tebe cemo za alfu i omegu kluba, taki nam trebaju da nas prosvijetle, nego lagano se strpi jos koji mjesec, pa ce nam doci koje pojacanje iz dinamaGerrard je napisao/la:E uredu je , nego stani u red , mozda i ti preko racuna navijaca udjes na stadion ... Sve mi mirise da si ti ipak jedan od ONIH koji su imali koristi od lopova u upravi , i da si jedan od onih koji su rozali sjevernu tribinu za vrijeme prosle grupe ... !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
bitno je da se horde pitaju. to je najbitnije, e zato nam je klub u ku..., ali jos samo malo i doce sve na svojeGerrard je napisao/la:haha budi siguran da hoce doci ce nam kad se ti budes pitao a do tada sve sto ti nije jasno imas PM ...pinoche je napisao/la:tebe cemo za alfu i omegu kluba, taki nam trebaju da nas prosvijetle, nego lagano se strpi jos koji mjesec, pa ce nam doci koje pojacanje iz dinamaGerrard je napisao/la:E uredu je , nego stani u red , mozda i ti preko racuna navijaca udjes na stadion ... Sve mi mirise da si ti ipak jedan od ONIH koji su imali koristi od lopova u upravi , i da si jedan od onih koji su rozali sjevernu tribinu za vrijeme prosle grupe ... !
-
- Kontakt:
pinoche od kada ides na utakmice Sarajeva i na koju tribinu ?
Evo i agentura se polako javlja na forum kao oni imaju nešto da kažu za HZ KOJI SU DANAS NA TRIBINI. Razlika između HZ danas i prije par godina je milion svjetlosnih godina.
- el-fighter
- Kontakt:
Zna li neko hoće li biti TV prijenosa sa utakmice u četvrtak?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ako ga jahovic zabije ja letim na mars hahha.Bog te cuo.I daj ostavi se rasprave sa pinocheom.Gerrard je napisao/la:Jos samo dva dana do cetvrtka , steta samo sto nam je slab marketing u klubu pa nema nikakve najave za utakmice , ali valjda ce se i to srediti u skorije vrijeme
Imam osjecaj da ce ga Jahovic zabiti
Karte će od sutra biti u prodaji!
Zapad i istok 10 KM, sjever 5 KM !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
LJUBAV je samo jedna.FCS.
A ako ga on ne da, tu može priskočiti iz jednog kornera i Torlak.Gerrard je napisao/la:Jos samo dva dana do cetvrtka , steta samo sto nam je slab marketing u klubu pa nema nikakve najave za utakmice , ali valjda ce se i to srediti u skorije vrijeme
Imam osjecaj da ce ga Jahovic zabiti

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
hadžić ga zabija za 1:0 između 5 i 20 minute, oko 40 minute je korner za nas torlak dobro skače i to je 2:0 za FK SARAJEVO
u drugom poluvremenu spartak će dominirati terenom ali propuštene šanse ekipe iz slovačke kažnjava muminović i to je visokih 3:0 za FK SARAJEVO, predkraj utakmice spartak dolazi do gola iz penala za konačnih 3:1
horde su očitale lekciju iz navijanja navijačima spartaka
otprilike će tako biti.......dao bih sve samo za pobjedu
u drugom poluvremenu spartak će dominirati terenom ali propuštene šanse ekipe iz slovačke kažnjava muminović i to je visokih 3:0 za FK SARAJEVO, predkraj utakmice spartak dolazi do gola iz penala za konačnih 3:1
horde su očitale lekciju iz navijanja navijačima spartaka

otprilike će tako biti.......dao bih sve samo za pobjedu
Zadnja izmjena: Mirza_Hordas, dana/u 14 jul 2009, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
a jug???miky_hz je napisao/la:Karte će od sutra biti u prodaji!

