Fujpretpostavljeni je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:![]()
Kakav si po pitanju stranih klubova ?
Što se stranih tiče,tu su tri jedina u srcu: Notthingam Forest,Chievo Verona,Athletic Bilbao.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Fujpretpostavljeni je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:![]()
Što se stranih tiče,tu su tri jedina u srcu: Notthingam Forest,Chievo Verona,Athletic Bilbao.
Fuj si i ti po pitanju domaćihSarajlijc@ je napisao/la:Fujpretpostavljeni je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:![]()
Što se stranih tiče,tu su tri jedina u srcu: Notthingam Forest,Chievo Verona,Athletic Bilbao.![]()
Sarajevo i Dynamo Dresdenpretpostavljeni je napisao/la:Zašto fuj?
Notthingam ti je klub velike istorije,druga je stvar što ih uništi kapitalizam.To je sveto ime u Engleskoj. Chievo volim zbog njihove istorije,nemaju navijača ni u pola kao Verona,imaju nadimak leteći magarci,zbog čuvene opklade,dok je Athletic klub koji ima principe od kojih ne odstupa.
Ko su tebi omiljeni?
Pratim dosta nego slaba vam ona braca nabusi ih fljamurtaripretpostavljeni je napisao/la:Pretpostavljao sam![]()
Jbg ja te nemce nešto naročito ne pratim,al recimo volim timove tipa Karlsruhe,Monchengladbach i Union Berlin. Već koliko ti pratiš fudbalsku ligu Srbije?
p.s. Kad se samo setim duela Sarajeva i Radničkog na Čairu i Koševu.....![]()
Nema više ništa od toga ,šta god kome treba ja moram riješavati probleme i pomagati ljudima ,a niti sam moderator niti admin ,e neću više .harry_90 je napisao/la:@pretpostavljeni
Dobrodosao ,ako sta ne znas,samo se obrati @legendi reala,i sve ce ti biti objasnjeno
Đeću ba ja za moderatora ,gdje god bi se kaka diskusija razvila i ja ka moderator bi trebo da brišem postove,ne ne ja više volim upasti i malo podjebavati neke forumašeharry_90 je napisao/la:Tebe za moderatoranemoj me nasmijavat .
Lijepo od tebe sto se uvijek ponudis da pomognes,vidi se da imas dusu,nisi nadrdan kao neki forumasi. Malo je danas takvih kao ti u ova zlobna vremena,koji ce te prije zeznuti nego pomoci,ali eto ti si ostao svoj.
Citiracu jednog velikog gospodina sa ovog foruma :
@Citizen_X : Alal vera šinko![]()
jesil ih slozio123456 je napisao/la:E raja ja iscijepao drva.Sutra festa.Svi ste pozvani.Bujrum
Jesi to ti il me oči varaju ova sparina pa nisam siguranmelanholicar je napisao/la:Pozdrav Bosanci,pozdrav Hercegovci,šta se čini,kako se preživljava ova sparina,ovo meteorološko čudo koje je uspjelo za 8,9 stepeni više u odnosu na prosjek iz sviju nas istjerati sve moguće količine znoja?
LBJlegenda reala je napisao/la:Đesi Melanholičaru ,jel to kiša pa ti prekino radove i došo do kompijutera da nam se malo javiš![]()
Evo kod nas kiša pada ,a jes bilo vrućo ovih dana nenormalno![]()
Opet se prozivam u neke organe ,neću više ništa da radim ,dok ne dobijem funkciju admina ovdje ,neću moderator da budem ,hoću admin![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, TefalTava i 14 gostiju.