Sa playom iz JSL.majestic24 je napisao/la:Wolverine je napisao/la:-------------------------neutral----------------------------
harisp-------geronimo-----noname--------emir_zenica
--------monolog-------devil-------otnys_ynwa----------
------------------------cartman---------------------------
----------------majestic-----virtual----------------------
Njemacka obrana a engleski vezni red i napad. Strasno
Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

prosetali bi se kvalifikacijama.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Drinin Vuk i admin na stoperima,to bi duvalo na sve strane imaju komunikaciju k'o i Bridge i Terry.
Stavi ovo levo krilo na zadnjeg veznog,kvalitetnim spamom moze da ugusi igru protivnika.
Stavi ovo levo krilo na zadnjeg veznog,kvalitetnim spamom moze da ugusi igru protivnika.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@legendu za selektora!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa to se bar zna ,ja sam jedini koji bi mogao voditi ovu ekipu ,jer imam autoritet i sve bi to mogao da ukomponujem
.
Kapitensku traku bi dobio normalno kolega Vuk ,a za poziciju playmeykera bi razmislio bil stavio ovog igrača ipak je on iz slabe lige ,i nema potreban kvalitet ,pa bi mi se to moglo obiti o glavu .
kad izgubimo navijači bi me pljuvali
I Monolog mi je stalno pijan ,pa se pitam dali bi mogao odgovoriti zadacima na sredini terena

Kapitensku traku bi dobio normalno kolega Vuk ,a za poziciju playmeykera bi razmislio bil stavio ovog igrača ipak je on iz slabe lige ,i nema potreban kvalitet ,pa bi mi se to moglo obiti o glavu .
I Monolog mi je stalno pijan ,pa se pitam dali bi mogao odgovoriti zadacima na sredini terena
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Mozel sta preko stele,tutnu cu sta u kovertu
,imal Usketa u vasem savezu 
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- legenda reala
- Kontakt:
Pošalji pp Virtu4l,on u našem timu vedri i oblači pa se tako i pita za sve ,bira igrače,trenere ,on nam je bog i batina ,ako on odluči možePasodzigera je napisao/la:Mozel sta preko stele,tutnu cu sta u kovertu,imal Usketa u vasem savezu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenera sam već izabr'o

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam ipak klasicni ljevak,zato sam sebe ubacio,ne znam ko bi mi bio konkurencija 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Računajući @Drininog Vuka, imamo barem 13 reprezentativnih selekcija na forumu. Doduše, nisu idealne, al' daj šta daš. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Drinin vuk bi tu igrao namerno rukama u 16ercu, kao onomad Vlatko Markovic protiv CSSRa u Cileu, a sve to da bi reprezentacija "mrskog mu foruma" gubila na svakom koraku.Monolog je napisao/la:Računajući @Drininog Vuka, imamo barem 13 reprezentativnih selekcija na forumu. Doduše, nisu idealne, al' daj šta daš.
Kasnije bi napisao knjigu memoara: "Kako sam razjebo forum ss.ba - vol.2"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:@Drinin vuk bi tu igrao namerno rukama u 16ercu, kao onomad Vlatko Markovic protiv CSSRa u Cileu, a sve to da bi reprezentacija "mrskog mu foruma" gubila na svakom koraku.
Vidiš, nisam ga uopće gled'o k'o špijuna. Recimo da si ovdje pogodio u sridu.
E ovdje nam se mišljenja razilaze (dobro, ne baš potpuno). On bi se ugled'o na J.K Rowling i objavio barem 7 dijelova uništenja reprezentacije njegovog omiljenog foruma. Also, moramo biti tiši, @Vuk je svuda oko nas.MaGiCa je napisao/la:Kasnije bi napisao knjigu memoara: "Kako sam razjebo forum ss.ba - vol.2"
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nisam stigao ovdje procitati taj famozni post, ali ga je jedan forumas kopirao na jedan drugi forum, pa sam ga ipak uspio procitati.
P.S. Izgleda da je @Titovoj Jugi hakovo komp, pa se vi zayebajite sa njim

P.S. Izgleda da je @Titovoj Jugi hakovo komp, pa se vi zayebajite sa njim
Joj Rizo i Monolog doks e dogovre imal boga il nea vec smo 3 gola primiliDylan Dog je napisao/la:
Imal za mene pozicija kakvog sekretara
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ovo sve preiskusne ekipe gdje je šansa za mlade nade foruma 
Mi smo osvojili ono U18 Svjetsko Prvenstvo forumaša
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
U21LBJ MVP je napisao/la:Ovo sve preiskusne ekipe gdje je šansa za mlade nade foruma
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Nemojte da mi se petljate u rad ,jeste čuli ,ja kao trener ne dozvoljavam da mi se niko ne petlja u poso ,inače ću podnjeti neopozivu ostavku
Virtu ti meni još nikad ne nađe onaj avatar ,a smijo si se i obećo ,onaj žuti što je admin prije imo
I uskoro ću objaviti spisak U17 reprezentacije foruma ,i mogu najaviti da je prvo zvjezda tima i kapiten mladih nada mali Sarajlijica ,
Virtu ti meni još nikad ne nađe onaj avatar ,a smijo si se i obećo ,onaj žuti što je admin prije imo
I uskoro ću objaviti spisak U17 reprezentacije foruma ,i mogu najaviti da je prvo zvjezda tima i kapiten mladih nada mali Sarajlijica ,
Sve dok je @legenda izoliran bit ce to dobro
Glavno i osnovno je njemu ne dati nikakvu funkciju
Glavno i osnovno je njemu ne dati nikakvu funkciju
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- neutralan__
- Kontakt:
A ko vam je kapiten ?Dylan Dog je napisao/la:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
To što je zvijezda prihvatam,al što mi uze kapitensku traku neću moći podnijeti.Neozbiljan je za kapitenalegenda reala je napisao/la:Nemojte da mi se petljate u rad ,jeste čuli ,ja kao trener ne dozvoljavam da mi se niko ne petlja u poso ,inače ću podnjeti neopozivu ostavku![]()
![]()
Virtu ti meni još nikad ne nađe onaj avatar ,a smijo si se i obećo ,onaj žuti što je admin prije imo![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.