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jocker123 je napisao/la:a jug???miky_hz je napisao/la:Karte će od sutra biti u prodaji!
Zapad i istok 10 KM, sjever 5 KM !![]()
uprava spartaka se pokušala dogovoriti sa našom upravom da gostujući navijači uđu na stadion besplatno tj. oni uđu besplatno na stadion kao i mi kad budemo u slovačkoj ali to je naša uprava odbila

kakva nam je uprava navijači spartaka će morati dobro para da potroše na kartu a onda će oni nama tamo istom mjerom uzvratiti

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
pa dobro bi bilo da je besplatno,jbg ako oni dodju dosta ce potrosit,ali ako vi budete isli također cete potrositMirza_Hordas je napisao/la:jocker123 je napisao/la:a jug???miky_hz je napisao/la:Karte će od sutra biti u prodaji!
Zapad i istok 10 KM, sjever 5 KM !![]()
uprava spartaka se pokušala dogovoriti sa našom upravom da gostujući navijači uđu na stadion besplatno tj. oni uđu besplatno na stadion kao i mi kad budemo u slovačkoj ali to je naša uprava odbila![]()
![]()
kakva nam je uprava navijači spartaka će morati dobro para da potroše na kartu a onda će oni nama tamo istom mjerom uzvratiti![]()
- el-fighter
- Kontakt:
Ovaj prijedlog nije loš, ali kad vam je takva uprava ništa od toga. Jesu li vam svi igrači spremni, hoćetel biti kompletni.
Velež do groba života mi moga
Svu su spremni , osim Skore ( operisao koljeno ) i Ihtijarevica ( Operisao kost lica , ja mislim jagodicnu ) ..
Tako da nadam se pobjedi , bez primljenog gola ....
HzsA
Tako da nadam se pobjedi , bez primljenog gola ....
HzsA
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
potpisZike_HzSa je napisao/la: Tako da nadam se pobjedi , bez primljenog gola ....
HzsA

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Braco prekosutra u ovo vrijeme ce biti LOM!!!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Janjoš: Disciplinirano i bez opuštanja
Nogometaši Sarajeva u četvrtak će u prvoj utakmici drugog pretkola Europske Lige ugostiti Spartak iz Trnave.
Sarajlije su se pomno pripremile za svoga protivnika, za kojeg kažu da, uostalom kao i svaka ekipa, ima svojih prednosti, ali i mana.
Pogledali smo nekoliko snimaka i uočili da se radi o jako borbenoj ekipi. Igraju jako disciplinirano svih 90 minuta, priča trener Sarajeva Mehmed Janjoš.
Sarajevo je u posljednjoj provjeri sa Zvijezdom iz Gradačca odigralo 1:0, a Janjoš kaže da će probati ponoviti igru iz ovoga susreta.
Trudit ćemo se igrati disciplinirano, bez opuštanja. Kod igrača je prisutna velika želja i vjerujemo da možemo ostvariti povoljan rezultat, dodao je Janjoš.
izgleda i janjoš počinje da polako konta da se spartak može pobjediti
Nogometaši Sarajeva u četvrtak će u prvoj utakmici drugog pretkola Europske Lige ugostiti Spartak iz Trnave.
Sarajlije su se pomno pripremile za svoga protivnika, za kojeg kažu da, uostalom kao i svaka ekipa, ima svojih prednosti, ali i mana.
Pogledali smo nekoliko snimaka i uočili da se radi o jako borbenoj ekipi. Igraju jako disciplinirano svih 90 minuta, priča trener Sarajeva Mehmed Janjoš.
Sarajevo je u posljednjoj provjeri sa Zvijezdom iz Gradačca odigralo 1:0, a Janjoš kaže da će probati ponoviti igru iz ovoga susreta.
Trudit ćemo se igrati disciplinirano, bez opuštanja. Kod igrača je prisutna velika želja i vjerujemo da možemo ostvariti povoljan rezultat, dodao je Janjoš.
izgleda i janjoš počinje da polako konta da se spartak može pobjediti
SVE ĆE BITA ABD DOBRO SAMO IH NE TREBA PUNO RESPEKTOVATI IŽRTVOVATI SE DO MAKSIMUMA.
A AKO TO NE BUDEMO URADILI ONDA SMO DONJI.
A AKO TO NE BUDEMO URADILI ONDA SMO DONJI.

-
- Kontakt:
[color=#000000]ja mrzim ja mrzim zelju grbavicu [/color] sta ce oni jadnici
Ako Bogda INSALLAH Sarajevo osvaja Europe League, i svi cemo lokati zajedno, cak i navijaci zelje ce postati navijace FKS, a o celiku da negovorim.
Allahmanet Ba
Ako Bogda INSALLAH Sarajevo osvaja Europe League, i svi cemo lokati zajedno, cak i navijaci zelje ce postati navijace FKS, a o celiku da negovorim.
Allahmanet Ba
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Hajdeee, OzmoodPinglewood i 55 gostiju.