Adnan Catic alias Felix Sturm
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Svaka mu cast i na pobjedi i na natpisu.Bravo majstore!!!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ovaj drugi je bio aktivniji, al mu je Ado zadao više kako da kažem "bolnijh udaraca"!
I imao je neki čudan način boksanja samo se gurao glavom i stajao Adnanu na nogu!
Sudija ga je jednu 20-tak puta opomeno za glavu a za nogu samo jednom. A gazijo mu je po nozi cijelo vrijeme!
uglavnom čestitke i svaka čast za natpis!
I imao je neki čudan način boksanja samo se gurao glavom i stajao Adnanu na nogu!
Sudija ga je jednu 20-tak puta opomeno za glavu a za nogu samo jednom. A gazijo mu je po nozi cijelo vrijeme!
Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!
Ovaj Armenac dok je imao snage bio je bolji, to je do 5. runde, poslije toga je vec poceo spustati ruke sto je prvi pokazatelj nemoci. Ponasanje nakon kraja borbe je standardno za gubitnike, dok me Catic sa natpisom nije iznenadio, nakon zastave poslije prosle borbe, ovo se moglo i ocekivati
http://img33.imageshack.us/img33/9099/felixf.jpg
Svaka cast Adooo!!!!
Svaka cast Adooo!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije mala stvar ovako nešto uraditi,kao što Adnan radi već godinama...Sa ponosom momak kaže ko je i šta je...To dobije na značajnosti kada skontamo da je većinu izbjeglica(dijasporaca)stid reći da su iz Bosne i Hercegovine...Znam mnogo primjera kada ljudi iz BIH govore da su iz Hrvatske ili iz Hercegovine(i ja sam Hercegovac,ali je je činjanica da mnogi ljudi to koriste,jer dosta stranaca ne zna šta je Hercegovina)...Zato nam trebaju ovakvi ljudi kao Džeko,Adnan,Miske itd...
Svaka čast, iako je rođen u Leverkuzenu, drago mi je da nije zaboravio odakle dolazi i što je bar na ovaj način odo počast svim žrtvama i porodicama žrtava.....stvarno da se naježiš........miky_hz je napisao/la:
- bosanac723
- Kontakt:
Joj brate sve je istina sto govoris, ti dijasporci govore da su iz Jugoslavije, da pricaju Hrvatski. Te stvari kad cujem ja hoce svoj qurac sam sebi da odgrizem, to je sramota da ima "bosanaca" sto nisu ponosni na svoju domovinu..il nekima vec davno bivsu domovinu.bayer 04 je napisao/la:Nije mala stvar ovako nešto uraditi,kao što Adnan radi već godinama...Sa ponosom momak kaže ko je i šta je...To dobije na značajnosti kada skontamo da je većinu izbjeglica(dijasporaca)stid reći da su iz Bosne i Hercegovine...Znam mnogo primjera kada ljudi iz BIH govore da su iz Hrvatske ili iz Hercegovine(i ja sam Hercegovac,ali je je činjanica da mnogi ljudi to koriste,jer dosta stranaca ne zna šta je Hercegovina)...Zato nam trebaju ovakvi ljudi kao Džeko,Adnan,Miske itd...
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
moze li tko napisati zasto je se sturm odrekao svoga imena i prezimena. za to treba postojati neki jak razlog da bi se covjek odrekao očevoga prezimena
svaka cast momku ovo zasluzuje ogroman respecthare_HZ je napisao/la:Svaka čast, iako je rođen u Leverkuzenu, drago mi je da nije zaboravio odakle dolazi i što je bar na ovaj način odo počast svim žrtvama i porodicama žrtava.....stvarno da se naježiš........miky_hz je napisao/la:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Od pocetka do 10. runde je to radio. Odavno nisam vidio boksera koji je prgav kao ovaj kloc od sinoc. Hajd sto je guro non-stop glavu naprijed, to mi je nekako i jasno, jer je 7 cm nizi od Ade, uvijek je morao biti blizu njega, jer ovaj ima duze ruke, i da je drzao distancu ne bi imao nikakve sanse. Problem je sto je on njega udarao glavom, i konstantno mu podmetao nogu (jednom je Catic pao zbog toga). U 11. i 12. rundi, kad je skontao da nema sanse da ga uzme na poene, otvorio se je, i primio par dobrih udaraca (da je tako boksao od pocetka, pao bi u 4.-5. rundi). I na kraju, nakon proglasenja pobjednika, ispao je pravi, da oprostite supak. Naime, kada ga je ZDF-ov voditelj pitao za komentar, rekao je da Ado nije pobjedio, te da ako je muskarac, da ce mu pruziti revans.elvid je napisao/la:Ovaj drugi je bio aktivniji, al mu je Ado zadao više kako da kažem "bolnijh udaraca"!
Adi svaka cast, prije svega na psihickoj stabilnosti, ja da sam bio na njegovom mjestu pljunuo bi i Gevora i sudiju (jesam opasan)

Svaka mu cast sto se je sjetio Srebrenice, ljudina.
Koje si ti g.ovno provokatorsko. Pročitaj ovaj topic od početka, pa ćeš vidjeti.bh hrvat je napisao/la:moze li tko napisati zasto je se sturm odrekao svoga imena i prezimena. za to treba postojati neki jak razlog da bi se covjek odrekao očevoga prezimena
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
svaka cast Adnanu, veliki respekt od mene za ovaj gest. i za pobjedu naravno.... sampion 
mnogo je gore kad se covjek odrekne svog identiteta, domovine, svog historijskog imena kojim su mu se preci izjasnjavali i postane dijaspora susjedne drzave. e to je vec tuga golema.

