a šta ćemo mi koji smo 2. srednje bili još nekad davno u 20. vijeku. a bolila nas briga za matematiku, a posebno za logaritamske jednačine?
Forum
Re: Forum
to bi tebi odgovaralo, jer si i sam 2. srednje.
a šta ćemo mi koji smo 2. srednje bili još nekad davno u 20. vijeku. a bolila nas briga za matematiku, a posebno za logaritamske jednačine?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ja sam treciPasha je napisao/la:to bi tebi odgovaralo, jer si i sam 2. srednje.![]()
![]()
![]()
Sto si bjez'o, sad ispastaj, misljenja sam da admin zna matematiku, ipak je to admin
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ma da,to ako neko ne zna matis,odmah nije ni za sport.Pa jbt je li ovo filozofski i matematicarski ili sportski forum.Ja prvi ne bih znao to resiti. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
E moj Stefko, pa znas li bar trigonometriju il' da te preko stele ubacimo?Devil je napisao/la:Ma da,to ako neko ne zna matis,odmah nije ni za sport.Pa jbt je li ovo filozofski i matematicarski ili sportski forum.Ja prvi ne bih znao to resiti.
Roger Federer the greatest of all time!
Pa vi i uništavate ovaj forum tim što predlažete te gluposti.Ne pravite cirkus.Tema je otvorena za rasprave koje bi donijele neki plus forumu,a ne za šprdanja poput ovih iznad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi ti mali normalan ,pa ja od 4 osnovne nikad zadatka nisam uradio ,a ti bi meni iz 2 srednje ,a što reko Pasha i zaboravilo i šta se učiloEdin TM87 je napisao/la:Evo sta ja predlazem:
Ako ne zelis djecurliju po forumu, postavi logoritamsku jednacinu koja se radi u 2. srednje, ko ne zna to ne moze na forum!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To djeca ne kontaju, neki cak imaju po dvocifren broj trajnih banova.Virtu4l je napisao/la:Kad te neko jednom otjera iz svoje avlije, znači da si nepoželjan u istoj.
... Mogul' zamolit da se malo pročešlja tema Arsenala jer nema veze šta onaj priča sa Arsenalom na toj temi, hvala !!! ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Re: Forum - pristup mobitelom
Pa ako ides preko WiFi idi onda na onu originalnu, a ne na mobilnu verziju, tako ces imati sve opcijeBenJo_O je napisao/la:Mozda bi trebali napraviti malo napredniju stranicu za mobitele, jer ima nas mnogo koji putem wifi mreze pristupamo kako stranici, tako i forumu. Evo ja licno najmanje po 10 puta dnevno preko mobitela posjetim ovaj sajt...
Bilo bi lijepo kad bi ba forumu za mobitel bile opcije edit, quote te jos neke osnovne opcije... to je bar moj prijedlog
Pozdrav
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Samo da upitam čemu i kome je smetao moj potpis ?! 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- fanatic1991
- Kontakt:
mislim da je svima potpis nestao....i meni je nestao pa sam ga ponovo stavio....Titova-Juga je napisao/la:Samo da upitam čemu i kome je smetao moj potpis ?!
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
YNWA !
Ako je nestao jednom, znaci da se kosi sa pravilima foruma. Zasto ga vracati opet?fanatic1991 je napisao/la:mislim da je svima potpis nestao....i meni je nestao pa sam ga ponovo stavio....Titova-Juga je napisao/la:Samo da upitam čemu i kome je smetao moj potpis ?!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- fanatic1991
- Kontakt:
ne kontam sto je nekom bitan moj potpis KOJI NIKOG ne vrijedja.....The Reds je napisao/la:Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Taj Balonja u tvom potpisu nema nikakve veze sa sportom i ne pravi se glup, nego procitaj pravila. Cuj on vratio potpis. Ja bi ovo odma trajno banovofanatic1991 je napisao/la:ne kontam sto je nekom bitan moj potpis KOJI NIKOG ne vrijedja.....The Reds je napisao/la:Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
- spielführer_21
- Kontakt:
ajd ne rise.. da imaš kulture ne bi zvao takvu ljudinu balonjom..Bilal je napisao/la:Taj Balonja u tvom potpisu nema nikakve veze sa sportom i ne pravi se glup, nego procitaj pravila. Cuj on vratio potpis. Ja bi ovo odma trajno banovofanatic1991 je napisao/la:ne kontam sto je nekom bitan moj potpis KOJI NIKOG ne vrijedja.....The Reds je napisao/la:Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- neutralan__
- Kontakt:
Zbog čega je dotični "balonja" ? Molim da nam to svima objasniš ovdje !Bilal je napisao/la:Taj Balonja u tvom potpisu nema nikakve veze sa sportom i ne pravi se glup, nego procitaj pravila. Cuj on vratio potpis. Ja bi ovo odma trajno banovofanatic1991 je napisao/la:ne kontam sto je nekom bitan moj potpis KOJI NIKOG ne vrijedja.....The Reds je napisao/la:Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Samo da napomenem da imam mogućnost da svakom pojedinačnom forumašu uklonim mogućnost postavljanja bilo kakvog potpisa i ne oklijevam da je koristim. nemam namjeru gubiti vrijeme da brišem a da neko stalno ponovo postavlja.
u nekoliko slučajeva gdje sam tu mogućnost primjenio, dobio sam molbe na PP da se ponovo omogući potpis, uz izvinjenja i objašnjenja "neću više, stavljaću samo potpise u skladu sa pravilima...". naravno, o tome se treba misliti na vrijeme, jer se nikakve naknadne molbe neće uvažavati.
politika, nacije, ratovi... to nije tema ovog foruma i nismo obavezni to čitati na kraju svakog posta koji neki forumaš ostavi.
u nekoliko slučajeva gdje sam tu mogućnost primjenio, dobio sam molbe na PP da se ponovo omogući potpis, uz izvinjenja i objašnjenja "neću više, stavljaću samo potpise u skladu sa pravilima...". naravno, o tome se treba misliti na vrijeme, jer se nikakve naknadne molbe neće uvažavati.
politika, nacije, ratovi... to nije tema ovog foruma i nismo obavezni to čitati na kraju svakog posta koji neki forumaš ostavi.
Balonja nema veze sa sportom i tacka. Ako ti se raspravlja o balonji produzi dalje. Ovo je sportski forum.neutralan__ je napisao/la: Zbog čega je dotični "balonja" ? Molim da nam to svima objasniš ovdje !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.