tekmom protiv serifa.i ZEBA JE NAS NAJBOLJI IGRAC TRENUTNO!!!
problem je sto su raja ocekivala previse nakon prve sezone sa osimom,koji je i sam rekao da je titula dosla prerano i da se tek gradi evropski zeljo,a ovi vikend navijaci hoce sve preko noci
krenulo je,svi smo vidjeli,treba ih podrzati i kad bude lose i dobro,da bi bilo jos bolje
p.s.-i ovi sto traze mane upravi,samno jedno pitanje.hocete li mozda onu upravu od prije par godina?
ne rise boga vam svi djuture,et vi ste pametniji i znate sta treba
p.p.s.-e sto se issmija sa ovim "HAJDE LJAZARE!!"

I meni su istom na svakoj utakmici i zeba i ostali znali zivce vaditi,pa sta,iskupili su se za sve zadnjom tekmom protiv serifa.i ZEBA JE NAS NAJBOLJI IGRAC TRENUTNO!!!
problem je sto su raja ocekivala previse nakon prve sezone sa osimom,koji je i sam rekao da je titula dosla prerano i da se tek gradi evropski zeljo,a ovi vikend navijaci hoce sve preko noci
krenulo je,svi smo vidjeli,treba ih podrzati i kad bude lose i dobro,da bi bilo jos bolje
p.s.-i ovi sto traze mane upravi,samno jedno pitanje.hocete li mozda onu upravu od prije par godina?
ne rise boga vam svi djuture,et vi ste pametniji i znate sta treba
p.p.s.-e sto se issmija sa ovim "HAJDE LJAZARE!!"
Pozz svim manijacima dobili ste jos jednog clana na forumu.
Dobrodošlicu želim.corotm87 je napisao/la:Pozz svim manijacima dobili ste jos jednog clana na forumu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Bianconeri1988
- Kontakt:
avlami97 je napisao/la:Dobrodošlicu želim.corotm87 je napisao/la:Pozz svim manijacima dobili ste jos jednog clana na forumu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bosnier je napisao/la:ZEBA JE XAVI !
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- fanatic1991
- Kontakt:
Xavi je ZebaAd0 je napisao/la:Bosnier je napisao/la:ZEBA JE XAVI !
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Zeba je Tucefanatic1991 je napisao/la:Xavi je ZebaAd0 je napisao/la:Bosnier je napisao/la:ZEBA JE XAVI !![]()
http://www.fkzeljeznicar.com/klub/trofeji" onclick="window.open(this.href);return false;
fali kup 2010/2011
fali kup 2010/2011
NO PYRO NO PARTY
Moraju zivjeti vjecno kada ih je raja srcem osnovala,i vi mi imamo to tuzno polufinale kupa Uefa sjecam se ko danas i vaseg poraza od Hamburga 1981/82 izbacili ste napolija i Fejnorda prije toga mislim.Imali ste stvarno dobrih igraca Pantelic,Drizic,Binic,Beganovic,Piksi,Rincic,Halilovic i jos mnogi drugi dobro je sjetiti se lijepih vremena.Pozdrav i da se vratite na stare staze.pretpostavljeni je napisao/la:Iskreno se nadam da ćete imati sreće koja vam je neophodna u Tiraspollu i doći do iduće runde,svaki bod na evro putu je važan,pa makar taj put i ne bio dug.![]()
Jer velikani kakvi su Željo,Radnički žive večno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
avlami97 je napisao/la:Dobrodošlicu želim.corotm87 je napisao/la:Pozz svim manijacima dobili ste jos jednog clana na forumu.
FKŽ !
savrseno pojacanje.mostarskiplemic je napisao/la:Zeljeznicar je zainteresiran za bivseg igraca Zrinjskog Mladena Zizovica!
Kako je poslo pola ekipe Zelje ce bit iz Zrinjskog,Smajic,Selimovic,Markovic mozda Zizovic...
zizovic je meni i najbolji od nabrojanih, a vezna Savic, Zizovic, Zeba, Smajic, Selimovic izgleda predobro!!!magic je napisao/la:Kako je poslo pola ekipe Zelje ce bit iz Zrinjskog,Smajic,Selimovic,Markovic mozda Zizovic...
meni je ovaj savić bezveze igrač ima neki osječaj za gol ali na poziciji na kojoj on igra misli da nam treba igrač koji ima puno bolje tehniku i pregled igre.Možda je stančeski lošiji u defanzivi ali je izmislio fudbal za savića.Ješe trenira sa olimpikom.bablaz je napisao/la:zizovic je meni i najbolji od nabrojanih, a vezna Savic, Zizovic, Zeba, Smajic, Selimovic izgleda predobro!!!magic je napisao/la:Kako je poslo pola ekipe Zelje ce bit iz Zrinjskog,Smajic,Selimovic,Markovic mozda Zizovic...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.