nije se on nicega odrekao, to je samo umjetnicko ime pod kojim boksuje. ali i da jeste, ime je samo ime.bh hrvat je napisao/la:moze li tko napisati zasto je se sturm odrekao svoga imena i prezimena. za to treba postojati neki jak razlog da bi se covjek odrekao očevoga prezimena
mnogo je gore kad se covjek odrekne svog identiteta, domovine, svog historijskog imena kojim su mu se preci izjasnjavali i postane dijaspora susjedne drzave. e to je vec tuga golema.
Nakon dugo vremena desilo se da propustim njegov mec, ali evo vidim @ribery (moj klupski igrac
) je to lijepo opisao, tako da je za pocetak dovoljno.
Valjda je nakon ovog gesta i posljednjim skepticima jasno da nije rijec o prodanoj dusi, da je Ado pravi Bosanac i Hercegovac i da trebamo biti ponosni da imamo svjetskog sampiona u profi-boksu.

Valjda je nakon ovog gesta i posljednjim skepticima jasno da nije rijec o prodanoj dusi, da je Ado pravi Bosanac i Hercegovac i da trebamo biti ponosni da imamo svjetskog sampiona u profi-boksu.
Vom Jäger zum Gejagten
Zbog ovoga Adnane u buducnosi cu drugim ocima gledati tvoje meceve.
Ovo je za svaku pohvalu. Polako se popravljas (Adnane), kao da si citao moj prvi komentar.
Iako je moj licni stav da Bosna a narocito Bosnjaci 11. Jula treba da miruju, tuguju, prepricavaju i mole se za svoju bracu. Vecan rahmet neduzno stradalima. Pravda za zasticenu zonu U.N.-a!!!
Ovo je za svaku pohvalu. Polako se popravljas (Adnane), kao da si citao moj prvi komentar.
Iako je moj licni stav da Bosna a narocito Bosnjaci 11. Jula treba da miruju, tuguju, prepricavaju i mole se za svoju bracu. Vecan rahmet neduzno stradalima. Pravda za zasticenu zonu U.N.-a!!!
Svaka cast. Nek su mu sve to napisao (trazio je). Znaj da ga ovo boli i da ce ga kompleks tudjinca u vlastitoj zemlji unistiti, ne samo njega, nego i onog GLAVONJU iz Aleksandrovca. (on je predsednik Igokea-Partizan, ovo je sportski portal, zato ga i spominjem-da nebude zabune) .calcio je napisao/la:svaka cast Adnanu, veliki respekt od mene za ovaj gest. i za pobjedu naravno.... sampion
nije se on nicega odrekao, to je samo umjetnicko ime pod kojim boksuje. ali i da jeste, ime je samo ime.bh hrvat je napisao/la:moze li tko napisati zasto je se sturm odrekao svoga imena i prezimena. za to treba postojati neki jak razlog da bi se covjek odrekao očevoga prezimena

- el-fighter
- Kontakt:
Adnanu svaka čast za ovo što je uradio. Dok se mnogi stide reći da su iz Bosne on promoviše Bosnu i na svoj način odaje počast žrtvama rata. Svaka čast majstore. Onog kloca je na kraju trebao razvaliti krošeom pa kud puklo da puklo. Lik stalno podmeće glavu prema Adnanu i podmeće mu nogu, ali je Ado to završio na pravi način
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ado majstore svaka cast nisi zaboravio Sreberenicu,dan koji se nesmije zaboravit 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
ma stvarno sta je stobom malo ti je sto krades izetove fore pa jos krades od ovog jare pa ti nisi covje ti si zivotinja i to ona sa slike na prvom mjestu Allahami mog de skontaj svoje al se nemoj povrijeditirob do bagro je napisao/la:Ado majstore svaka cast nisi zaboravio Sreberenicu,dan koji se nesmije zaboravit
sve cestitke adi za pobjedu i za nadpis sa srebrenicom
ja neznam odakle ste vi iz dijaspore, ali kod mene u austriji jos nisam nijednom dozivjeo da se neko od bosanaca i hercegovaca stidi reci odakle je.
drugo je za ove bosanske "hrvate i srbe". kad njih pitas odakle su to ovako izgleda:
odakle si? iz hrvatske
odakle iz hrvatske? iz livna
nisam znao da je livno u hrvatskoj, otkad to? i onda pocrvene ko paprika.
ali da neko ko se osjeca bosancem i hercegovcem se stidi reci odakle je, to jos nisam cuo.
ja neznam odakle ste vi iz dijaspore, ali kod mene u austriji jos nisam nijednom dozivjeo da se neko od bosanaca i hercegovaca stidi reci odakle je.
drugo je za ove bosanske "hrvate i srbe". kad njih pitas odakle su to ovako izgleda:
odakle si? iz hrvatske
odakle iz hrvatske? iz livna
nisam znao da je livno u hrvatskoj, otkad to? i onda pocrvene ko paprika.
ali da neko ko se osjeca bosancem i hercegovcem se stidi reci odakle je, to jos nisam cuo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.